2016 ANKARA GELİNLERİ :)

15nisan:)) benm gelinlik de duruo nişanlımın halası dikecek yeni dantellerin gelmesini bekliyorz ailecek,onlardan secicem:)
oh süper canım benimde 30 nisan sizinde az kalmış eşyalara falan başlayın canım ya anca olur zaten son 1 ay düğün stresi ev yerleştirmeyle geçcek :))

oh süper canım benimde 30 nisan sizinde az kalmış eşyalara falan başlayın canım ya anca olur zaten son 1 ay düğün stresi ev yerleştirmeyle geçcek :))
Yakınmış tarihlermz şikayet etmk gbi olmasn nişanlm o kdr rahat bi adamki bn hızlndrmaya çlştkça o sakin ol hallederz diyo,ama şansımız yaver gdio 1haftaiçinde ev tuttuk,bn bıraktm artk o ne zmn derse o zmn bişeyler halloluo.:))

15nisan:)) benm gelinlik de duruo nişanlımın halası dikecek yeni dantellerin gelmesini bekliyorz ailecek,onlardan secicem:)

Oh ne güzel valla nazın da geçer valla keşke benim tanidik olaydı böyle aylardır gezmeseydim (

Benim de senden birgün sonra 1 günüm daha bar hazırlık için oleeeyy :))

Oh ne güzel valla nazın da geçer valla keşke benim tanidik olaydı böyle aylardır gezmeseydim (

Benim de senden birgün sonra 1 günüm daha bar hazırlık için oleeeyy :))
:)))o bir gün bile önemli tabi:))bakalm nazım geccek mi inşallah gecer:)

öylede zor olur canım ya benim görümcemde öyle sona bıraktı düğün sabahı bile evde tadilat bi koşuşturmaca vardı ne kadar erken o kadar kafan rahat olur sen biraz daha sıkıştır nişanlını :)

Bana baksanıza düğün ağustosta herseyi bitirdik sanki :)))) evin halısı perdesi kaldı bi damatlık kaldı mutfak eşyalarım ufak tefeģim kaldı :))

Eeet gerçekten heyecanlı, hem o gün nasıl olacak merak ediyorum . hem de bir an önce düğün olsun bitsin eşim olacak günlere geçelim diyorum:)
Bende o düğünde bütün akrabalar falan çok korkuyorum heyecandan yanlış birsey yaparsam diye en korktuğum şey gelinliğime takılıp düşmek ya

Kızlar ben topukluyla yürüyemeyip herkesin ortasinda düşmekten inanılmaz korkuyorum :))))

Hahahaha bendinin gereği sürekli giyiyorum ama inanmazsınız gece hep onun hayalini kuruyorum, sag salim dusmeden dugun bitiyormus falan diye :)) herkesin hayali nolur benim ki ne allah aşkına bi bakın :))))

Hahahaha bendinin gereği sürekli giyiyorum ama inanmazsınız gece hep onun hayalini kuruyorum, sag salim dusmeden dugun bitiyormus falan diye :)) herkesin hayali nolur benim ki ne allah aşkına bi bakın :))))
Canim valla bende öyle ama hep düşmeden bitiremiyorum her hayale düşüyorum ya :)) bide bizim ankara konağı merdiven incez eteğimi tutup mu indirirler zarif lik bozulmasın diye tutmadan in mi derler nasıl yapıcam bilmiyorum ama gelinliğimi alınca evde yukardan aşağıya topukluyla sürekli merdiveni inip cikcam

Biz beyaz eşyaları aldık canım lg den bizde mobilya perde ve halılar kaldı bitek
Siemens alcaz ama hala bulasik makinasında emin olamadım nedense içime sinmedi anlamadım ki oysa nişanlım Siemens de çalışıyo :)))

Siemens alcaz ama hala bulasik makinasında emin olamadım nedense içime sinmedi anlamadım ki oysa nişanlım Siemens de çalışıyo :)))

Valla inan ben hiç anlamıyorum sadece temizlik ve kullanisligi ne baktım teknik işini fiyat işine benimki baktı ben takılma öyle şeylere ben kullanacak ta olsam :))
Ama Siemens iyi kullanan arkadaşlar var hangi model kafanı karıştırdı ki Siemens te çalışıyormus bence işi ehline bırak :))

Ya aynen öyle yaptım benim içime çok komik gelcek ama bulasik makinasının yerlestirecegimiz yerler gri o sinmedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…