2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Aynen öyle bak biz 300 kişi için bastiricaz farklı biraz gözlük falan var ona ragmen 200 lira falan odicez sanırım :)

Aaa öyle mi gösterdiginin fiyati valla süper seninki fiyati hemde orjinal, peki basıldı mi seninki ne zaman dağıtılıyor bunlar nasıl yapıyoruz :)

Aaa öyle mi gösterdiginin fiyati valla süper seninki fiyati hemde orjinal, peki basıldı mi seninki ne zaman dağıtılıyor bunlar nasıl yapıyoruz :)
Yok daha siparis edicez :) düşünmedik valla ne zaman dağıtırız diye son 3 ay kala falan dağıtılır sanırım :)

Senin daha çook var,o kadar çok fikir gelir ki aklına,bir sürü ayakkabı modeli bulursun :)baya hızlısın ama maşallah :))
sağol canım son dakikaya bırakmak istemiyorum. Bu arada yatak odası yemek odası koltuk takımı weltew mobilyadan aldık :))

Kızlar ben de bugün ayakkabı baktım valla 100 tl ye bile çok güzel modeller vardı. Ben bi de soysal pasajıma bakıp alıcam. Sezon açılırsa daha pahalı olacaktır kesin. Bugün gelinlikçiye gittim dantel seçimi için. Benim seçtiğim model başka dantelle de üretilmeye başlanmış. Ama ben ilk gördüğümü seçtim yine. Çok kararsız kaldım ama. Neyse Şubat başındaydı ilk provam. Şubat sonuna aldırdım 28 Şubat'a. Için rahat etti. Bi askı yapılacak bi de dekolte azıcık Kapatılacak ona bile stres yaptım. Demek diktirsem uyku uyuyamayacakmışım:) biz balayını bir ay önce aldık voyage belek deluxe oda. Uçak biletlerini bile almıştık hatta 30-40 tl ye gelmişti o kadar erken alınca:) davetiye bakmak için erken bence, ben Şubat sonu gibi bakmayı planlıyorum zaten 1 haftada basıyorlar.

Valla Süpersiniz kendimi yılın en rahat gelini ilan ediyorum hehe
Bende diktirmeeye karar verdim modeli götürdüm aynısı olacak diye umut ediyorum :)) 1 ayda dikecek inşallah
Ben davetiyeyi tasarlamaya baslayacagim onu hazırlayıp kenara koyacağım iplemesi cicek eklemesi falan olucak çünkü

Tasarladın bastrdın diyene kadar zaman gecio zaten,sıkıştırmamiş olursun

kızlarrr günaydın bizde dün perdeyi hallettik bi tek avizelerimiz kaldı eksik olarak modacruz diye bi site var takip edin derim cnm çok uygun ve güzel şeyler var mesela nikah için ipekyolun 200 tl lik elbisesini 45e aldım kızda bi kere nikahında giymiş öyle olan 1 kere giyilmiş ayakkabılar var bugünde onu alıcam 25 tl birde davetiye araştırıyorum davetiyekatalogu.com diye bi site var orda pembe bi davetiye begendim herşey dahil 300 adeti 280 tl orayada bakın derim ne zormuş bu işler yaa

Günaydın:)sennde bütün işlerin bitmiş sayılır zoru başarmışsın bn daha hiç mobilya almaya başlamadım..davetiyekataloguna bende bakıyım,ben masalsı atolyeden begendm tanesi 1,5tl ye braz pahalı olmş galba kızların dedigi fiyatlara göre:))

bence davetiyeye 1 tl den fazlası çok. Hatta daha uygun fiyata yaptıranlarda var.

Bende katılıyorum her gittiğin yer bir kere evleniyorsun böyle şeyler bir kere olur diye diye bu hale getirdiler bize hehe :)))
aynen canım, ama ben düşünüyorum da doğru düzgün hiçbir arkadşaımın davetiyesini hatırlamıyorum. Ama çok kötü de seçmeyelim ucuz olacak diye, sonuçta düğünü simgeeyen birşey. ben en fazla 1 tl sınır koydum kendime.

evet cnm ya bizim mobilya eşya hepsi bitti bi gelinlik kaldı onada şubatta gitcez işte davetiye için 1 tl iyi tanesi için senin düğün ne zamandı :))

evet cnm ya bizim mobilya eşya hepsi bitti bi gelinlik kaldı onada şubatta gitcez işte davetiye için 1 tl iyi tanesi için senin düğün ne zamandı :))
15nisan:)) benm gelinlik de duruo nişanlımın halası dikecek yeni dantellerin gelmesini bekliyorz ailecek,onlardan secicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…