- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
Ankara konağı canım burada olacak benim düğünüm zaten canım :)Canim burası neresi çok güzelmiş bende yapacağım heralde aynı renk olucak kafamda kurguladigim şeyler insallah
bende internetten almaya çok korkuyorum size yer sorucaktım,adı ne oranın?? düğün konseptine bende mor düşünüyorum,gelin çiçeğim nikah şekeri yerine vericeğim hediyelerde mor çiçekler olcak,düğün davetiyemde de mor rengi var :)ayakkabı hakkında hiçbir fikrim yok :)bu arada gercekten birden herşey hızlandı,hızıma ben bile yetişemiyorumKızlar burda nolmussss
Oh oh herkes gelinliklere karar verilmiş ayakkabı evresine geçilmiş, hatırlamıyorum musunuz yetişmek gelinlik bulamadık dediğimiz gunleriiii :)))
Ayakkabı internetten almayın benim 30 cm nerdeyse fark var ben en topuklusundan almam lazım ki arada ki farkı kapatayim :)
Tunalı da caddenin sonunda sağda bir mağaza kalıyor orda hep topuklu hem de sık ayakkabılar ve fiyatlarda gayet uygun
Renkli de var hem
Kızlar bişey sorcam düğününde konsept yapacak var mı mesela renk yada bir simge falan atıyorum çiçeğim ayakkabı süsleme aynı renk olsun falan ?
Dertsiz başa bela mi arıyorum hehe :)
çok güzel görünüyo canım :))Eki Görüntüle 1746496 bu şekilde olacak canım
Sağol tatlım :)çok güzel görünüyo canım :))
Bi ayakkabıya o parayı veremem ya, maksimum 150 tl vericem şahsen. Ben de yarın bi bakıcam sosyal çarşısına ve tunalıyabende ayakkabı araştırıyorum.Erol,karuma ve oz'a baktım begenemedm.İnternetten studiorain die bi site buldum,topugu rahat duruo,özel yapım ayakkabılar ama 550tlmiş :/
bu arada ayakkabıyı sordum orkestra geline 240dedi :))tunalıdaki yere bakıyım da olmadı ordan sipariş vercem bndeSağol tatlım :)
Yok ya tamam değil davetiyeler,begendm daha büyüklere ve damat beye fikrini sormadım sadece duruma göre ocagın sonu veya şubatın ilk haftası siparişi vericem,renk uyumunu öyle düşündüm bakalm hayrlısı8hehe evet ya hız aldık gidiyoruz bakalım senin davetiyeler de tamam demek :))) bende renk arıyorum Henüz bulamadım ama bakalım :))
bende çok para vermek istemiyorum acıkcası,haftaiçi bakcam bndeBi ayakkabıya o parayı veremem ya, maksimum 150 tl vericem şahsen. Ben de yarın bi bakıcam sosyal çarşısına ve tunalıya
bu arada ayakkabıyı sordum orkestra geline 240dedi :))tunalıdaki yere bakıyım da olmadı ordan sipariş vercem bnde
Yok ya tamam değil davetiyeler,begendm daha büyüklere ve damat beye fikrini sormadım sadece duruma göre ocagın sonu veya şubatın ilk haftası siparişi vericem,renk uyumunu öyle düşündüm bakalm hayrlısı
ortalama bi fiyat bende bakicam gezip bulamazsak siparis edicem artık napalım davetiyesi beğendim hazır yarın kayınpeder im yine bi bakayım diye katalog getirecek ama görüşmeye gidicez siparis vericez bi o kaldı yarın eşya bakmaya da çıkiyoruz biz :) bu arada ayakkabı modelini görsel atabilir misin merak ettim :)bu arada ayakkabıyı sordum orkestra geline 240dedi :))tunalıdaki yere bakıyım da olmadı ordan sipariş vercem bnde
Yok ya tamam değil davetiyeler,begendm daha büyüklere ve damat beye fikrini sormadım sadece duruma göre ocagın sonu veya şubatın ilk haftası siparişi vericem,renk uyumunu öyle düşündüm bakalm hayrlısı
Valla yok şu da güzelmiş diyolar zaten zor karar veriyoruz kafamız Allak bullak oluyo sonra :))Shoe one var orda oraya bakabilirsin canım aman is bitmiyor ya nasıl olcak bilmiyorumher kafadan ses çıkıyor birde canı sıkılıyor insanin
nerde yaptırcaksınız davetiyeyi ?bende kına davetiyelerimi kendim yaptrıyım dedim matbaa bulcam ama düğün davetiyesini yine internetten begendm :)ortalama bi fiyat bende bakicam gezip bulamazsak siparis edicem artık napalım davetiyesi beğendim hazır yarın kayınpeder im yine bi bakayım diye katalog getirecek ama görüşmeye gidicez siparis vericez bi o kaldı yarın eşya bakmaya da çıkiyoruz biz :)
teşekkr ederm cnm,tavsiyeleri dinliceksin ama zevkine çok karıştrtma sen onları çaktrmadan ikna et :)benimkiler pek karışmıyo gbi şimdilik ama bakalım belki de begenmicekler davetiyeyi,bende çok kararsızım bazen biri bişey dese onu yapcak duruma geliyorum :/Shoe one var orda oraya bakabilirsin canım aman is bitmiyor ya nasıl olcak bilmiyorumher kafadan ses çıkıyor birde canı sıkılıyor insanin
tavsiyeleri dinliceksin ama zevkine çok karıştrtma sen onları çaktrmadan ikna et :)benimkiler pek karışmıyo gbi şimdilik ama bakalım belki de begenmicekler davetiyeyi
nerde yaptırcaksınız davetiyeyi ?bende kına davetiyelerimi kendim yaptrıyım dedim matbaa bulcam ama düğün davetiyesini yine internetten begendm :)
topugu çok rahat duruo,tek kriterim o :)ortalama bi fiyat bende bakicam gezip bulamazsak siparis edicem artık napalım davetiyesi beğendim hazır yarın kayınpeder im yine bi bakayım diye katalog getirecek ama görüşmeye gidicez siparis vericez bi o kaldı yarın eşya bakmaya da çıkiyoruz biz :) bu arada ayakkabı modelini görsel atabilir misin merak ettim :)
İnan benimde oydu ama emin olamıyorum o yüzden convers mi olsa diyorum bunun pembesini beğendim bende aslına bakarsan olmadı ikisini de sipariş ederim bununla girer conversle bitiririmtopugu çok rahat duruo,tek kriterim o :)
çok farklıymış,iyi fikir bence :)ben çok farklı bi davetiye olsun istedim buda çok hoşuma gitti bakalım sizin fikriniz ne olacak kızlar :))
http://www.davetiyeland.com/top-secret/ burdan videosunu izleyebilirsiniz.
o da mantıklı,bende zaten bu topuklarla bitiremem rahat bi ayakkabı almam lazm :)İnan benimde oydu ama emin olamıyorum o yüzden convers mi olsa diyorum bunun pembesini beğendim bende aslına bakarsan olmadı ikisini de sipariş ederim bununla girer conversle bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?