- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
Güzel valla düğün ne zamandi memnun kalırsan bense bir görüşeyim :)Bi de ben önceden tanışıyordum benden prova ücreti almayacak. 400 e gelecek yani, ideal bi rakam bence makyaj için. Benim bi nikah şekeri, davetiye, saç aksesuarı, gelin ayakkabısı kaldı. Onları da yavaş yavaş hallederim artık.
Orkestra gelin de dolgu topuk Converse fiyati sordum ben beyaz lacivert kurdelalı olan 180 tl canım benim ki pembe Kurdela olacak tabiiBen de üst çamaşır almıycam da, aslında özel alt çamaşır almayı planlıyorum orkestra geline baktım canım güzel ayakkabılar var, fiyatları nasıl? Ben Soysal çarşısına bakıcam ayakkabı için, bi de tunalıya bakarım.
Sana özelden yazdım canım.Orkestra gelin de dolgu topuk Converse fiyati sordum ben beyaz lacivert kurdelalı olan 180 tl canım benim ki pembe Kurdela olacak tabii
bende ayakkabı araştırıyorum.Erol,karuma ve oz'a baktım begenemedm.İnternetten studiorain die bi site buldum,topugu rahat duruo,özel yapım ayakkabılar ama 550tlmiş :/Şu aralar takıntım gelin ayakkabısıBu haftasonu gezicem bakalım kızlar, aranızda alan varmı?
bence de çok pahalı :/Cok pahali degil mi ya .s
Aramızda 20cm boy farkı var :/ mecburum..orkestra gelin de direk internet sitesi dimi denemeden almak istemiyorumBen biraz daha rahat olmak istiyorum topukluyu nisanda giydim rahat olamadim ya
şimdi baktım internetten topukluları aynı 550tl olan ayakkabıdan,acaba burda ne kadarInstagramda baktim whatsaptan gorustum canim ben bizimde 25 cm var valla ama yapcak bisi yok :)
Yarın soruyum :) teşekkür edermBi sor whatsptan
seninkiyle o kdr fiyat farkı olamaz bence deRica ederim canim uygundur 550 faln degildir ama sanmiyorum :)
merhaba, biz ailelerden izin alıp nişandan 1*2 hafta önce ayarladık muhteşem'i (isteme oldu nişan sonra yapıldı da) yanlış hatırlamıyorsam ekimin son haftası ilk görüştük, kasımın ilk haftası anlaştık. gecen sene 17 ocakta arkadaşımızın dügünü olmustu orda, ozaman nişanlım askerdeydi ben gitmiştim dügüne, acıkcası gayet güzeldi de, bi sıkıntısı yoktu. biz orda dügün yapan o arkadaşlarla gittiğimiz icin gecen seneki fiyattan anlaştık. eğer tanıdık biri varsa sizde de onlarla gidin ozaman fiyatta anlaşmak daha rahat olur.merhabalar.. muhteşem düğün salon eryamandaki değil mi ? bir de sizin tarihiniz ne zaman, biz de ağustos 20 gibi düşünüyoruz yarın görüşmeye gideceğim de. ben çok beğendim internetten, siz nasıl buldnuz ?
merhaba, biz ailelerden izin alıp nişandan 1*2 hafta önce ayarladık muhteşem'i (isteme oldu nişan sonra yapıldı da) yanlış hatırlamıyorsam ekimin son haftası ilk görüştük, kasımın ilk haftası anlaştık. gecen sene 17 ocakta arkadaşımızın dügünü olmustu orda, ozaman nişanlım askerdeydi ben gitmiştim dügüne, acıkcası gayet güzeldi de, bi sıkıntısı yoktu. biz orda dügün yapan o arkadaşlarla gittiğimiz icin gecen seneki fiyattan anlaştık. eğer tanıdık biri varsa sizde de onlarla gidin ozaman fiyatta anlaşmak daha rahat olur.
bi de adamların dedigi bizde 4bine de dügün var 40bine de, isteğinize bütcenize baglı yani..
saç makyaj icinde ya ben arkadaşımınkinde bi problem görmedigim icin pek dert etmiyorum o kısmı da.
hatta geçen aramışlar muhteşemden, orda dügününü yapan ciftlere sevgililer gününde oğuz yılmaz ve süpriz sanatcılarla gece düzenlenecekmiş. bizim arkadaşlar da bizi sormus daha dügünleri olmadı ama falan diye, biz de davet edildik dügünden 1*2 ay once orda olup bi de canlı canlı görme imkanımız olacak..
bizim dügün 2 nisanda bu arada
Yapıcam canım kır düğünü olacak pembe beyaz susleme kuş kafesleti beyaz cicekli olucak misafirlere de düğün hediyesi içinde şeker veya farklı birsey onu düşünmedim olan minik kafesler dagiticamKızlar burda nolmussss
Oh oh herkes gelinliklere karar verilmiş ayakkabı evresine geçilmiş, hatırlamıyorum musunuz yetişmek gelinlik bulamadık dediğimiz gunleriiii :)))
Ayakkabı internetten almayın benim 30 cm nerdeyse fark var ben en topuklusundan almam lazım ki arada ki farkı kapatayim :)
Tunalı da caddenin sonunda sağda bir mağaza kalıyor orda hep topuklu hem de sık ayakkabılar ve fiyatlarda gayet uygun
Renkli de var hem
Kızlar bişey sorcam düğününde konsept yapacak var mı mesela renk yada bir simge falan atıyorum çiçeğim ayakkabı süsleme aynı renk olsun falan ?
Dertsiz başa bela mi arıyorum hehe :)
Eki Görüntüle 1746496 bu şekilde olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?