biz de muhteşem dugun salonunda 450 kisi kurupastalı klasik, kuafor ve araba susleme icinde, artı dugundeki fotolar 6bine anlaştık ama kına hala muallakta, muhtemelen batıkentte bi site lokali falan ayarlanacak buluruz amaan diyerek rahat rahat takılıyoruzKuzum kesinlikle karışır zaten kına salonu ve kır bahçesini bütün organizasyonlar ve Seğmen Nedime ekibi dahil 17 ye geldi hersey onlardan birde kızlar bilginiz olsun fotoğrafları baskı yerine dijital almanız daha avantajli olur
Bu fiyat kaç kişilik canım merak ettim. Yemek mi kokteyl menü mü?Kuzum kesinlikle karışır zaten kına salonu ve kır bahçesini bütün organizasyonlar ve Seğmen Nedime ekibi dahil 17 ye geldi hersey onlardan birde kızlar bilginiz olsun fotoğrafları baskı yerine dijital almanız daha avantajli olur
350 kişi düğün kokteyl 120 kişi kına kokteyl orkestra video çekim fotoğraf Barkovizyon gelin yolu Şamdan canlı yayın hizmeti Dj hizmeti Ses ışık sistemi garson hostes hizmeti Detaylı organizasyon. Hizmeti kuaför indirimi artı gelin arabasi ve şoför seymen ekibi palyaco sis volkan valeBu fiyat kaç kişilik canım merak ettim. Yemek mi kokteyl menü mü?
Yarın gezince ben de bilgi veririm gelinlik için:)
canım 1300tl icinde neler var?Dijitallerin tümü için 450 tl dedi wishes. Tek baskı alırsak ta 50 adeti zaten ücrete dahil. Diğer her bir adet için 7 tl sanırım ama pazarlık yapsak 6 ya alırız diyorum. Çok pahalı ya ama yapacak bişi yok. Bi dış çekim yaptırıcaz Sabri peşmen ya da Aylin çiftçi düşünüyorum şuan. 1.300 tl ücretleri. Görüşücez bakalım.
Bizde 200 kişi kokteyl menü, 5 kişilik orkestra 50 adet fotoğraf, video çekimi, dj hizmeti, masa süsleme, ses ışık sistemi işte 6.000 tl ama haftaiçi.350 kişi düğün kokteyl 120 kişi kına kokteyl orkestra video çekim fotoğraf Barkovizyon gelin yolu Şamdan canlı yayın hizmeti Dj hizmeti Ses ışık sistemi garson hostes hizmeti Detaylı organizasyon. Hizmeti kuaför indirimi artı gelin arabasi ve şoför seymen ekibi palyaco sis volkan vale
nedime ekibi dahil canım
Canim ben radyo tv mezunuyum en yakın arkadaşım da iylr kardeşi fotoğrafçı da cekimimizi makina ve ekipman var beraber halledicez baskıyı Kızılayda uygun yapan yerler varmış 250 300 e halledebiliyoruz ortalama :)Dijitallerin tümü için 450 tl dedi wishes. Tek baskı alırsak ta 50 adeti zaten ücrete dahil. Diğer her bir adet için 7 tl sanırım ama pazarlık yapsak 6 ya alırız diyorum. Çok pahalı ya ama yapacak bişi yok. Bi dış çekim yaptırıcaz Sabri peşmen ya da Aylin çiftçi düşünüyorum şuan. 1.300 tl ücretleri. Görüşücez bakalım.
Bizimde hafta ici canım hafta sonu kokteyl yapıyolarmis o yüzden perşembe düğün çarşamba kına yaptık :)Bizde 200 kişi kokteyl menü, 5 kişilik orkestra 50 adet fotoğraf, video çekimi, dj hizmeti, masa süsleme, ses ışık sistemi işte 6.000 tl ama haftaiçi.
Canim ben radyo tv mezunuyum en yakın arkadaşım da iylr kardeşi fotoğrafçı da cekimimizi makina ve ekipman var beraber halledicez baskıyı Kızılayda uygun yapan yerler varmış 250 300 e halledebiliyoruz ortalama :)
Valla canım gayet iyi 6 senedir bu işin içinde o bende 4 senedir ama kendi cekimimizi tabi yapamam sonuçta yani isterseniz konuşuyum o arkadaş hattı olarak yapacak ama işe dönüştürebilirim derse beraber yaparız cekimi :)
Açıkcası ben tüm bunlar içinde fotoğrafa verilen paraya acımıyorum. Elimde kalan tek şey fotoğraf olacak çünkü. Fiyatın içine 1 büyük Albüm, 2 orta boy Albüm aileler için, 1 adet de cep Albüm dahil, çektiği tüm Dijitalleştiri veriyor. En az 2 saat dış çekim yapılıyor. Albüme koyulan 30-40 fotoğraf oluyor sizin Seçtiğiniz onları fotoshopluyor. Öyle yani :)
Nihat ortadağ çok iyi birde düğün hikayesi.com a bak o zaman canım Nihat ortadagdan 1 ay önce fiyat aldım 2000 tl dedi sadece dış çekime ve albumler dijital fotolarınteslimine artı hikaye icin ne ister bilmiyorum :)
Ya hikaye için anlaşma yaptım canım sadece dış çekim için çok para vermek istemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?