2016 ANKARA GELİNLERİ :)

nikah şekeri suluhanda net şeker var, arkadaşımın dükkanı tavsiye ederim, ben nişanda dagıttım, dugune yapmayacagım diyerek.
kına kıyafeti bindallı mı? önerin var mı

Kuaför de belli aslında; gidip makyaj düşünce gelin paketi ne kadar olur diye konuşucam bi ara ya ben nikah şekeri olayında çok kararsız kaldım. En zorlandığım şey oldu. Davetiye de beğendim instagramda ama tanesi 1,5 tl sanki pahalı gerek yok gibi geldi. Dolu uygun fiyata model vardır, gidip BakıcaZ.

ben de nikah şekeri tuzlu olur diye düşündügümden nişanda hallettim. bi de annem dügün yapıyorsunuz pasta kesilecek, sade nikahsa nikah şekeri olur dügünde olmaz deyince işime geldi açıkçası

nikah şekeri suluhanda net şeker var, arkadaşımın dükkanı tavsiye ederim, ben nişanda dagıttım, dugune yapmayacagım diyerek.
kına kıyafeti bindallı mı? önerin var mı
Nikah şekeri için suluhana gidicem zaten canım bakarım, ben de nişanda dağıttığım hatıraları ordan almıştım. Bindallı benimki canım ama çok güzel tarlatanlı kına kıyafetleri de var. Kiralıyorlar 400-500 tl ye çok güzel şeyler bulunuyor. Benim çok arkadaşım vardı yakın zamanda evlenen 5 tane kına kıyafeti buldum arasından seçtim, biraz ballıydım o konuda:)

valla ben de düsünüyorum kiralama mı olsa diye, abiye istemiyorum direkt bindallı olsun diyorum ama cok da para ödemek istemiyorm acıkcası.. ulus a git diyo herkes ama o çıkrıkçılar yokuşu tarafına hic gitmedim

Kızlar her yerde indirim var; indirimler bitmeden damatlığı alın derim. Yeni sezon gelirse çok pahalıya g

Canım bence alacaksan ucuz bişey al çıktıkçılar Yokuşu'nda bulursun pazarlık et. Kiralamak ta çok mantıklı çok güzel Kıyafetler var ama bence kira ücreti fazla ya; 400 tl en ucuzu ben sormuştum. Çünkü normal bindallı kiralamıyorlar baya şaşalı Kıyafetler kiralanıyor. Çok güzeller o ayrı. Sen rahat 150 tl ye bindallı alırsın bence.
Örnek kiralık mesela ben şunu beğenmiştim

Eklentiler

• image.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 132
aa güzelmiş ama bu da gerçekten
ya işte bu işlere tek başına koşturmak da dert cidden, pazar günü açıktırlar inşallah.. bakmak lazım uygun fiyata duzgun kibar bişeyler bulablirsem ne ala, yoksa kiralama.. ama bindallıya nedense geliinlik kadar önemsemiyorum sanırım ama böyle güzel modeller görünce de insan özeniyor yaa

Yaaaa dimi, düşün be buldum almama da gerek yok çok ta hoş bi bindallı üstelik. Ama bunları görünce insan özeniyor kiralasam mı die ama Şeytana uymayım ben dimi ben de tek başımayım, nişanlım başka şehirde. Bu arada muhteşem balo salonuna biz de bakmıştık ama sonra tam karşısında wishesı tuttuk. Düğün ne zaman canım?

nişanlım ankarada ama bizde de ailem şehir dışında, ikimizin ortak boş vakti bitek pazar ve o da nişanlanalı 1ay oldu el öpmeler curcunalar derken kaynadı hep.. bu hafta anca başlayacagız.
2nisanda canım. 450kisi anlaştık ama arta da bilir, kalabalık olacagı icin wishes a hic girmedik ama nisanın 24ünde de orda bi arkdsımızın nikah kokteyli var ozaman görecegiz. baya güzel diyorlar suana kadar kötü yorum duymadım orası icin de hayırlı olsun simdiden

Hayırlı olsun canım inşallah çok. Güzel bi tatil olur, ben de piere Cardin miss Defne ve aysiradan randevu aldım gidicem insallah

Kır düğünü olacak o yüzden tercih ettik canım zaten :) alt salon girişi zaten kır bahçesinden yanlız biz zaten aynı güne kesinlikle alt salonda düğün istemedik . Provaya başlamamız lazım benim de istediğim model belli aslında ama yer bulamıyorum sen nerde diktiriyosun canım

Sen yine şanslısın aynı şehirdeymişsin, bi haftasonları bakıyoruz o da her haftasonu gelemiyor. Nişanlanalı 1,5 ay oldu zaten. Hayırlı olsun canım sana da çok çok mutlu olalımmmm:)

Canim zeynep ekini kesinlikle tavsiye etmiyorum resmen kapaklayim gitsin yaptı ya bide ukala davrandı bilgin olsun

kır kısmına ben de hayran olmuştum, yaz dügünü olsaydı kesinlikle ben de orası derdim güzel seçim olmuş ozaman aynı anda evet diger tarafta da dügün olmamalı bence de, birbirine karışmamalı.
nadire sahin modaevinde diktiriyorm eski akay modaevi canım. izmir caddesinde. ben gezmedim hiç gelinlikçi, arkadaşımın biri orda diktirmişti ve gerçekten begenmiştim. üstelik gayet tecrübeli bi bayan, basından beri oraya gidicem diyordum gittim anlaştım direkt sanırım en çabuk karar verdiğim bu oldu

Sen yine şanslısın aynı şehirdeymişsin, bi haftasonları bakıyoruz o da her haftasonu gelemiyor. Nişanlanalı 1,5 ay oldu zaten. Hayırlı olsun canım sana da çok çok mutlu olalımmmm:)
bizim de 1 ay cidden peşpeşeymişiz sizin dügün ne zaman?
bizde de artık ben boş vaktimde koşturuyorum o netten bakıyor haftasonu birleştiriyoruz anca. inşallah yetiştiririz hepimiz
mutlu olalım hepimiz

Gördüm canım yorumunu ama tunalı şubeye gidiyorum bi arkadaş gelinliğini ordan aldı çok ta memnun kalmış, bi deneyim bakalım.
Orayı bilmiyorum ama arkadasimın ablası Aysira dan aldı çok içine şimdi ama üst kısmı dantel olmasına rağmen tenine batma yaptı canım bide asklarını cit Citlı yaptırdı o da problem yarattı direk çıkarıp salona girdi bilgin olsun

Nisan son haftası canım. Kızlar mutlaka gidip görün dediğiniz gelinlikçi var mı? Gözde sen gezmişsin canım? VArmı tavsiyen?

Kuzum kesinlikle karışır zaten kına salonu ve kır bahçesini bütün organizasyonlar ve Seğmen Nedime ekibi dahil 17 ye geldi hersey onlardan birde kızlar bilginiz olsun fotoğrafları baskı yerine dijital almanız daha avantajli olur

Nisan son haftası canım. Kızlar mutlaka gidip görün dediğiniz gelinlikçi var mı? Gözde sen gezmişsin canım? VArmı tavsiyen?
Canim cok gezmedim bende sadece çevremde çok evlenen oldu onlardan duyduğum bu zeynep ekin Kızılay şubesine gittim sadece bu hafta anda çarşısı na gidicez bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…