2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Her şeyi düşünmeye çlşmak çk zor:)bana da tavsiyede bulunan olursa yazıorum kenara,vakti gelince araştrrm artk:))ev tutmadan çk eşya işini düşünmemeye çlşıorm
bende valla eve göre eşya ayarlamak istiyorum :)

aynen ya bizim evdede rainbow war ama çok ağır halı için ayrı parke için ayrı yoruyo baya insanı tavsiye etmem canım ben arnica bora 5000 alıcam ama philips maratonuda çok övüyolar fakat fiyatı yüksek
arnica bora var bizdede su filtreli çok güzel ama alalı 2 sene oldu çekim gücü yavaşladı kuzum :/

Kızlar Merhaba; ben de deli gibi fotoğrafçı arıyorum, önerisi olan vArmı?
canım benim arkadaşım çekecek dış çekimlerimizi :) çünkü zaten biz bu işin içindeyiz aynı okuldan radyo tv mezuuyuz fotoğrafçılık eğitimi aldık :) onu sıkıntı yapmıyoruz ama dış çekim yaptıracağın iyi yerlerden biri maviş fotoğrafçılık ve nihat ortadağ :) ikisindende fiyat alayım dedim bi görüştüm maviş foto daha erken rezervasyon fiyatı belirlemedik dedi nihat ortadağ 2000 tl fiyat verdi bizde onun yerine nazım geçer dedim zaten en yakın arkadaşım makina var ikimizde bir tek ışıklandırma ekipmanı ayarlicaz kiralama oda 100 lira fln halledicez baskıyı da uygun fiyata yapan yerler varmış albüm olarak bastırıcaz bize en fazla 300 400 e patlicak o bile tutmaz :)))

Miele alın elektrik süpürgesini. Benimki harika
miele de benim de gözüm var ama fiyatlar 600den bi başlıyor alabildiğine gidiyor.. hangisi fiyat/performans iyi ya da okadar paradan daha ucuza baska markadan bulunamaz mı ki diyorum.
bi de toz torbaları diger markalara göre daha mı pahalı ne...

Ben alırken çok araştırdım. Şöyle bişey var Miele de, en ucuzuyla en pahalısı arasında sadece dijital gösterge ve renk fark ediyor. Direk satıcısıyla konuştum. İç aksam aynı, teknolojşi aynı, dayanıklılık falan hepsi aynı diyo. Ben de dijital olmayıversin dedim o şekilde aldım. Kullanan herkes aynı şeyi söyledi bi daha başka makine kullanmazsın diyolar. Bakalım deneyince görücez :)

ankara konağında 21 mayısta düğünü olan arkadaş buralara uğramış mıdır acaba hayır seyretmeye gelicez kır bahçesinde ondan sordum

Kizceler ben derim ki supurgede dyson dan ötesi yok ömürlük kullanırsınız, bu arada gelinlik alan oldu mu?? Hazırlıklar nasıl gidiyor ? Ankara Konağı'nda düğüne katılmışlar çok ovuyorlar umarım senin de içine Siner canım

Gelinlik almadım ama yarın beş farklı yerde randevum var. Balayı aldık bugün hatta uçak biletlerini de aldık:)

Valla kuzum bende pek birsey yok daha gelinlikći geziyoruz bol bol ama sana kdr pek içime sinen olmadı balayını ayarlicaz bu ay gelinliği de en gec ocakta alıcaz :)

Valla kuzum bende pek birsey yok daha gelinlikći geziyoruz bol bol ama sana kdr pek içime sinen olmadı balayını ayarlicaz bu ay gelinliği de en gec ocakta alıcaz :)
Ya eylülde dugunu olan arkadaşlarım var eşyalarını gelinliğini falan aldı onları görünce moralim bozuluyor :)))

peki motor gucu farkı varmı? sanırım mühim olan bu. valla ne yalan söyleyim benm de miele de gözüm var. bu ay halletmem lazım ki ocakta da ütüyü alıp ıvır zıvır eksiklere geçeyim malum düğün nisan başı
dyson ı da duydum ama çevremde kullanan ve yorum yapan olmadı hiç. miele i de almanyadaki arkdslarım süper marka diye övüyor.
ankara konagına biz de bakmıştık, kır dügünü olacaksa mantıklı ama ben alttaki büyük salonunu hic begenmedim. bizim 2 nisan olunca dügün tarihi alt büyük salon olması gerekiyordu ve adım başı kolon vardı sinir oldum bi de yerin altında gibi garipti, dugun anı gordugum icin iyice burası olmaz demiştim. tabi bi de fiyatları cok fazla ya.. biz muhtesem dugun salonunu ayarladık. gecen sene orda bi arkdsımız dugun yapmıstı begenmiştim de. haliyle güven verdi, bi de tabi salonun yuksek tavan kolonsuz oluşu ve fiyat makullugu de olumlu dusunmemize neden oldu.
gelinlik işine ben başladım. ilk prova bitti, 2.si de 10güne.

Canim Merhaba bizimde nisan ayı. Balayı için nereyi önerdiler, yada nereyi düşünüyorsunuz, hava kötü olucak belli bişey sonuçta (

Canim Merhaba bizimde nisan ayı. Balayı için nereyi önerdiler, yada nereyi düşünüyorsunuz, hava kötü olucak belli bişey sonuçta (
merhaba canım valla hiçç düsünmedik konusmadık biyer de ayarlamayadık açıkcası çünkü damat beyin 3gün izni var sadece, ben de özel ders veriyorum ne kadar cabuk derslere dönersem okadar iyi bi de bizim dügünden tam 1hafta sonra en yakın arkadasımın dügünü var ..
acıkcası biz dügün sonu masrafımız olmasın diye düşünüp kredisiz bu işi nasıl hallederiz derdine düşerken o kısmı es geçtik yazın nasıl olsa tatile cıkarız dedik, muhtemelen yakınlara biyerlere gideriz, onun icin de erken rezervasyon vs yapamadık cunku suan maaşlar geldigi gibi hazırlıklara gidiyor..

ben kapadokya demiştim, o karadeniz de olabilir diyor. belirsiz yani. ama yakınlar olur sanırım 2-3günlük

Aslında çok mantıklı bizde biraz sıkıntılı durumlar, cok isterdim yurtdışına çıkmayı ama oda olmadı o tarihlerde Antalya falan da pek tadı olmuyormus, dediğin gibi yapmak lazım 2 ay sonra tatil moduna girilebilir, yada kıbrıs olabilir acentalarla konuşmak gerek mutlaka

Ciddi misin ay nereyi ayarladiniz bide hangi ayda seninki?

Bu arada yarın benimde randevusu var karsilasmayalim senle? :))))

Voyage belek deluxe odayı aldık, uçak bileti Gidiş dönüş 60 tl idi, kaçırmadık onu da aldık. Biletler inanılmaz uyguna geldi. 30 tl verdik bi gidişe:) Erken rezervasyon 21 Aralık'ta bitiyor dediler zaten voyage belek düşünüyorduk aldık gitti. Sigorta yaptırdık ki olur da fiyat düşerse farkı alalım die. Mutlaka yaptırın siz de, bileti de hemen alın.
Tunalı da aldım canım randevuları; Aysira, Dai, Zeynep Ekin ve Dremon dan aldım randevuları. Ama Diva gelinliğe de uğruycam.

işgüç zaten elimizi kolumuzu bağlıyor, onun yıllık izni yazın, birim olarak tatile giriyorlar anca o zaman, ben de yazın zaten calısamıyorum ders olmuyor, daha mantıklı geldi ama adettendir bi balayı olur diyorlar ya onu anca işte yakın yerlerle hallederiz, muhtemelen de şubattan önce onu düsünemeyiz.
daha halihazırda sadece dügün yeri, gelinlik(dikiliyor), buzdolabı, bulaşık ve camasır makinesi var, bi de benm bi dolu çeyizim..
pztsi nikah işlemlerini yaptırıcaz, yenimahalledeysen belediye 2016 kayıtlarını almaya baslamıs, bu haftasonu biraz sokakları dolanıcaz ev bakmak icin, vakit kalırsa bi mobilya önfikiri, batıkentten sahibinden kiralık duyarsanız talibiz

Bu arada nisan sonu düğünüm Mekan, makyaj, kına kıyafeti, Balayı hazır. Damatlığı da ayırttık, gidip alıcaz. Fotoğrafçı var Sırada en önemlisi. Bi de bavul aldık balayı için. Nikah şekeri ve davetiye bakıyorum bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…