ya sen ne ara ayarladın bunları :))) ben boş oturmuşum resmenseni başarılarından dolayı tebrik ederm :))
Evet bence bunlar da çok güzel hem daha değişik düğün hikayesindenYa az kaldı benim biliyorsun ayarlamak zorundayım( bu arada trash the day diye geçiyormuş ben araştırmıştım onu düğünden önce yada sonra yine gelinlik damatlığı giyiyorsun ama öyle süslenmiyorsun tabi tercihen süslenirsin ama düğün stresi olmuyor istersen suyun içine giriyorsun istersen denize havada dalan çekilen var, fotoğrafçılar sizle balayıma gelmeyi kabul ediyorlar yol parası alıyorlar sadece dış Çek'im yapıyorlar hem doğal hem de güzel fotolar çıkıyor, ama senin dediğin de mantıklı
Kızlar bende bu konuda birsey danışacağım size şimdi kuaförümden memnunum ve ne zamandır düğünümü soruyor saçını söyle yapalım filan konuşuyoruz nitekim ona da yaptıracaktım gerçekten de ama makyözü değişti ve yeni gelenin tarzını çok beğenmedim ne yapsam bilemiyorum denemek için bi başka gittiğim düğüne makyaj yaptırdım ona ama yine beğenmedim ama kuaför de arkadasım oldu artık o kadar nazım geçiyor ki ne yapsam karar veremedim önerilerine ihtiyacım var
Başka alternatif su kuaförümün eski çalıştığı yerdeki makyözü çok beğeniyorum ama orda da kendi kuaförümden başkasına saç yaptırmadım ama istediğim model çok kuş konduracak birsey değil yani saçı orda deneyebilirim ama eminim kuaförüm buna çok bozulur makyaj açıkcası daha zor geliyor bana Çünkü saç modelimde hiç birsey yokMakyaj yapan kız işini biliyorsa en azından nazın geçiyor, olmadı sil tekrar yaptır sorun olmaz içinin o gün için rahat olması benim için çok önemli ki senin için de öyle olmalı, başka alternatif var mı
senin ne zamandı düğün??Ya az kaldı benim biliyorsun ayarlamak zorundayım( bu arada trash the day diye geçiyormuş ben araştırmıştım onu düğünden önce yada sonra yine gelinlik damatlığı giyiyorsun ama öyle süslenmiyorsun tabi tercihen süslenirsin ama düğün stresi olmuyor istersen suyun içine giriyorsun istersen denize havada dalan çekilen var, fotoğrafçılar sizle balayıma gelmeyi kabul ediyorlar yol parası alıyorlar sadece dış Çek'im yapıyorlar hem doğal hem de güzel fotolar çıkıyor, ama senin dediğin de mantıklı
ya bence kuaförüne ayıp olcak falan diye düşünme olaylar öyle gelişti falan dersin bikaç gittiiğinde soguk davranır sonra gecer,makyaj nerde içine siniosa orda yaptırmalısın bnce:)Başka alternatif su kuaförümün eski çalıştığı yerdeki makyözü çok beğeniyorum ama orda da kendi kuaförümden başkasına saç yaptırmadım ama istediğim model çok kuş konduracak birsey değil yani saçı orda deneyebilirim ama eminim kuaförüm buna çok bozulur makyaj açıkcası daha zor geliyor bana Çünkü saç modelimde hiç birsey yok
Nisandasenin ne zamandı düğün??
Aynı. Yada makyözü evine davet et evimde yaptırabilirsinya bence kuaförüne ayıp olcak falan diye düşünme olaylar öyle gelişti falan dersin bikaç gittiiğinde soguk davranır sonra gecer,makyaj nerde içine siniosa orda yaptırmalısın bnce:)
benmde 15nisanda tatlım :) seninkinden öncedir kesinNisanda
benmde 15nisanda tatlım :) seninkinden öncedir kesin
yarından sonra başlıyorum o zaman :)Şu an gaza geldm sayende kuaför liliumu mu ayarladın?:))) 1 gün önce :))) sende hallederisn ama gaza basman lazım :)
Haha Tunus caddesi kuaför yazınca direkt liliym çıkıyor dimi :))yarından sonra başlıyorum o zaman :)Şu an gaza geldm sayende kuaför liliumu mu ayarladın?
düğün öncesinde açık açık söylesem mi yoksa öyle oldu bittiye mi getirsem düğün sonrası yada kuaförümle makyözü evde buluşturmak en iyisi ama ona da gelme ihtimalleri düşük gibiAynı. Yada makyözü evine davet et evimde yaptırabilirsin
yok yok,akalın eskiden liliumla anlaşmalıymış,çoğu kuaförü araştrdım zaten tek tunusta olan o ve herkes memnun kalmış ordan tahmn ettmHaha Tunus caddesi kuaför yazınca direkt liliym çıkıyor dimi :))
yok yok,akalın eskiden liliumla anlaşmalıymış ve herkes memnun kalmış ordan tahmn ettm
düğün öncesinde açık açık söylesem mi yoksa öyle oldu bittiye mi getirsem düğün sonrası yada kuaförümle makyözü evde buluşturmak en iyisi ama ona da gelme ihtimalleri düşük gibi
hayrlı olsun cnm :)ayarlamanın darısı bana inşallah :)Bu arada çıkma yıldönümümzde evlenmeyi çk istemiştk ama bize deil sana kısmetmiş 16sında evlenmek :)Evet ya bende çok methini duydum yaptıran tanımıyorum ama netteki yorumlar da iyi, bakalım işte :)
Kızlar lilium mu iyi ben anlamadım bende ismini çok duydum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?