öyle tabi Pronovias bile yeri geliyor beklentiyi karşılayamıyor ama modeli sende gördün kilo al ver daraltılması sıkıntılı bi model daha riskli geldi bana açıkcası diğer mesaja da cevap olaraktan tatlım biz Wishes gardeni tuttuk sen başka bi yerle mi karıştırdın acaba ben Oray'ı anlamadım hatlar karıştıHayırlı olsun Can'ım benim siz sanki tutmuştunuz :)) ben yanlış hatırlıyorum demek :)
Can'ım wishesın bir sürü yeri var sen hangisini soruyorsun ben Çayyolu Wishes gardenle yaklaşık 2 hafta önce görüştüm ilk mayıs ayı hafta sonları ve cuma doluydu ama eylül daha dolmamış olabilir belkiArkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum bizde 2016 Eylül gibi düğün yapmayı planlıyoruz fakat nişanlım doğuda görev yapıyor 1 ay sonra izne gelince salonu tutmayı düşünüyoruz ama gördüğüm kadarıyla biraz geç kalmış olacağızsiz wishes ve Ankara Konağı için görüşürken doluluk oranı nasıldı acaba?
öyle tabi Pronovias bile yeri geliyor beklentiyi karşılayamıyor ama modeli sende gördün kilo al ver daraltılması sıkıntılı bi model daha riskli geldi bana açıkcası diğer mesaja da cevap olaraktan tatlım biz Wishes gardeni tuttuk sen başka bi yerle mi karıştırdın acaba ben Oray'ı anlamadım hatlar karıştı
Eryaman wishes için sormuştum, Çayyolu bütçe dışı malesef az önce nişanlım eryaman wishes ile telefonla görüşmüş boş günleri telefonda söylemiyorlarmış cuma, Cumartesi ve pazar da yemeksiz yapmıyorlarmış
Ankara konağı bence çok şık acitynin içinde bir yer varmış gitmedim ama gidip konuşabilirsin,Kullanıcı adımdan da belli olduğu üzere çok stresliyim nişanlım olmadan Salon bakmak çok zor, sizin ömerebilceğiniz nereler var acaba? Eryaman, Batıkent, Yenimahalle civarı
Fiyatlar daha yüksek tabi beyaz etli menü olacak bizim hafta içi olduğu için daha uyguna geldi kişi başı 60 dediler ama hafta sonu olsa kişi başı 80 miş Çayyolu tarafı bu fiyatlardan başlıyor velo bize 55 demişti yine hafta içi fiyatı Akman Rönesans var kişi başı fiyatı 100 civarı park l'amore var yine çayyolunda o da 100 civarı fiyatlar baya yüksek otel ayarındaEheheh aynen hatlar karıştı ben daha önce bahsetmiştin anlaştığınız diye anlamıştım yanlış anlamışım :)) hayırlı olsun Canım, yemekli mi yapıcaksınız ben Çayyolu na bakmadım tek, Fuat'lar Nasıl o tarafta, gerçi ben yerimi tuttum ama :))
Ankara konağı bence çok şık acitynin içinde bir yer varmış gitmedim ama gidip konuşabilirsin,
Sen nerelere baktın yada kafanda bişeyler var mı
Fiyatlar daha yüksek tabi beyaz etli menü olacak bizim hafta içi olduğu için daha uyguna geldi kişi başı 60 dediler ama hafta sonu olsa kişi başı 80 miş Çayyolu tarafı bu fiyatlardan başlıyor velo bize 55 demişti yine hafta içi fiyatı Akman Rönesans var kişi başı fiyatı 100 civarı park l'amore var yine çayyolunda o da 100 civarı fiyatlar baya yüksek otel ayarında
Ben eryaman Muhteşem ve Grandparka baktım ama pek beğenmedim açıkcası birde Nihavent var oraya düğüne gitmiştim hiç beğenmedim semt olarak sınırlı bir bölge de olduğum için zorlanıyorum600 kişilik bir düğün olacağı içinde Yemekli olmasını hiç düşünmemiştim
600 mü Maşallah bizimkisi çok az olucakk kalabalık isterdim canım,
Başka ilçe semt beden düşünmüyorsunuz bizde farklı semtte yapıyoruz o Zaman seçenek biraz daha azalıyor
Ulaşımın kolay sağlanabileceği başka semtlere bakmana diretirler mi kiMalesef
Malesef nişanlımın ailesi yoğunlukla bu civardalar bende başka semtlere bakmak istiyorum fakat ailesi, o zaman kimsenin gelemeyeceğini söylüyor, çözüm bulsak dahi direticekler
Sorun değil benim nişanlım da aynı sıkıntıyı yaşadığı için hem alışkımın hemde anlama konusunda kendimi geliştirdimAy bu telefon kendi kendine değiştiriyor, yazdıklarımı okuyunca gülüyorum kusuruma bakma :)) neyse biz yerimizi netleştirdik gerisi teferruat :))
kolay gelsin :))her şeyi güzelce hallederiz inşallahTeşekkür ederim Can'ım bakalım zoru gitti iimdigekinlik aşaması falan var araştırmadayız :)))
Sorun değil benim nişanlım da aynı sıkıntıyı yaşadığı için hem alışkımın hemde anlama konusunda kendimi geliştirdimsiz ne kadara anlaştınız tatlım bizim düğün bi de 275 kişilik olacak
kolay gelsin :))her şeyi güzelce hallederiz inşallah
Bugün mü başlamış yarın mı başlayacak kızlar toplaşıp gidelim heyecan yaptım benBu arada 2 günlük pronoviasta belirli ürünlerde % 30 indirim varmış bilginiz olsun
Güzel tatlım fotoğraf dediğin sadece düğünde çekilenler mi yoksa dışarı yada stüdyo Çekimi de veriyor mu tatlım benim konuştuklarım hep düğün fotoları da merak ettimBizde 50 ye anlaştık Kişibaşı cumartesi olucak ama sabah düğünü bizimki, 300 kişi olucak, palyaço hostes karşılama, süsleme mescit kuaför fotoğraf herşey var başka yere gitmememize gerek kalmicak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?