2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canm motelini bozmak istemem ama yüksek ihtimal iltihap vardır sende hemen tedavini ol.. hamile kalsan bile o illet kana geçiyor komşumda vardı hamileliği çok sıkıntılı geçti.. kaşıntında varmış o kötü işte enfeksiyondadır inşallah güzel sonuçlar alırsın

olmadı sen koruncan canım ilaç içme ama spiral taktırabilirsin sağlık ocağına gidip eşinin ruhu bile duymaz ne zaman düzeldi o zaman gider aldırırsın
Ama önemsiyorlar ben kaç defa sordum doktora Doğum yapmadan taktırma dedi enfeksiyon riski oluşuyor. Zaten bende oto boka huylanan biriyim bide enfeksiyon kapsam gör benim halimi

Doktora gidince illa bi hastalık türüyo insanda :)

yok tatlım ya ne bozulcak moralim hastalık varsa tedavi olcam napayım

ssylg_03 gözünaydın canım inşallah değerin düzenli artar.. Belirtin var mıydı hiç dçllenmeden sonra
amin inşallah canım. yarın kan vereceğim bakalım ne çıkacak sonuç.
belirti yoktu o yüzden hala hiç umutlanamıyorum sadece bel ağrım çok oldu ama ben hep kırmızıları görcem diye sandım :)

bir garip oblomov canım ya hayırlısı olsun merakla bekliyorm
amin canım bakalım hayırlısı neymiş öğrencez 2 gibi arayayım çıktıysa almaya gelcem dicem inşallah çıkmış olur

kızlar eşime söylemedim kan verdiğimi haftaya kadar bekle demiştizaten düşük değer çıkarsa da söylemicem. çaktırmadı ama kimyasal gebeliğimde baya etkilenmişti. baba olcam diye bir heves arkadaşlarına söylemiş heralde yanımızda arayan çok oldu sonuç ne oldu diye onlara olmadı düştü derken baya üzügündü

Canımm kan vermen iyi olmuş beni dr etiketle sonuç çıkarsa tmm merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…