Canm motelini bozmak istemem ama yüksek ihtimal iltihap vardır sende hemen tedavini ol.. hamile kalsan bile o illet kana geçiyor komşumda vardı hamileliği çok sıkıntılı geçti.. kaşıntında varmış o kötü işte enfeksiyondadır inşallah güzel sonuçlar alırsınbir tek akıntım canım hiç kesilmedi hep geldi.. sabah yazdığımı gördün mü bilmiyorum gece 4te tuvalete kalktım sapsarı yoğun kıvamlı pıhtılı ve kokulu akıntım geldi peçeteye baya fazla o korkuttu beni. rahimde iltihap falan mı var acaba düşünmeden yapamıyorum hamile değilsem hemen gitcem doktora baktırayım fitil falan verir
varsa zaten kanda kesin çıkar insallah hayırlısı olur :)işin garibi bende adet belirtisi de yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişliği.. sadece arada göğüs uçlarım sızlıyor birde akıntım var başka hiç bişi yok.
Ama önemsiyorlar ben kaç defa sordum doktora Doğum yapmadan taktırma dedi enfeksiyon riski oluşuyor. Zaten bende oto boka huylanan biriyim bide enfeksiyon kapsam gör benim halimiolmadı sen koruncan canım ilaç içme ama spiral taktırabilirsin sağlık ocağına gidip eşinin ruhu bile duymaz ne zaman düzeldi o zaman gider aldırırsın
Canm motelini bozmak istemem ama yüksek ihtimal iltihap vardır sende hemen tedavini ol.. hamile kalsan bile o illet kana geçiyor komşumda vardı hamileliği çok sıkıntılı geçti.. kaşıntında varmış o kötü işte enfeksiyondadır inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bu ne testi ovu yoksa hamilelik migünaydın kızlar sabah test yaptım ama yine silik çizgi... muhtemel ilişkiden 10gün sonra olmuş oldu sizce koyulaşırmı yoksa çizgi yokda benmi yanlış görüyorum
silikte olsa gebelik var demektir.Bu ne testi ovu yoksa hamilelik mi
Yaa bi türlü yazamadım sonundaa kan verdin allahima şükürler olsuun hayırlı haber alıcam insallahhhcanım saolasın.. her birinizin samimiyetini biliyorum
amin inşallah canım. yarın kan vereceğim bakalım ne çıkacak sonuç.ssylg_03 gözünaydın canım inşallah değerin düzenli artar.. Belirtin var mıydı hiç dçllenmeden sonra
sonunda çok sevindim heyecanlandım bendekızlar gittim kan verdimbakalım ne çıkacak
Hadi inşallah cnm bekliyoruzYaa bi türlü yazamadım sonundaa kan verdin allahima şükürler olsuun hayırlı haber alıcam insallahhh
hamilelik testi canımBu ne testi ovu yoksa hamilelik mi
birbirinize destek oluyorsunuz çok güzel bir şey bu ama ben böyle oluca çok beklentiye giriyorum sanırım fazla inceliyorum kafaya takıyorum o yüzdenNiye kız :)
Ayy ben kendim icin yazmadım onu dersteydim de çocuklardan anca fırsat bulup yazabildim:))Hadi inşallah cnm bekliyoruz
Ben şimdii gördüm süperr silik çizgi bile hamilelik belirtisi devamı gelsin inşallah:)hamilelik testi canım
amin canım bakalım hayırlısı neymiş öğrencezbir garip oblomov canım ya hayırlısı olsun merakla bekliyorm
amin canım bakalım hayırlısı neymiş öğrencez2 gibi arayayım çıktıysa almaya gelcem dicem inşallah çıkmış olur
kızlar eşime söylemedim kan verdiğimi haftaya kadar bekle demiştizaten düşük değer çıkarsa da söylemicem. çaktırmadı ama kimyasal gebeliğimde baya etkilenmişti. baba olcam diye bir heves arkadaşlarına söylemiş heralde yanımızda arayan çok oldu sonuç ne oldu diye onlara olmadı düştü derken baya üzügündü
inşallah canım bende yarın öğreneceğim hayırlısıyla kan verip. heyecanlıyım sanırımBen şimdii gördüm süperr silik çizgi bile hamilelik belirtisi devamı gelsin inşallah:)
etiketlerim canımCanımm kan vermen iyi olmuş beni dr etiketle sonuç çıkarsa tmm merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?