canım benim hep sağ tarafım ağrımıştı sağ kasık sağ bel.. kimyasal olduktan sonrada içimde yara var gibi acıdı hep uzunca bir süre hatta burdaki kızlar hatırlıyorsa hep acıyo dedim.. ama inan göğüslerim ne durumdaydı hatırlamıyorum. sadece ovulasyondan itiaren hep şiştiler sonra şişlik indi mi bilmiyorumbir garip oblomov canım benim göğüslerim çok kötü uçları acıyor resmen hiç böyle olmamıştım. Acaba hormonlarım dengesizleşti diye mi bide yine karnımın içi hamile kaldığım ayda ki gibi yanıyor. Yorgun'um kız yine mi hamile kaldım diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum
Sen düşük yaptın sürecin nasıl geçti anlatırmışım bitanem ya
regline ne kaç gün var? test mi yapsan acaba
oh beee.... ne zaman çıkacak sonuçkızlar gittim kan verdimbakalım ne çıkacak
oh beee.... ne zaman çıkacak sonuç
Merhaba,
bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendım
5+2 günlük hamileyimmm :)
canım benimde gecikmeyle başladı 4. gün test yaptım çift çizgi çıktı adet belirtisiyle aynı oluyor. kanda kesin çıkar sonuç ne zaman çıkacakmış ?2 saat sonra dedi 2,5-3 gibi çıkabilirsem alcam.. kaçtım zaten bankaya gitcem diye Allahtan sıra yoktu
hayırlısı olsun tatlım darısı bize inşallah. bizlerde bekliyoruz bakalım ben 8 gün geciktim ama idrarda görmedim 2. çizgiyi kan verdim kızların zoruylasenin belirtin var mıydı?
Selamlar, öncelikle hayırlı olsuun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Ben bişey sorucam. Belirti olarak ne yaşadın. Hiç bişey hissettin mi? Benim adetime 2 gün var ama 10 gündür ara ra kasık agrılarım oluyor. Belim çok kötü gögüslerimde öyle bari bişey yok durduk yere agrı falan yok ama uçlarına dokumanıyorum. 13 ocakta çatlama ignesi olmuştum. Onun etkisi mi yoksa bu defa oldu mu düşünmekten delirmek üzereyimMerhaba,
bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendım
5+2 günlük hamileyimmm :)
Düşük kanamam biteli 23 gün oldu yani 5 günüm kaldı ay inşallah adet olurum ya göğüslerim çok acıyor dilerm allahtan sen hamilesindir kurbanım Allah'a dualarımı kabul eylesinregline ne kaç gün var? test mi yapsan acaba
canım benimde gecikmeyle başladı 4. gün test yaptım çift çizgi çıktı adet belirtisiyle aynı oluyor. kanda kesin çıkar sonuç ne zaman çıkacakmış ?
kızlar gittim kan verdimbakalım ne çıkacak
Düşük kanamam biteli 23 gün oldu yani 5 günüm kaldı ay inşallah adet olurum ya göğüslerim çok acıyor dilerm allahtan sen hamilesindir kurbanım Allah'a dualarımı kabul eylesin
Belirtilerin var mı bebişimaz kalmış canım 5 güne belli olur. valla bende yanılmayı çok istiyorum keşke mucize olsa da kanda çıksa
selam canım teşekkür ederim.Selamlar, öncelikle hayırlı olsuun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Ben bişey sorucam. Belirti olarak ne yaşadın. Hiç bişey hissettin mi? Benim adetime 2 gün var ama 10 gündür ara ra kasık agrılarım oluyor. Belim çok kötü gögüslerimde öyle bari bişey yok durduk yere agrı falan yok ama uçlarına dokumanıyorum. 13 ocakta çatlama ignesi olmuştum. Onun etkisi mi yoksa bu defa oldu mu düşünmekten delirmek üzereyim
topikcene rahatlıcaz
Ay bazen aklıma geliyor dün eşime dedim korun valla aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..
tamam diyo ama kaçırıp duruyor ben ne yapıcam bu adamla istemiyorsun ya illa böylesi zamanlarda oltr hep ondan korkuyorum...
bir tek akıntım canım hiç kesilmedi hep geldi.. sabah yazdığımı gördün mü bilmiyorum gece 4te tuvalete kalktım sapsarı yoğun kıvamlı pıhtılı ve kokulu akıntım geldi peçeteye baya fazla o korkuttu beni. rahimde iltihap falan mı var acaba düşünmeden yapamıyorum hamile değilsem hemen gitcem doktora baktırayım fitil falan verirBelirtilerin var mı bebişim
canım saolasın.. her birinizin samimiyetini biliyorumValla yaaa, hamileysen en az kendim kadar sevineceğim yemin ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?