2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı aranızda? Nerde ne kadara yaptırdınız? Ben de randevu alıcam hiç bilmiyorum fiyatları ne alemde

Kızlar ablamda hamıle oldugunu bugun ogrendı. Doktor arayısında bursada sızlerın gıttıgı doktorları yazarsanız ona ıletırım. Yatın doruk a gıdıcekmıs muayeneye 75 tlymıs. Ama sonra orayala devam etmeyım baska doktor aramak ıstıyo.

Ben de cok doktor aradim canim.su an subat tatili icin bursadayim ama normalde doguda gorev yapiyorum.dogum nasipse agustosta bursada olacak,gitmeden doktorumu bulup gideyim dedim.
Doruk hastanesine gittim.75 tl.normal dogum 1400,sezeryan 1850 dediler.hastanr biraz kalabalik hemen randevu vermiyorlar.pembe mavinin bebk yogun bakim unitesi yok diye vazgectim.acibadem 12bin dedi.
Medicabilin de fiyatlari uygundu simdi hatirlamiyorum ama orasi da cok kalabilik ilk randevu 23 subata verebilirz dediler.e ben de o tarihte burda degilim.mecburen jimere gittim.doktorum cenk bey.memnun kaldim.cok ilgilendi.bana telefon bile acti,kontrolunu unutmayin diye.oranin dogum ucreti de 4000 normal 4500 sezeryan..

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı aranızda? Nerde ne kadara yaptırdınız? Ben de randevu alıcam hiç bilmiyorum fiyatları ne alemde
Ayrıntılı ultrason 20. Haftada dimi. Ben medicalparka gidiyorum ama dorugu da merak ediyorum. Doğum fiyatları biraz fazla mı

Diğer hastanelere göre çok iyi bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum tabi sonuna kadar cesaretimi kaybetmezsem

Diğer hastanelere göre çok iyi bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum tabi sonuna kadar cesaretimi kaybetmezsem

Evet..diger hastanelere gore fiyatlari gayt uygun..benim dogum icin de 4 agustos diyor doktorlar.beraberiz sanirim
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
Sizin cinsiyet belli mi?benimki degil daha..

Ayrıntılı ultrason 20. Haftada dimi. Ben medicalparka gidiyorum ama dorugu da merak ediyorum. Doğum fiyatları biraz fazla mı
Evet 20. Haftada. Jimerde cenk beye gidiyorum bana şimdiden randevu aldırdı yaklaşınca bulunmuyormuş. Ama fiyat sormamış eşim. Çok pahalıysa başka yere gitmeyi düşünüyorum. Ama şimdiden ayarlamak lazım. Doğum jimerde 3500 normal 4000 sez. Olarak anlaştık biz. Diğer yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum canım

Ben de cenk beyin hastasiyim..nerden randevu aldirdi ayrintili ultrason icin?benim daha 13 haftalik taa..

ultramed ve sonomed var cenk bey tam 20. hadtada istediği için jimer de yer yoktu o yüzden bana ultramedi önerdi fakat fiyatını yanlış anlamışım ben oraya gitmedim sonomar a gittim fsm de 225 civarı ödedim

Ben de cenk beyin hastasiyim..nerden randevu aldirdi ayrintili ultrason icin?benim daha 13 haftalik taa..
Jimerden aldım canım. Burda yaptır güvenilir olsun dedi. Ücreti de öğrendim. Tekil gebelik 250 tlymiş. Ben de 14+5 te gittim 20. Hafta için randevu aldırdı randevu bulmak sorun oluyormuş. Muhtemelen diğer randevunda sana da bilgi verir canım

Kızlar bu başlığa yazmıştım daha hamile kalmadan. Şimdi hamileyim ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Jimer, pembemavi , rentıp arasında kaldım. Önerisi olan var mı

Kızlar bu başlığa yazmıştım daha hamile kalmadan. Şimdi hamileyim ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Jimer, pembemavi , rentıp arasında kaldım. Önerisi olan var mı
pembe mavi ile jimer arasında fark yok bence doktordan doktora fark olabilir sadece fiyat ve hastane olarak biribirine çok yakınlar

ben gitmedim arkadaşım pempe mavi de nevin hanım a gidiyor çok iyi dedi ben jimer de cenk beye gidiyordum memnundum ama hastane yönetimini beğenmediğimden oraya devam etmiyorum evrim hanıma gidiyorum özel doktor istediğin her yerde doğum yapabilirsin

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…