- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
Ayrıntılı ultrason 20. Haftada dimi. Ben medicalparka gidiyorum ama dorugu da merak ediyorum. Doğum fiyatları biraz fazla mıKızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı aranızda? Nerde ne kadara yaptırdınız? Ben de randevu alıcam hiç bilmiyorum fiyatları ne alemde
Ayrıntılı ultrason 20. Haftada dimi. Ben medicalparka gidiyorum ama dorugu da merak ediyorum. Doğum fiyatları biraz fazla mı
Diğer hastanelere göre çok iyi bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum tabi sonuna kadar cesaretimi kaybetmezsem
Evet 20. Haftada. Jimerde cenk beye gidiyorum bana şimdiden randevu aldırdı yaklaşınca bulunmuyormuş. Ama fiyat sormamış eşim. Çok pahalıysa başka yere gitmeyi düşünüyorum. Ama şimdiden ayarlamak lazım. Doğum jimerde 3500 normal 4000 sez. Olarak anlaştık biz. Diğer yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum canımAyrıntılı ultrason 20. Haftada dimi. Ben medicalparka gidiyorum ama dorugu da merak ediyorum. Doğum fiyatları biraz fazla mı
hayırlısı olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin benim de oğluşum olacak. bebeişlerimiz büyüyor yavaş yavaşBulantılarla uğraşıyoruz canım :) hala düzelemedim tam. Bu arada cinsiyet öğrendik oğlumuz olacakmış :) sende ne var ne yok? :)
Amin canım. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:)hayırlısı olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin benim de oğluşum olacak. bebeişlerimiz büyüyor yavaş yavaş
Evet 20. Haftada. Jimerde cenk beye gidiyorum bana şimdiden randevu aldırdı yaklaşınca bulunmuyormuş. Ama fiyat sormamış eşim. Çok pahalıysa başka yere gitmeyi düşünüyorum. Ama şimdiden ayarlamak lazım. Doğum jimerde 3500 normal 4000 sez. Olarak anlaştık biz. Diğer yerlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum canım
ultramed ve sonomed var cenk bey tam 20. hadtada istediği için jimer de yer yoktu o yüzden bana ultramedi önerdi fakat fiyatını yanlış anlamışım ben oraya gitmedim sonomar a gittim fsm de 225 civarı ödedimKızlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı aranızda? Nerde ne kadara yaptırdınız? Ben de randevu alıcam hiç bilmiyorum fiyatları ne alemde
Jimerden aldım canım. Burda yaptır güvenilir olsun dedi. Ücreti de öğrendim. Tekil gebelik 250 tlymiş. Ben de 14+5 te gittim 20. Hafta için randevu aldırdı randevu bulmak sorun oluyormuş. Muhtemelen diğer randevunda sana da bilgi verir canımBen de cenk beyin hastasiyim..nerden randevu aldirdi ayrintili ultrason icin?benim daha 13 haftalik taa..
rentıp kapalı şuandaKızlar bu başlığa yazmıştım daha hamile kalmadan. Şimdi hamileyim ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Jimer, pembemavi , rentıp arasında kaldım. Önerisi olan var mı
pembe mavi ile jimer arasında fark yok bence doktordan doktora fark olabilir sadece fiyat ve hastane olarak biribirine çok yakınlarKızlar bu başlığa yazmıştım daha hamile kalmadan. Şimdi hamileyim ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Jimer, pembemavi , rentıp arasında kaldım. Önerisi olan var mı
Aaa duymamıştım neden acaba?rentıp kapalı şuanda
rentıp kapalı şuanda
Doktor önemli benim için iyi bi doktor tavsiyesi lazım bana gittin mi hiç bu hastanelerepembe mavi ile jimer arasında fark yok bence doktordan doktora fark olabilir sadece fiyat ve hastane olarak biribirine çok yakınlar
Teşekkür ederim :)ben gitmedim arkadaşım pempe mavi de nevin hanım a gidiyor çok iyi dedi ben jimer de cenk beye gidiyordum memnundum ama hastane yönetimini beğenmediğimden oraya devam etmiyorum evrim hanıma gidiyorum özel doktor istediğin her yerde doğum yapabilirsin