2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7

ooo çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşallah. doktorunuz kim. yetişebildi inşallah doğuma

Doktorum yetişti çok şükür. Çekirge dorukta doğum yaptım. O an olayın sıcağı ve doğumun verdiği yorgunlukla bunları idrak edememiştim açıkçası. Eve gelip doğumumu düşündükçe farkına vardım. O yüzden yönetimle görüşmedim.

Çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün.. Benim doktorum da 40ı bitirdiğimde suni sancı vermek istiyor, bekletme taraftarı değilim dedi.. Bende suni sancı almak istemiyorum, siz kaçıncı haftada doğum yaptınız?

40 +3 te yaptım. Doktorum 40ı doldurunca suni vermek istemişti kabul etmedim. İdrar yolu enfeksiyonumda olduğu için en fazla 5 gün daha beklerim dedi o da iri bi bebek olmadığı için yoksa hiç beklemezdim dedi. Çok şükür kendi sancılarım geldi. Bol bol sıcak duşa girdim bu evrede. Hastaneye yattıktan sonrada yatağa bağlı kalmadım sürekli yürüdüm, çömelme kalkma hareketleri yaptım ve sıcak duşa girdim. Duş çok etkili oldu açılmada. Doktor bile şaşırdı. Doğumu sabah saatlerine bekliyodu akşam 10da doğum yaptım.

Çömelmeyi yapıyorum bende ama sıcak duş kısmını yapmıyorum.. O zaman bende sıcak duşa başlayayım, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için..

Çömelmeyi yapıyorum bende ama sıcak duş kısmını yapmıyorum.. O zaman bende sıcak duşa başlayayım, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için..
Kesinlikle duş çok etkili. Sancı arasında duşta uyuya kalna başka bi arkadaşımın sadece 15 dakikada açılması 4 cm arttı. Bende damar yoluda açıldı ama yinede saatte bir kolumu ıslatmadan eşimin yardımıyla girip belden aşağıya sıcak su tuttum. İnternette araştırırsanızda suyun etkisini birçok yerde okursunuz. İnşallah kolay ve güzel bi doğumunuz olur

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…