2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Kilosu ve boyu düşük Ata'nın. Yemeside iyi. Yemesine rağmen kilo alamamasını araştırıyor. İnşallah çıkmaz.

Ata da aynı

Atada aynı şekilde. Muayeneye girdiğimiz anda çığlık çığlığa ağlıyor. Ama sizinki istemediğini kusmakla ifade ediyor. Çok akıllılar vallahi. Genel kontrolümüzü olduk. Hala 8.5 kg 74 cm çıpkal olarak. Doktor detaylı kan istedi. İdrar gaita verdik. Birde idrar yolları ve böbrek ulturasonu istedi. Onuda yaptırıca. Çölyak olup olmadığını kontrol edecek. İnşallah yoktur. 12. Ay kontrolünde de kan ve idrar istemişti, yine çölyaktan şüphelenerek ama bişey çıkmamıştı. Senin kuzunun bacağı nasıl oldu?
Inşallah bişey çıkmaz. Bacağı iyi biraz kırıyo Allaha Şükür

Canım durumuna çok üzüldüm. Daha önce yazdıklarınıda okumuştum. Ailen ne kadar kötü olursa olsun sen onların evladısın. Sen nasıl evladını ortada bırakmazsan onlarda seni bırakmaz. Artık evliliğin yürümeyecek aşamaya gelmiş, sen her türlü fedakarlığı yapmışsın anlattıklarına göre. Bu durumda çocuğunu alıp ailene döneceksin. Onlar nederse haklısınız diyeceksin. Hayatın düzene girene kadar idare edeceksin. Sonra bir iş bulur para kazanmaya başlarsın ve kendini daha güçlü hissedersin. Ondan sonra yolunu çizersin. Ayrıca çocuğun küçük olduğu için velayeti sana verirler mutlaka. O konuda rahat ol. Eşinde sana ve çocuğuna nafaka öder. Haa asla aileme dönemem diyorsan kadın sığınma evleri var. Çocuğunuda alır yine hayatını düzene sokana kadar yerleşirsin. Devlet sanada çocuğunada bakar. Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin. İnşallah eşinle aran düzelir tabiki ama, yaşça senden büyük olduğumu düşünerek ablan gibi sana yol göstermek istedim. Nacizane bunlar benim tavsiyelerim. Karar senin. Kendini asla yalnuz hissetme. Her karanlık günün sonu aydınlıktır. Allah içine ferahlık güç kuvvet versin. İnsan oğlunun başına herşey gelir, olgunlukla bu durumu karşıla ve çok uzatmadan bir karar ver kadeşim. Tamammı devammı diye.

Ilgilendigin için çok teşekkürler yazmanız bile benim için büyük bir destek ama benim kendime güvenim yok suanda bu soylediklerin için ve oğlum için en iyi yer burası burda en iyi şekilde bakabiliyirum her istediğini alabiliyorum ve babasını çok seviyor ona bunu yapamam gittiği yere kadar devam edeceğim bir kaç gündür iyiz biraz inşallah böyle devam eder bir düzelir gibi oluyoruz bir bozuluyor aramız bakalım hayırlısı

Ilgilendigin için çok teşekkürler yazmanız bile benim için büyük bir destek ama benim kendime güvenim yok suanda bu soylediklerin için ve oğlum için en iyi yer burası burda en iyi şekilde bakabiliyirum her istediğini alabiliyorum ve babasını çok seviyor ona bunu yapamam gittiği yere kadar devam edeceğim bir kaç gündür iyiz biraz inşallah böyle devam eder bir düzelir gibi oluyoruz bir bozuluyor aramız bakalım hayırlısı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Düzelmenize sevindim canım. Allah huzurunu mutluluğunu daim etsin. Çocuğun ve senin için allah en hayırlısı ne ise onu versin canım.

Merhaba canım, biz kendi adımıza iyiyiz, biraz gribiz, dış çıkarıyoruz. Sen nasılsın, prenses nasıl ? :)
Çok şükür gülüm yaa iyiyiz Bizde maaile gribi atlattık şimdi yorgunlukları kaldı üzerimizde bin şükür bu günümüzeBenim minik kızımın köpek dişleri geliyor sanırım parmaklarını kemiriyor :KK48: oğlun nasıl canım sağlıgı gelişimi sosyal halleri nasıl?Ve de annelik nasıl:KK200:
Biliyorsun bizim whatsapp grubumuz var benim telefon dün birden bire pat diye kapandı açılmıyor bende o bahane ile bir bakayım kk da neler var diye ay eski yazılarımızı okudum hüzünlendim mutlu oldum neler yaşamısız yaa kardeşimin bilmediklerini sizlerle paylaşmısım:KK200:

Çok şükür gülüm yaa iyiyiz Bizde maaile gribi atlattık şimdi yorgunlukları kaldı üzerimizde bin şükür bu günümüzeBenim minik kızımın köpek dişleri geliyor sanırım parmaklarını kemiriyor :KK48: oğlun nasıl canım sağlıgı gelişimi sosyal halleri nasıl?Ve de annelik nasıl:KK200:
Biliyorsun bizim whatsapp grubumuz var benim telefon dün birden bire pat diye kapandı açılmıyor bende o bahane ile bir bakayım kk da neler var diye ay eski yazılarımızı okudum hüzünlendim mutlu oldum neler yaşamısız yaa kardeşimin bilmediklerini sizlerle paylaşmısım:KK200:
Allah iyilik versin bebislerimize, bizlere. Evet eski günler de güzeldi. Beraber hamilelik gunlerimizi geçirmek, kalp atışları, hareketlerini hissetme, en güzeli de dogum zamanında sırayla doğum yaptık ya en heyecanlı donemdi. Çok güzeldi. :) bende arada okuyorum. Benimde kimsem bilmiyor sizden başka.
Bu arada whatsapp da yazisan arkadaslara slm edersin. :)

Kızlar nasılsınız buralar iyice sessizlesmis kızlar benim oğlum 13 temmuz 2015 doğumlu yani suanda 16 ayını doldurdu
Boyu :77 cm
Kilo :9.845
Bçg :47 cm
Sizce cokmu ufak bebeğim sizlerin bebekler nasıl kiloları boyları yazar misiniz karşılaştırma yapalım

Kızlar nasılsınız buralar iyice sessizlesmis kızlar benim oğlum 13 temmuz 2015 doğumlu yani suanda 16 ayınuı doldurdu
Boyu :77 cm
Kilo :9.845
Bçg :47 cm
Sizce cokmu ufak bebeğim sizlerin bebekler nasıl kiloları boyları yazar misiniz karşılaştırma yapalım
Merhaba canım nasılsın,bebeğin gayet iyi. Benim ki 18 inci ayında senin ki kadar kilosu yok . perşembe günü aşı olacak izlenimi var. Kilo boy yazarım

Merhaba canım nasılsın,bebeğin gayet iyi. Benim ki 18 inci ayında senin ki kadar kilosu yok . perşembe günü aşı olacak izlenimi var. Kilo boy yazarım

Sağlık ocağında gelişimi geride falan dediler canımı siktilar herşeyde yediriyorum aslında ama neden böyle dediler anlam veremedim

Sağlık ocağında gelişimi geride falan dediler canımı siktilar herşeyde yediriyorum aslında ama neden böyle dediler anlam veremedim
Sağlıklı olsunlarda napalım, kiloyu her yaşta alırlar, istersen bi cocuk doktoruna git. Benim oğlanda da boğazında yağ bezesi var, geçmiyor, onun için doktora gidicemo_O

Sağlıklı olsunlarda napalım, kiloyu her yaşta alırlar, istersen bi cocuk doktoruna git. Benim oğlanda da boğazında yağ bezesi var, geçmiyor, onun için doktora gidicemo_O

Gittim canım geçenlerde bronşit olmuştu ilk önce özelde bir doktorumuz vardı dogdugundan beri gittiğimiz o devlete gitmişti onun yanına gittim hastaneye yatırmak istedi yine ben istemedim devlette tek kişi kalabiliyor yanlız çok zor oluyor lavaboya dahi gitmek imkansız gibi birde oğlumun bu hastanelerde serum iğne falan psikolojisi bozulsun istemiyorum yatirmadim yani o gün evde hava kullandık bir sonra ki gün başka bir doktora götürdüm özel bi bayan önermişti iste onada sordum nasıl gelişimi diye biraz minyon bir çocuk dedi eşimde ilerde basketbola gitse faydası olur mu dedi olabilir dedi öyle iste yani tabi sağlık olsunda geri önemli degil

Gittim canım geçenlerde bronşit olmuştu ilk önce özelde bir doktorumuz vardı dogdugundan beri gittiğimiz o devlete gitmişti onun yanına gittim hastaneye yatırmak istedi yine ben istemedim devlette tek kişi kalabiliyor yanlız çok zor oluyor lavaboya dahi gitmek imkansız gibi birde oğlumun bu hastanelerde serum iğne falan psikolojisi bozulsun istemiyorum yatirmadim yani o gün evde hava kullandık bir sonra ki gün başka bir doktora götürdüm özel bi bayan önermişti iste onada sordum nasıl gelişimi diye biraz minyon bir çocuk dedi eşimde ilerde basketbola gitse faydası olur mu dedi olabilir dedi öyle iste yani tabi sağlık olsunda geri önemli degil
Geçmiş olsun canım. Bir sorun olmadığına sevindim. Bende bugün gittim. Ultrason çekildi boynundan. Lenf beziymis. Kontrol altında olması gerekiyormus. Enfeksiyon sonucu oluşmuş. Soğuk algınlığı olduğu dönemlerde belirginlesirmis. Alerjiye duyarlı bir tipi var dedi doktor. Sarı olduğu için cildi bünyesi çok hassas. Kaka yapsın hemen anında pişik oluyor. Hemen grip, öksürük hapsirik. Bizde de durum bu

X