2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Merhaba canım benim oğlan agustos da zature geçirmişti. 17 tane igne yemisti, ondan dolayı sol dizini kirmiyordu. O sebeple ultrason röntgen kan verdik,temiz çıktı. Doktor emar istedi, oda bebek olduğu için anestezi verdiler. Oda temiz çıktı, şimdi biraz buker gibi yapıyor. 27 sinde çocuk ortapediye randevu aldık. Ata nasıl sen nasılsın :)
Çok çok geçmiş olsun canım. Ama üzülme psikolojik bacağını bükmemesi. Eşimin kızıda bebekken yediği iğneler sonucu bacağını epey bi kasmış. O zamanda doktor doktor gezmişler. İğnelerden canı yandığı için acıyı yine yaşıyacağım korkusu ile kasıyorlarmış kendilerini. Kısa zaman içerisinde geçecek emin ol. Hatta siz ortapediye gitmeden düzelecek inşallah. Biz iyiyiz. Ata sonunda yürümeye başladı. Bayramda mersindeydik orada ilerletti çok şükür. Yalnız çok asi, sinirli. Herşeye itiraz ediyor. İstediği olmayınca yada anlatamayınca beni fena ısırıyor. Senin oğlanda öylemi. Atada geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Şimdi iyi çok şükür.

Çok çok geçmiş olsun canım. Ama üzülme psikolojik bacağını bükmemesi. Eşimin kızıda bebekken yediği iğneler sonucu bacağını epey bi kasmış. O zamanda doktor doktor gezmişler. İğnelerden canı yandığı için acıyı yine yaşıyacağım korkusu ile kasıyorlarmış kendilerini. Kısa zaman içerisinde geçecek emin ol. Hatta siz ortapediye gitmeden düzelecek inşallah. Biz iyiyiz. Ata sonunda yürümeye başladı. Bayramda mersindeydik orada ilerletti çok şükür. Yalnız çok asi, sinirli. Herşeye itiraz ediyor. İstediği olmayınca yada anlatamayınca beni fena ısırıyor. Senin oğlanda öylemi. Atada geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Şimdi iyi çok şükür.
Inşallah canım sizede geçmiş olsun. Eşinin kızı mi var anlamadım :KK64: çocuk büyütmek zor gerçekten. Halimize çok şükür. Benim oğlanda durmuyor bi yerde. Dizini kırmadan yürüyor. Bilerek yapıyor aile hekimi ayağının altını kalemle çizer gbi yapınca iki bacağını da çekti. :KK34:

Benim oğlan dediğini yazmazsan boguruyor, biliyor ki annesi babası kusar diye dediğini yapacak. Bu veletler adamı parmağında şu yaşında oynatiyor:KK14:
Vallahi doğru söyledin. Parmaklarında oynatıyorlar. Evet eşimin ilk evliliğinden bir kızı var. Oğluşumun biricik tatlı ablası :) aile hekimi çok güzel mayene etmiş. Düzelir çok yakında. Sen hiç merak etme annesi. Yarın bizde genel kontrole gidicez doktora. Bakalım ne olmuş bizim minik. Hala 8.5 9 kilo ve boyu 74 cm civarı. Yemesi güzel ama çok ufak. Herhangi bir sorunuda yok çok şükür. Yalnız bayramda kafasının sol yanında mercimekle nohut büyüklüğü arasında birşey farkettim. Kafama takılıyor benimde. Doktora soracağım bakalım.

Vallahi doğru söyledin. Parmaklarında oynatıyorlar. Evet eşimin ilk evliliğinden bir kızı var. Oğluşumun biricik tatlı ablası :) aile hekimi çok güzel mayene etmiş. Düzelir çok yakında. Sen hiç merak etme annesi. Yarın bizde genel kontrole gidicez doktora. Bakalım ne olmuş bizim minik. Hala 8.5 9 kilo ve boyu 74 cm civarı. Yemesi güzel ama çok ufak. Herhangi bir sorunuda yok çok şükür. Yalnız bayramda kafasının sol yanında mercimekle nohut büyüklüğü arasında birşey farkettim. Kafama takılıyor benimde. Doktora soracağım bakalım.
Allah bağışlasın canım :) bizim ki de aynı kilosu o civarda. Benim oğlan kontrole gittiğimizde ne muayene ettiriyor ne kilo ne boy. Krize giriyor resmen. Doktordan korkuyor :KK70: bide kusmaya çalışıyor bazen başarılı oluyor da :KK67:

Atanın kafasındaki şeyi mutlaka sor. Inşallah bir sorun çıkmaz canım:KK68:

Merhaba canım...
Benim oğlumunda kafasında dediğin boyutta bir beze var. Sol kulak hizasının az aşağısında. Çocuk cerrahına götürdüm, önemli olan boyutu; krkulacak bişey değil dedi. Hepimizin vücudunda böyle minik yağ bezleri varmş büyümesini kontrol etmek lazımmış. Birde ben hatırlıyororum eltimin kızındada ilk doğduğunda aynı yerde vardı, oğlumunda doğduğundan beri var. Ata nınki sonradan mı oluştu?

Hiç duzelmedi diyebilirim her geçen gün dahada kötüye gidiyor herşey aramıza duvarlar girdi sanki bugün hastaneden gelirken yolda konuştuk bebeğim 3 gündür bronsitten yatiyorduk hastanede yolda konuştuk açıldı ışte onu ben bu hale getirmisim dedim ben yoruldum peşinden kosmayacagim artık koşma zaten dedi incelediği yerden kopsun dedi

Yoruldum kızlar yoruldum o istiyor diye kalktım annesinin yanına geldik köye onun için inek sagiyorum bok çekiyorum yinede yaranamiyorum evime gitmeye li 1.5 ay oldu sadece gidip eşya alıp 5 dakika geri dönüyorum ilişki desen canı ne zaman istedi gel yapalım istemezse 10 gün yok ilgi yok küfür bol

Sürekli benim çocukla tehdit ediyor vermez miş sürekli sık tir git diyor ne yapayım ben nereye gideyim ailem ailemle değil k imsem yok çok doluyum

Merhaba
Merhaba canım...
Benim oğlumunda kafasında dediğin boyutta bir beze var. Sol kulak hizasının az aşağısında. Çocuk cerrahına götürdüm, önemli olan boyutu; krkulacak bişey değil dedi. Hepimizin vücudunda böyle minik yağ bezleri varmş büyümesini kontrol etmek lazımmış. Birde ben hatırlıyororum eltimin kızındada ilk doğduğunda aynı yerde vardı, oğlumunda doğduğundan beri var. Ata nınki sonradan mı oluştu?

Merhaba canım,
Evet atanınki sonradan oluştu. Bayramda farkettim. Doktora gösterdim. Önemli değil yağ bezesi dedi. Zamanla geçermiş. Ama büyüyüp büyümediğini kontrol et dedi. Bikaç arkadaşıma sordum, büyüme dönemlerinde oluyormuş. Özellik enfeksiyo geçirdikten sonra olurmuş. Herkes geçer diyor. Bende takmıyorum kafaya artık.

Ata da aynı
Allah bağışlasın canım :) bizim ki de aynı kilosu o civarda. Benim oğlan kontrole gittiğimizde ne muayene ettiriyor ne kilo ne boy. Krize giriyor resmen. Doktordan korkuyor :KK70: bide kusmaya çalışıyor bazen başarılı oluyor da :KK67:

Atanın kafasındaki şeyi mutlaka sor. Inşallah bir sorun çıkmaz canım:KK68:
Atada aynı şekilde. Muayeneye girdiğimiz anda çığlık çığlığa ağlıyor. Ama sizinki istemediğini kusmakla ifade ediyor. Çok akıllılar vallahi. Genel kontrolümüzü olduk. Hala 8.5 kg 74 cm çıpkal olarak. Doktor detaylı kan istedi. İdrar gaita verdik. Birde idrar yolları ve böbrek ulturasonu istedi. Onuda yaptırıca. Çölyak olup olmadığını kontrol edecek. İnşallah yoktur. 12. Ay kontrolünde de kan ve idrar istemişti, yine çölyaktan şüphelenerek ama bişey çıkmamıştı. Senin kuzunun bacağı nasıl oldu?

Sağolun kızlar dua ediyorum Allaha sabrediyorum sizlerde edin benim icin
Canım durumuna çok üzüldüm. Daha önce yazdıklarınıda okumuştum. Ailen ne kadar kötü olursa olsun sen onların evladısın. Sen nasıl evladını ortada bırakmazsan onlarda seni bırakmaz. Artık evliliğin yürümeyecek aşamaya gelmiş, sen her türlü fedakarlığı yapmışsın anlattıklarına göre. Bu durumda çocuğunu alıp ailene döneceksin. Onlar nederse haklısınız diyeceksin. Hayatın düzene girene kadar idare edeceksin. Sonra bir iş bulur para kazanmaya başlarsın ve kendini daha güçlü hissedersin. Ondan sonra yolunu çizersin. Ayrıca çocuğun küçük olduğu için velayeti sana verirler mutlaka. O konuda rahat ol. Eşinde sana ve çocuğuna nafaka öder. Haa asla aileme dönemem diyorsan kadın sığınma evleri var. Çocuğunuda alır yine hayatını düzene sokana kadar yerleşirsin. Devlet sanada çocuğunada bakar. Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin. İnşallah eşinle aran düzelir tabiki ama, yaşça senden büyük olduğumu düşünerek ablan gibi sana yol göstermek istedim. Nacizane bunlar benim tavsiyelerim. Karar senin. Kendini asla yalnuz hissetme. Her karanlık günün sonu aydınlıktır. Allah içine ferahlık güç kuvvet versin. İnsan oğlunun başına herşey gelir, olgunlukla bu durumu karşıla ve çok uzatmadan bir karar ver kadeşim. Tamammı devammı diye.

Merhaba

Merhaba canım,
Evet atanınki sonradan oluştu. Bayramda farkettim. Doktora gösterdim. Önemli değil yağ bezesi dedi. Zamanla geçermiş. Ama büyüyüp büyümediğini kontrol et dedi. Bikaç arkadaşıma sordum, büyüme dönemlerinde oluyormuş. Özellik enfeksiyo geçirdikten sonra olurmuş. Herkes geçer diyor. Bende takmıyorum kafaya artık.
Doktorlarımz aynı şeyi söylemiş hemen hemen..
Çölyaktan neden şüphelendi doktorunuz?

X