Ayyy evett aynen öyle valla. Daha neler neler
Canım nasılsın? Paşa nasıl oldu?Kimseler yok mu ?
Nasılsınız
Iyiyim canım hala aynı dizi. Zeytinyağı ile masaj yapıyoruz. Çocuk nöroloji randevu aldım.Canım nasılsın? Paşa nasıl oldu?
Zeytinyağ rahatlatıyodur onu yinede canım iyi ediyosun. Çarsamba emarınız vardı aldınızmı sonucunu?Iyiyim canım hala aynı dizi. Zeytinyağı ile masaj yapıyoruz. Çocuk nöroloji randevu aldım.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Bizim emar temiz çıktı. Anestezi verilirken babası da bende çok kötü olduk. Ilk defa eşimi ağlarken gördümZeytinyağ rahatlatıyodur onu yinede canım iyi ediyosun. Çarsamba emarınız vardı aldınızmı sonucunu?
Ah bunlar büyürken ömrümüzden ömür alıyolar. 2 gün önce benimki öğlen uykudan bi uyandı iki gözde balon gibi. Belli bişeye alerji olmuş ama neye? Farklı bişeyde yemedi. Uykudan uyanınca emer. Emerken daha kötüleşti iyice sağı solu şişip kızardı hele kulakları resmen 3 katı büyüdü kuzumun. Hemen doktora gittik. Dilinin şişmesinden korktum. Şükür ki atlattık.
Çok şükür temiz çıkmadına sevindim, dizinde bi problem yok yani... Nörolojik olduğunu da hiç sanmıyorum. Ne zaman gideceksiniz doktora? Bizde fıtık ameliyatı olacağı zaman çok kötü olmuştuk.. Uff rabbim korusun evlatlarımızı...Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Bizim emar temiz çıktı. Anestezi verilirken babası da bende çok kötü olduk. Ilk defa eşimi ağlarken gördüm
Inşallah canım Sağol. Bebis fıtık ameliyatı mı oldu bilmiyordum geçmiş olsunÇok şükür temiz çıkmadına sevindim, dizinde bi problem yok yani... Nörolojik olduğunu da hiç sanmıyorum. Ne zaman gideceksiniz doktora? Bizde fıtık ameliyatı olacağı zaman çok kötü olmuştuk.. Uff rabbim korusun evlatlarımızı...
Sağol canım... İnşallah 26sına kadar herşey normale döner, haberdar et bizide olurmuInşallah canım Sağol. Bebis fıtık ameliyatı mı oldu bilmiyordum geçmiş olsun
InşallahSağol canım... İnşallah 26sına kadar herşey normale döner, haberdar et bizide olurmu
Ayy canım çok geçmiş olsun. Rabbim Beterin den korusun.Kızlar nasılsınız biz buralarda sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz oğlumu emdirmeyi bıraktım 2 hafta oldu böylesi daha iyi olur diye düşündük hiç yemek yemiyordu düşündüğümüz gibi de oldu ye neye başladı ama malesef cuma günü bebegimi akrep soktu sol ayağından köyde oturduğumuz uc in bu tür şeylerle karşılaşmak mümkün bi gün yoğun bakımda yattık Allaha şükürler olsun akrep bi sıkıntı olmadı onu atlattık derken yoğun bakım soğuk olduğu için usuttuk kusma ilsal oldu kaç gündür onunla uğraşıyorum yorucu günler geçirdim şimdide eşim hasta oldu tabi buna şükür sizler nasılsınız buz de durumlar boyle
Ah canımmKızlar nasılsınız biz buralarda sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz oğlumu emdirmeyi bıraktım 2 hafta oldu böylesi daha iyi olur diye düşündük hiç yemek yemiyordu düşündüğümüz gibi de oldu ye neye başladı ama malesef cuma günü bebegimi akrep soktu sol ayağından köyde oturduğumuz uc in bu tür şeylerle karşılaşmak mümkün bi gün yoğun bakımda yattık Allaha şükürler olsun akrep bi sıkıntı olmadı onu atlattık derken yoğun bakım soğuk olduğu için usuttuk kusma ilsal oldu kaç gündür onunla uğraşıyorum yorucu günler geçirdim şimdide eşim hasta oldu tabi buna şükür sizler nasılsınız buz de durumlar boyle
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim kuzucuklara şifa versin. Başka sıkıntılarını göstermesin.Sag salim kazasiz belasiz yavrularimizi buyutmeyi nasip eder insallah rabbim. Hepimizin ayri ayri sikintisi var. Gecmis olsun kuzulara rabbim beterinden korusun hepsini. Bizim kizinda agzi yara oldu hep. Bisey yiyip icemiyordu su icmeye bile yeni basladi. Bi ara beni de emmiyordu. Bir suru ilacti kremdi derken biraz azaldi insallah bi an once gecer iyice zayifladi kuzum
Amin canimÇok geçmiş olsun canım. Rabbim kuzucuklara şifa versin. Başka sıkıntılarını göstermesin.
Merhaba canım benim oğlan agustos da zature geçirmişti. 17 tane igne yemisti, ondan dolayı sol dizini kirmiyordu. O sebeple ultrason röntgen kan verdik,temiz çıktı. Doktor emar istedi, oda bebek olduğu için anestezi verdiler. Oda temiz çıktı, şimdi biraz buker gibi yapıyor. 27 sinde çocuk ortapediye randevu aldık. Ata nasıl sen nasılsın :)Kızlar merhaba. Çocuklar büyüdükçe buralara girmek imkansızlaştı. Cantan yeşilinci bebeğimyolda hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Cantam oğluşun dizine ne oldu. Anestezi falan demişsin. Çok geçmiş olsun. Merak ettim.