Oh oh masallah insallah biseycigi kalmaz kuzunun. Bizimki kucukken guzel yiyordu da buyudukce yemesi azaldi kilosu iyi ama ben onceki yemesine kiyasliyorum hep bi de boya gidiyor hep ondan da olabilir diyorum ne bileyim ac kalir diye tedirgin oluyorumSağol canım gittik geldik motilium şurup verdi vitamin verdi onları kullanıyoruz 1 aydir. Yemek Listesi verdi,bunlara dikkat et dedi. Kusması azaldı şükür. Eylülde tekrar kontrole çağırdı. Alerji testi yaptı, temiz çıktı.
Amin canim. Bizimki de su son iki haftadir desteksiz yurumeye basladi ama ondan sonra sende hic durmuyorsun tabiDarısı bizimkinin yürümesine
Inşallah canım. Artık daha hareketliler. Nasil onların peşinde koşup enerji harciyorsak onlarda bizim Peşimizde ve yaramazlık peşinde enerji harcıyorlar. Kiloyu her yaşta alır fakat boyu her yaşta uzamaz. Bence bizim bebişler şanslı :) sağlık sorunu olmasında varsın az kilo alsınlar. Kilolu bebek sağlıklı bebek diye bişey yokOh oh masallah insallah biseycigi kalmaz kuzunun. Bizimki kucukken guzel yiyordu da buyudukce yemesi azaldi kilosu iyi ama ben onceki yemesine kiyasliyorum hep bi de boya gidiyor hep ondan da olabilir diyorum ne bileyim ac kalir diye tedirgin oluyorum
Asıl mesele o zaman başlıyor. Senin içinde geri sayım başladı benceDarısı bizimkinin yürümesine
Kesinlikle haklisin canim. Yeterki saglikli olsunlarInşallah canım. Artık daha hareketliler. Nasil onların peşinde koşup enerji harciyorsak onlarda bizim Peşimizde ve yaramazlık peşinde enerji har8 oncıyorlar. Kiloyu her yaşta alır fakat boyu her yaşta uzamaz. Bence bizim bebişler şanslı :) sağlık sorunu olmasında varsın az kilo alsınlar. Kilolu bebek sağlıklı bebek diye bişey yok
Çevre baskısından ben de nefret ediyorumAy inşallah kızlar valla emekleme hastası zaten o hızla arkasindan kosturuyorum yani akranlari yuruyunce bizimki ortada öyle kalıyor bakışları düşünün insan kafaya takmaz toplum sağolsun çok güzel taktiriyor
Merhaba canım. İyiyiz çok şükür. Giremiyorum yoğunluktan uzun zamandır. Ata da henüz yürümüyor. Sadece babası ile benim aramda 5 10 adım gidiyor. İştah azaldı bu aralar. Sanırım sıcak ve gelen azı dişlerden olsa gerek. Geçen haftaki darbe olaylarında çok korktuk. Canım oğlum nasıl korku çığlıkları attı uyuyamadı. Jetler, bomba sesleri, taramalar. Biz ankarada emniyet ve mit binasına çok yakın oturuyoruz. O gecenin travmasını atlatamıyoruz. Motor sesinden bile korkar olduk. Allahım birdaha yaşatmasın.Maşallah canım bizde popomuzun üstünde gidiyoruz. Koltuktan koltuğa karşıya geçiyor artık. Yürümek istiyor :)
Şükür iyi olmanıza sevindim. Allah onların belasını versin. Inşallah rabbim bir daha böyle şeyler yasatmaz. Bende sizi merak ediyordum :)Merhaba canım. İyiyiz çok şükür. Giremiyorum yoğunluktan uzun zamandır. Ata da henüz yürümüyor. Sadece babası ile benim aramda 5 10 adım gidiyor. İştah azaldı bu aralar. Sanırım sıcak ve gelen azı dişlerden olsa gerek. Geçen haftaki darbe olaylarında çok korktuk. Canım oğlum nasıl korku çığlıkları attı uyuyamadı. Jetler, bomba sesleri, taramalar. Biz ankarada emniyet ve mit binasına çok yakın oturuyoruz. O gecenin travmasını atlatamıyoruz. Motor sesinden bile korkar olduk. Allahım birdaha yaşatmasın.
Amin canım. Allah hepimizi kötülerin şerrinden korusun. Senin oğluş nasıl. 2 gün önce atanın saçını kestirdik. Çok uzamıştı ve terliyordu. Çok değişti saçı kesilince, çok tatlı oldu :) ne oyunlar oynuyorsunuz oğluşunla. Biz boya kalemlerine başladık. Çok ilgisi yok ama kalemlerle oynamak daha çok hoşuna gidiyor :) çok yaramaz koltuğa çıkıyor ordanda pencereye çıkıp kulpundan tutum aaaa aaaa aaa diye zıplıyor. Köşelere kuytulara girip çıkıyor. Yemeğini kendi yemek istiyor.Şükür iyi olmanıza sevindim. Allah onların belasını versin. Inşallah rabbim bir daha böyle şeyler yasatmaz. Bende sizi merak ediyordum :)
Maşallah atama. Bizimkinde kabiliyet yok. Full müzik dinliyoruz. Berkay ın gel gel şarkısı çıkınca gel gel diyor elleriyle gel yapıyor. Ziynet in yeni şarkısını seviyor.Amin canım. Allah hepimizi kötülerin şerrinden korusun. Senin oğluş nasıl. 2 gün önce atanın saçını kestirdik. Çok uzamıştı ve terliyordu. Çok değişti saçı kesilince, çok tatlı oldu :) ne oyunlar oynuyorsunuz oğluşunla. Biz boya kalemlerine başladık. Çok ilgisi yok ama kalemlerle oynamak daha çok hoşuna gidiyor :) çok yaramaz koltuğa çıkıyor ordanda pencereye çıkıp kulpundan tutum aaaa aaaa aaa diye zıplıyor. Köşelere kuytulara girip çıkıyor. Yemeğini kendi yemek istiyor.
Oyy maşallah maşallah :)) oynak bunlar. Bizimkide sevdiği şakırlarda oynar. Geçmiş olsun öksürüğe de. Önemli bişey yoktur umarım. Bende çok zayıfladım sorma. Doğumdan sonra kilolar nadıl gidecek diye hayıflanıyorduk. Şimdi eridik bittik. Beni gören şaşırıyor. 52 kg düştüm. 10 sene önceki kilom yani :) yedir içir temizle uyut oynat ev yemek derken eridik valla.Maşallah atama. Bizimkinde kabiliyet yok. Full müzik dinliyoruz. Berkay ın gel gel şarkısı çıkınca gel gel diyor elleriyle gel yapıyor. Ziynet in yeni şarkısını seviyor.yemeğe gelince kendi yemez, ben zorla yediriyorum. Yani şu tv de hap reklamı,hortum reklamı, bal reklamı,sütyen reklamı şarkı türkü bunlarla zar zor yiyor oynaya oynaya yedirmekten kilo verdim . Sabahta hastaneye gitcez. Az öksürüyor
Bende 61 kiloyum Sağol canım. Zature olmusuz. 10 tane igne verdi doktorOyy maşallah maşallah :)) oynak bunlar. Bizimkide sevdiği şakırlarda oynar. Geçmiş olsun öksürüğe de. Önemli bişey yoktur umarım. Bende çok zayıfladım sorma. Doğumdan sonra kilolar nadıl gidecek diye hayıflanıyorduk. Şimdi eridik bittik. Beni gören şaşırıyor. 52 kg düştüm. 10 sene önceki kilom yani :) yedir içir temizle uyut oynat ev yemek derken eridik valla.
Oyyy çok geçmiş olsun canım yaa.Bende 61 kiloyum Sağol canım. Zature olmusuz. 10 tane igne verdi doktor
Amin Sağol teyzesiOyyy çok geçmiş olsun canım yaa.çok üzüldüm. Aşıda bile nasıl ağlıyorlar. İğnelere dayanma gücü versin allahım kuzucuğa. Acil şifalar diliyorum yaruya.
Evet öyle yapıyorum mecbur kime ne aman benim bebeğim her çocuk ayrı bi birey sağlık olsunda gerisi boşÇevre baskısından ben de nefret ediyorumkulak tika boşver
Çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuyaBende 61 kiloyum Sağol canım. Zature olmusuz. 10 tane igne verdi doktor
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya
Kıyamam ya çok geçmiş olsunBende 61 kiloyum Sağol canım. Zature olmusuz. 10 tane igne verdi doktor
Benim ki kapıdan girer girmez oksurerek ağlamaya başlıyor. Eğer toksa zorla kusuyor. Sizede geçmiş olsun canım.Kıyamam ya çok geçmiş olsunbenim oğlanda ağır bi idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti ozaman 10 tane iğne yedi. 4 aylık olmasına rağmen tanımıştı hastaneyi yavrum beyaz önlüklü birini görünce ağlamaya başlıyodu ((