- 8 Haziran 2013
- 56.497
- 149.995
Denedim ve olduTekrar dener misin duzelttim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim ve olduTekrar dener misin duzelttim gibi
Merhaba canım :)Ayyy kızlar çok özledim sizi oglumla öpüyoruz sizi
Merhaba canım benim bir yaşını geçti teyzesi yani 12 buçuk aylık seninMerhaba canım :)
Bebişler olunca buralara kimseler uğramaz oldu oğluşun ne kadarlık oldu
Bizde 13 aylık olduk aynı sayılır :)) nasıl gidiyor,yürüyor mu ?Merhaba canım benim bir yaşını geçti teyzesi yani 12 buçuk aylık senin
Valla çok yaramaz canı sağolasica değer herşeye ben bitik durumda tutunarak sıralıyor ama cesaret edemiyor korkuyor bizler erkenden yürümüsuz ama kendisi malasef emeklemede uçuyor resmen kendi keyfini bekleyecez sanırım elimizden geleni yapıyoruz ama şimdilik belkemedeyizBizde 13 aylık olduk aynı sayılır :)) nasıl gidiyor,yürüyor mu ?
Maşallah canım bizde popomuzun üstünde gidiyoruz. Koltuktan koltuğa karşıya geçiyor artık. Yürümek istiyor :)Valla çok yaramaz canı sağolasica değer herşeye ben bitik durumda tutunarak sıralıyor ama cesaret edemiyor korkuyor bizler erkenden yürümüsuz ama kendisi malasef emeklemede uçuyor resmen kendi keyfini bekleyecez sanırım elimizden geleni yapıyoruz ama şimdilik belkemedeyiz
Darısı bizimkine normal mi bilmiyorum ama artık tek başına yurumesi kanatindeyimMaşallah canım bizde popomuzun üstünde gidiyoruz. Koltuktan koltuğa karşıya geçiyor artık. Yürümek istiyor :)
Evet canım ama onunda kendini hazır hissettiği bir vakit var. Zamanı gelince zaten yürüyecek :)Darısı bizimkine normal mi bilmiyorum ama artık tek başına yurumesi kanatindeyim
Hayırlısı artık diyecem. ALLAH SAĞLIK versin hepsine ikinciyi düşünuyormusun. Ben çok istiyorum herşeye rağmenEvet canım ama onunda kendini hazır hissettiği bir vakit var. Zamanı gelince zaten yürüyecek :)
Istiyorum ama suan değil, bi Kaç sene sonra bakalım hayırlısı :)Hayırlısı artık diyecem. ALLAH SAĞLIK versin hepsine ikinciyi düşünuyormusun. Ben çok istiyorum herşeye rağmen
Iyiyiz canım benim sen nasılsın :)Nasilsiniz arkadaslar nihayet vakit bulabildim yazmaya hep giriyordum ama yazamadan cikiyordumbebisler ne alemde ne cabuk buyuduler dimi. Biz 13 aylik olduk. Duse kalka yurumeye basladik ama en zor zamanlarmis bu zamanlar o nereye giderse bende hemen arkasinda. Yere otutturuyorum baska odaya gecip geri dondugumde arkamda oluyor hic yerinde durmuyor sipa uyuttugum zaman dinlenebiliyorum bi tek ama avantajlari da var cabuk kilo veriyorsun
Sagol canim bebislerimizin hepsine maasallah diyelim valla o iyi oldugu surece bende iyi oluyorum annelik boyle biseymis galiba dun dustu dudagini patlatti kanadi o aglarken bende aglicaktim nerdeyse cok kotu oldum rabbim yavrularimizin kotu gunlerini gostermesin bizlereIyiyiz canım benim sen nasılsın :)
Kizceye de maşallah nazar değmesin. Evet öyle oluyor ben nereye gitsem oraya geliyor. Kilo kısmına katılıyorum
Çok geçmiş olsun aynen bizde 2 kez kaza geçirdik. Benim oğlumunda dudaginin üstü kesildi. Sonra da yurutecle yüz üstü betona düştü kafası şişti. Allahtan bişey olmadı. Düşe düşe büyüyecekler. Rabbim onları korusun.Sagol canim bebislerimizin hepsine maasallah diyelim valla o iyi oldugu surece bende iyi oluyorum annelik boyle biseymis galiba dun dustu dudagini patlatti kanadi o aglarken bende aglicaktim nerdeyse cok kotu oldum rabbim yavrularimizin kotu gunlerini gostermesin bizlere
Oyy kiyamam kuzuya gecmis olsun canim. Aynen duse kalka buyuyecekler Rabbim daha kotusunu gostermesin. Canim ufakligin yemesi nasil kusmasi duzeldimi dra gidecektin bi ara ne dediÇok geçmiş olsun aynen bizde 2 kez kaza geçirdik. Benim oğlumunda dudaginin üstü kesildi. Sonra da yurutecle yüz üstü betona düştü kafası şişti. Allahtan bişey olmadı. Düşe düşe büyüyecekler. Rabbim onları korusun.
Sağol canım gittik geldik motilium şurup verdi vitamin verdi onları kullanıyoruz 1 aydir. Yemek Listesi verdi,bunlara dikkat et dedi. Kusması azaldı şükür. Eylülde tekrar kontrole çağırdı. Alerji testi yaptı, temiz çıktı.Oyy kiyamam kuzuya gecmis olsun canim. Aynen duse kalka buyuyecekler Rabbim daha kotusunu gostermesin. Canim ufakligin yemesi nasil kusmasi duzeldimi dra gidecektin bi ara ne dedi