2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Zaten bu adamları anlamak zor ya. Bende ailesel sıkıntılar yaşıyorum. Allahtan ki eşimle aram iyi . Bizimde aileler sorunlu mübarek :)

Aslında onlar hak vermek gerek esim bi dediğimi iki etmez her istediğimi alır mesela bebeğim prensler gibi büyüyor bende aynı bazen oluyor demekki sende mi kayinvalidenle oturuyorsun

Aslında onlar hak vermek gerek esim bi dediğimi iki etmez her istediğimi alır mesela bebeğim prensler gibi büyüyor bende aynı bazen oluyor demekki sende mi kayinvalidenle oturuyorsun
Geçici süreliğine evet :)
Yani düşününce öyle ac değiliz açıkta değiliz kötü yolda hiç değiliz şükür rabbime
Aynen canım Rabbim herkesin evine huzur versin. Biz tayinciyiz. Kısmetse seneye gidiyoruz

Yok belli değil canım :) bakalım kısmet rabbim herseyin hayırlısını versin. Insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar. Allahım bundan aşağı etmesin. Düşününce bu da dert mi diyorsun

:) bende kayinvalidemle duruyorum 2 aydır zor oluyor tabi su an hangi şehirlerin sen canim

Allahım yardımcınız olsun hele şu günlerde :)

Benim esim nisanlandigim da hayvancılık yapıyordu babasıyla birlikte evlenince babası bizi kovdu :) esim hayatında hiç başka bir iste çalışmadığı halde çalışmak zorunda kaldı şoförlük yaptı madenlerden çalıştı hamallık dahi yaptı şimdi babası vefat etti köyde hayvancılık yapıyoruz ineklerimiz var sagim yapıyoruz kuzu koyun dana duve kurbanliklarimiz var öyle ışte

Allahım yardımcınız olsun hele şu günlerde :)

Benim esim nisanlandigim da hayvancılık yapıyordu babasıyla birlikte evlenince babası bizi kovdu :) esim hayatında hiç başka bir iste çalışmadığı halde çalışmak zorunda kaldı şoförlük yaptı madenlerden çalıştı hamallık dahi yaptı şimdi babası vefat etti köyde hayvancılık yapıyoruz ineklerimiz var sagim yapıyoruz kuzu koyun dana duve kurbanliklarimiz var öyle ışte
Amin canım çok sağol.

Rabbim sizinde yardımcınız olsun. Onların bakımı da zor. Süt sagmisligim var koydeyken eğlenceli bi yönden ama zor tabi sürekli ilgilenmek. Siz sadece kendiniz mi ilgileniyorsunuz. Sagimi bakımı falan. Bide sen nerden gelin geldin. Aydınlı mısın. ? Alışık mısın yani :confused:

Amin canım çok sağol.

Rabbim sizinde yardımcınız olsun. Onların bakımı da zor. Süt sagmisligim var koydeyken eğlenceli bi yönden ama zor tabi sürekli ilgilenmek. Siz sadece kendiniz mi ilgileniyorsunuz. Sagimi bakımı falan. Bide sen nerden gelin geldin. Aydınlı mısın. ? Alışık mısın yani :confused:

Kendimiz ilgileniyoruz canım bende aydindanim ama çok korkardım hayvanlardan simdi alıştım makinasi ile sagiliyor zaten eşime yardımcı oluyorum

Allah kolaylık versin. Ne güzel herseyin doğalini organik halini yiyorsunuz. Bebeğinde çok şanslı :)

Evet doğal ama benim sipa yemiyor beyaz peynirde yapıyorum yemiyor
Hatta bunları yapıp satıyorum kendime harçlık çıkarıyorum çok iyi oluyor tereyağı falanda yapıyorum senin sipanin resmini atsana ozelden

Hatta bunları yapıp satıyorum kendime harçlık çıkarıyorum çok iyi oluyor tereyağı falanda yapıyorum senin sipanin resmini atsana ozelden
Z
Ben valla sutcuden süt alıyorum yoğurt yapıyorum yiyor. Tereyağı marketten alıyorum. Peynir benim ki de yemiyor:)

X