2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Hayırdır ne için gidiyorsunuz canım inşallah kötü bisey yokturdur bende cuma günü goturcem bebişimi idrarindan kirmizi
Lekeler geliyor da bakalım ne çıkacak
Midesi için gittik, geldik. Doktor 1 vitamin 2 ilaç verdi. Yediğini bazen kusuyordu. 40 günlük den beri şikayetciyim. Bugün de hastanede üstüme kustu. :kusmuk::olamaz: öyle işte. Sizede geçmiş olsun canım

Sağol canım belki diş çıkartır, çocukların bi günü bir gününü tutmuyor. Ufaklık yürüyor mu:KK5:

Evet 2 ayda 4 dis çıkardı olabilir yok henüz yürümüyor anca emekliyor 3 haftadır yerinde durmuyor ama heran yürüye bilir senin ki yürüyor mu benimki bu ayın 13 ünde yaşına girecek

Evet 2 ayda 4 dis çıkardı olabilir yok henüz yürümüyor anca emekliyor 3 haftadır yerinde durmuyor ama heran yürüye bilir senin ki yürüyor mu benimki bu ayın 13 ünde yaşına girecek
Benim ki yarın 13 aylık olacak. Kendi yuruyemiyor, elinden tutarsa gidiyor. Kendi 3 4 adım gidip düşüyor. Koltuk kenarında gidiyor. Benim oğlan hiç emeklemedi. :)

Benim ki yarın 13 aylık olacak. Kendi yuruyemiyor, elinden tutarsa gidiyor. Kendi 3 4 adım gidip düşüyor. Koltuk kenarında gidiyor. Benim oğlan hiç emeklemedi. :)

Ben emeklemesini çok istiyordum sonunda emekledi nereye gidersem peşimde seninki büyükmüş benimkinden az bir zaman sonra sende kosarsin peşinden

X