• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Canım çok geçmiş olsun. Kist nasıl bişeyki. Fıtık olabilirmi acaba. Peki ne olacakmış, nasıl bir tedavi uygulayacaklar?
sürekli doktor gözetiminde takip edilicek büyüme olyormu ona bakılıcak damar kisti denildi ıkınmadan oluşurmuş ve bazende kendiliğinden inermiş kist kendi kendine yok olabilir dediler eğer geçmezse ve büyürse de 1 yaşına girince ameliyatla alıyorlarmış şuan bebek çok küçük hiç birşey yapılmaz zorlanmasın fazla dediler ıkınmasına dikkat edin dediler işte bide fıtık sabit yerinde dururmuş kist bizimki kasık taydı ilk yumurtasnın olduğu yere indi dr bakarken

Kızlar ben adet oldum. 3 haziranda doğum yapmıştım. Erken değilmi? Sizde durumlar nasıl?
ben de 9 mayısta doğum yaptım 40 gün civarı oldum , 15 gün sonra 2 gün oldum sadece ve 7 ağustosta tekrar yoğun bir şekilde devam ediyor
kişiden kişiye değişiyor bu durum

sürekli doktor gözetiminde takip edilicek büyüme olyormu ona bakılıcak damar kisti denildi ıkınmadan oluşurmuş ve bazende kendiliğinden inermiş kist kendi kendine yok olabilir dediler eğer geçmezse ve büyürse de 1 yaşına girince ameliyatla alıyorlarmış şuan bebek çok küçük hiç birşey yapılmaz zorlanmasın fazla dediler ıkınmasına dikkat edin dediler işte bide fıtık sabit yerinde dururmuş kist bizimki kasık taydı ilk yumurtasnın olduğu yere indi dr bakarken
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak kendiliğinden geçer. Bebeğin kınmasına nasıl dikkat edeceksin, engel olamazsınki. Hala kabızlık var mı?

İnsallah sorunsuz bir şekilde gecer. Benim oğlum da sürekli kabız 7 gün oldu yapmadı :(

bizim kızda 4 gündür yapamıyordu bugün gezmeye çıktık çok ağladı bizde hastaneye gittik acilden girdik dr fitil ile gazı için damla yazdık eve gelince fitili uyguladık uyudu uyandı ve 4 günün acısını çıkardı kuzum :KK48:bütün çamaşırlarını değiştirdim hep.canım sen dra gitmiştin düzelmemiş miydi
İnsallah sorunsuz bir şekilde gecer. Benim oğlum da sürekli kabız 7 gün oldu yapmadı :KK43:

bizim kızda 4 gündür yapamıyordu bugün gezmeye çıktık çok ağladı bizde hastaneye gittik acilden girdik dr fitil ile gazı için damla yazdık eve gelince fitili uyguladık uyudu uyandı ve 4 günün acısını çıkardı kuzum :KK48:bütün çamaşırlarını değiştirdim hep.canım sen dra gitmiştin düzelmemiş miydi
Yok hayır aynı devam. Surupda fayda etmedi bi fitil ile yapıyor fitil verdim yapmasını bekliyorum :KK61:

bende bugün oldum,bazılarının sütü korurmuş emzirdiği için olmazmış:110:
Benim 5. Ay olacak hala olmadım .. Süt koruyor o zaman.. 3. Ay kontrolde dr Um süt korur olmayabilirsin Demişti tabi bu tekrar hamile kalmana engel olmaz dedi :) kızım tüp bebek .. Öyle olunca olursada olsun dedi Dr :)

Benim 5. Ay olacak hala olmadım .. Süt koruyor o zaman.. 3. Ay kontrolde dr Um süt korur olmayabilirsin Demişti tabi bu tekrar hamile kalmana engel olmaz dedi :) kızım tüp bebek .. Öyle olunca olursada olsun dedi Dr :)
Ben olur gibi oldum ama tam anlamıyla olmadım iki kez geldi ve kesildi ve suan yok o_O

Slm kızlar bugün 3 tane 2. Ay aşımızı olduk. Yarın cerraha gideceğiz. Kakasını yapmadı fitil verdiğim halde. Neden yapmıyor hala anlamış değilim:KK43:
Geçmiş olsun canım. Aşı içi geç değilmi? Nasıl üç iğneyi cort cort sokuveriyorlar kuzularımıza değilmi. Yavrum neden yapamıyor kakasını acaba. Geçen gün zeytinyağ denemiştin, faydası oldumu? :KK43:

Sizede çok geçmiş olsun canım. Çok şükür minik kuzu rahatlamış ama :-)

Geçmiş olsun canım. Aşı içi geç değilmi? Nasıl üç iğneyi cort cort sokuveriyorlar kuzularımıza değilmi. Yavrum neden yapamıyor kakasını acaba. Geçen gün zeytinyağ denemiştin, faydası oldumu? :KK43:
Sağol canım aşıyı geçen ay grip diye geç yaptılar. Bu ayda o vurduğu güne ayarlandı. Evet bizim ebe Özür diledi senin iyiliğin için dedi :) ben kolunu bacağını tuttum,eşimde başını tuttu. Bide oglani kucağına aldı beraber bilgisayara oturup kayıt ettiler .Bizim ki de bakıyor :KK45:çocuklar 23 nisanda bir günlüğüne Başbakan olur ya o misal oldu cok komik:KK48:
Benim bugün 5. günüm. Çok yoğun oluyor daha bugün biraz azaldı gibi. Halama kuzenime falan sordum, onlarda benim gibi olmuşlar.
Benim ne olduğu belli değil bugunde geldi 4 5 damla bildiğin günlük ped koyuyorum nasıl adet anlamadım:KK12: bide ben Sistit oldum sanırım:KK17:

Back