- Emoji Skoru
- 237
- Puanlar
- 63
HosgeldinTakip edeceğim bir topik daha oldu :)) slm hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosgeldinTakip edeceğim bir topik daha oldu :)) slm hanımlar
Hmm öyle desene :)civan perçemi nasıl verdin. İşe yaradı mı? Bugün 7 gün oldu kaka yapmadıYok panik yok civan percemi verdik gecti 20 gundur yapamiyor demek istemedim bebegimiz 20 gunluk manasinda dedimmm
Selam canım hoş geldin aramızaTakip edeceğim bir topik daha oldu :)) slm hanımlar
sürekli doktor gözetiminde takip edilicek büyüme olyormu ona bakılıcak damar kisti denildi ıkınmadan oluşurmuş ve bazende kendiliğinden inermiş kist kendi kendine yok olabilir dediler eğer geçmezse ve büyürse de 1 yaşına girince ameliyatla alıyorlarmış şuan bebek çok küçük hiç birşey yapılmaz zorlanmasın fazla dediler ıkınmasına dikkat edin dediler işte bide fıtık sabit yerinde dururmuş kist bizimki kasık taydı ilk yumurtasnın olduğu yere indi dr bakarkenCanım çok geçmiş olsun. Kist nasıl bişeyki. Fıtık olabilirmi acaba. Peki ne olacakmış, nasıl bir tedavi uygulayacaklar?
ben de 9 mayısta doğum yaptım 40 gün civarı oldum , 15 gün sonra 2 gün oldum sadece ve 7 ağustosta tekrar yoğun bir şekilde devam ediyorKızlar ben adet oldum. 3 haziranda doğum yapmıştım. Erken değilmi? Sizde durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak kendiliğinden geçer. Bebeğin kınmasına nasıl dikkat edeceksin, engel olamazsınki. Hala kabızlık var mı?sürekli doktor gözetiminde takip edilicek büyüme olyormu ona bakılıcak damar kisti denildi ıkınmadan oluşurmuş ve bazende kendiliğinden inermiş kist kendi kendine yok olabilir dediler eğer geçmezse ve büyürse de 1 yaşına girince ameliyatla alıyorlarmış şuan bebek çok küçük hiç birşey yapılmaz zorlanmasın fazla dediler ıkınmasına dikkat edin dediler işte bide fıtık sabit yerinde dururmuş kist bizimki kasık taydı ilk yumurtasnın olduğu yere indi dr bakarken
Hoşgeldin canım. Senin kızın nekadarlık? Benim oğlum 2 aylık :)Hoşbulduk kızımla :))
İnsallah sorunsuz bir şekilde gecer. Benim oğlum da sürekli kabız 7 gün oldu yapmadısürekli doktor gözetiminde takip edilicek büyüme olyormu ona bakılıcak damar kisti denildi ıkınmadan oluşurmuş ve bazende kendiliğinden inermiş kist kendi kendine yok olabilir dediler eğer geçmezse ve büyürse de 1 yaşına girince ameliyatla alıyorlarmış şuan bebek çok küçük hiç birşey yapılmaz zorlanmasın fazla dediler ıkınmasına dikkat edin dediler işte bide fıtık sabit yerinde dururmuş kist bizimki kasık taydı ilk yumurtasnın olduğu yere indi dr bakarken
İnsallah sorunsuz bir şekilde gecer. Benim oğlum da sürekli kabız 7 gün oldu yapmadı![]()
bende bugün oldum,bazılarının sütü korurmuş emzirdiği için olmazmışKızlar ben adet oldum. 3 haziranda doğum yapmıştım. Erken değilmi? Sizde durumlar nasıl?
Yok hayır aynı devam. Surupda fayda etmedi bi fitil ile yapıyor fitil verdim yapmasını bekliyorumbizim kızda 4 gündür yapamıyordu bugün gezmeye çıktık çok ağladı bizde hastaneye gittik acilden girdik dr fitil ile gazı için damla yazdık eve gelince fitili uyguladık uyudu uyandı ve 4 günün acısını çıkardı kuzumbütün çamaşırlarını değiştirdim hep.canım sen dra gitmiştin düzelmemiş miydi
HB canım .. 16 Mart doğumlu benim kızım :) 6. Gün sonra 5 aylık olacaz :) inşallah ..Hoşgeldin canım. Senin kızın nekadarlık? Benim oğlum 2 aylık :)
Benim 5. Ay olacak hala olmadım .. Süt koruyor o zaman.. 3. Ay kontrolde dr Um süt korur olmayabilirsin Demişti tabi bu tekrar hamile kalmana engel olmaz dedi :) kızım tüp bebek .. Öyle olunca olursada olsun dedi Dr :)bende bugün oldum,bazılarının sütü korurmuş emzirdiği için olmazmış![]()
Ben olur gibi oldum ama tam anlamıyla olmadım iki kez geldi ve kesildi ve suan yokBenim 5. Ay olacak hala olmadım .. Süt koruyor o zaman.. 3. Ay kontrolde dr Um süt korur olmayabilirsin Demişti tabi bu tekrar hamile kalmana engel olmaz dedi :) kızım tüp bebek .. Öyle olunca olursada olsun dedi Dr :)
Geçmiş olsun canım. Aşı içi geç değilmi? Nasıl üç iğneyi cort cort sokuveriyorlar kuzularımıza değilmi. Yavrum neden yapamıyor kakasını acaba. Geçen gün zeytinyağ denemiştin, faydası oldumu?Slm kızlar bugün 3 tane 2. Ay aşımızı olduk. Yarın cerraha gideceğiz. Kakasını yapmadı fitil verdiğim halde. Neden yapmıyor hala anlamış değilim![]()
Benim bugün 5. günüm. Çok yoğun oluyor daha bugün biraz azaldı gibi. Halama kuzenime falan sordum, onlarda benim gibi olmuşlar.Ben olur gibi oldum ama tam anlamıyla olmadım iki kez geldi ve kesildi ve suan yok![]()
Sizede çok geçmiş olsun canım. Çok şükür minik kuzu rahatlamış amabizim kızda 4 gündür yapamıyordu bugün gezmeye çıktık çok ağladı bizde hastaneye gittik acilden girdik dr fitil ile gazı için damla yazdık eve gelince fitili uyguladık uyudu uyandı ve 4 günün acısını çıkardı kuzumbütün çamaşırlarını değiştirdim hep.canım sen dra gitmiştin düzelmemiş miydi
Maşallah, allah bağışlasın canım :) sen bizden tecrübelisin şimdi bebek konusunda.HB canım .. 16 Mart doğumlu benim kızım :) 6. Gün sonra 5 aylık olacaz :) inşallah ..
Sağol canım aşıyı geçen ay grip diye geç yaptılar. Bu ayda o vurduğu güne ayarlandı. Evet bizim ebe Özür diledi senin iyiliğin için dedi :) ben kolunu bacağını tuttum,eşimde başını tuttu. Bide oglani kucağına aldı beraber bilgisayara oturup kayıt ettiler .Bizim ki de bakıyorGeçmiş olsun canım. Aşı içi geç değilmi? Nasıl üç iğneyi cort cort sokuveriyorlar kuzularımıza değilmi. Yavrum neden yapamıyor kakasını acaba. Geçen gün zeytinyağ denemiştin, faydası oldumu?![]()
Benim ne olduğu belli değil bugunde geldi 4 5 damla bildiğin günlük ped koyuyorum nasıl adet anlamadımBenim bugün 5. günüm. Çok yoğun oluyor daha bugün biraz azaldı gibi. Halama kuzenime falan sordum, onlarda benim gibi olmuşlar.