• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Benim oğluşum artık baya konuşmaya çalışıyor. Sürekli ağzı aguuuularla dolu. Bol bol salya akıtıyor gülüyor tatlı tatlı :)) kuzum birde sürekli oturur vaziyette yada ayakta durmak istiyor. Çivi gibi basıyor maşallah. Yatar vaziyetteyken ellerini tutunca kalkmaya çalışıyor küçük erkeğim :)) birde yüz üstü yatırıp ayaklarına destek verince kurbağalama gidiyor, bizim yatakta
böyle tur atırıyor babası :)) senin kuzun neler yapıyor canım :)
Oy oyy maşallah minnooş a demek ki gelişimi güzel :nazar: benim oğlumda konuşuyor :KK25: duvardaki resimlere bakıp gülüyor hep ilgi istiyor :KK68: bide size demiştim ya gece 7 ye kadar uyuyor diye. Uykusu değişti ya gece kaç kere kalkıyor:mad:

Oy oyy maşallah minnooş a demek ki gelişimi güzel :nazar: benim oğlumda konuşuyor :KK25: duvardaki resimlere bakıp gülüyor hep ilgi istiyor :KK68: bide size demiştim ya gece 7 ye kadar uyuyor diye. Uykusu değişti ya gece kaç kere kalkıyor:mad:
Hadi yaa.. kakası yoksa altını açmadan emzir uyusun. Birde ışığın çok az olsun. Bizim mum ışığı gibi gece lambalarımız var onlarla hallediyorum.12 de yatıyor gece 2 3 gibi uyanmaya başlıyor tısır tısır hemen alıp emziriyorum tekrar dalıyor koyuyorum yatağına. Sonra sabah 5 6 gibi yine aynı şekilde uyunıyor hızlıca konuşmadan altını değiştirip emzirip hoop yatağına. Ama sabaha karşı uyanmalarında bazen yatakta emziriyorum. Nefes alabileceği açıyı ayarlayıp birlikte uyuyoruz. Uyuyunca onu biraz kendimden uzklaştırıyorum ama nasıl yapıyorsa kımıl kımıl gelip yine sokuluyor bana :))

Hadi yaa.. kakası yoksa altını açmadan emzir uyusun. Birde ışığın çok az olsun. Bizim mum ışığı gibi gece lambalarımız var onlarla hallediyorum.12 de yatıyor gece 2 3 gibi uyanmaya başlıyor tısır tısır hemen alıp emziriyorum tekrar dalıyor koyuyorum yatağına. Sonra sabah 5 6 gibi yine aynı şekilde uyunıyor hızlıca konuşmadan altını değiştirip emzirip hoop yatağına. Ama sabaha karşı uyanmalarında bazen yatakta emziriyorum. Nefes alabileceği açıyı ayarlayıp birlikte uyuyoruz. Uyuyunca onu biraz kendimden uzklaştırıyorum ama nasıl yapıyorsa kımıl kımıl gelip yine sokuluyor bana :))
Ayni benimki de öyle canım sarı gece lambamiz var onu yakiyorum uyaninca. Emziriyorum uyuyor tekrar beşiğe :) sabaha doğru cıvıtıyor. Bende alıp oturma odasına geçiyorum ne yapim :) erken kalkiyoruz. Senin paşa fena olacak söylemedi deme:cool:

Sağol canım evet kolonoskopi dedi ama bi kabiz oldu diye onun yapılması saçma geliyor. Guatr tahlili temiz çıktı. Röntgende de bişey çıkmadı. Zeytinyağı iciririm bende :) hem anne sütüne en yakın besin zeytinyağı imiş
Zeytinyağı inşallah şifa olsun kuzucuğa:)!hakkaten nasıl doktor bi kabız oldu diye kolonoskopi demesi çok saçma... Sanki bademciklerine bakıyo töbe töbe.... Sen gitme canım bi daha o doktora minicik bedene nasıl yapacakmış acaba??? Hayır çocuğun ciddi bi sıkıntısı olsa amenna!!!

Benim oğluşum artık baya konuşmaya çalışıyor. Sürekli ağzı aguuuularla dolu. Bol bol salya akıtıyor gülüyor tatlı tatlı :)) kuzum birde sürekli oturur vaziyette yada ayakta durmak istiyor. Çivi gibi basıyor maşallah. Yatar vaziyetteyken ellerini tutunca kalkmaya çalışıyor küçük erkeğim :)) birde yüz üstü yatırıp ayaklarına destek verince kurbağalama gidiyor, bizim yatakta
böyle tur atırıyor babası :)) senin kuzun neler yapıyor canım :)
Kimbilir O agularla neler anlatıyodur sana:))) ayy benim oğlumda bir aylık oldu bazen sesini çıkarıyor agulama gibi deli oluyorum:)hem büyüsün istiyorum konuşsun sarılsın yürüsün... Hemde böyle kalsın istiyorum... Fotolara bakıyorum 1 ayda öyle çk değişmişki ben doyamadan büyüyüp gidecek böyle...

Slm canım hoş geldin:KK25: ayy ikizlerin nasıl, sen nasılsın, ne tatlıdır şimdi onlar:KK68::KK68::KK68:
ikizlerim çok iyiler şükürler olsun bende iyi sayılırım canım ilk zamanlar baya zor seyler yasadım gögsmde abse oldu operasyon gecırdim hastanede yattım 3 gun bebeklerimden ayrı kaldım çok zordu simdide göğsumde yara var ve gecmiyor

kızlar cok geriden de olsa takip ediyorum sizleri
benim oğluşum da cok hareketli konuşmaya çalışıyor kızım o kadar değil daha durgun
dönenceyi açıyorum takip ediyorlar ikisi de ayrı tatlı
anne olmak çok güzelmiş kızlar ya her baktığımda içimi eritiyolar aşklarım

Zeytinyağı inşallah şifa olsun kuzucuğa:)!hakkaten nasıl doktor bi kabız oldu diye kolonoskopi demesi çok saçma... Sanki bademciklerine bakıyo töbe töbe.... Sen gitme canım bi daha o doktora minicik bedene nasıl yapacakmış acaba??? Hayır çocuğun ciddi bi sıkıntısı olsa amenna!!!
Aynen canım nasıl yapacaktı bilmiyorum. Zaten o bizi üniversite hastanesine sevk etti. Onlar Yapmıyormus. Bende vazgeçtim yaptırmayacagm

kızlar cok geriden de olsa takip ediyorum sizleri
benim oğluşum da cok hareketli konuşmaya çalışıyor kızım o kadar değil daha durgun
dönenceyi açıyorum takip ediyorlar ikisi de ayrı tatlı
anne olmak çok güzelmiş kızlar ya her baktığımda içimi eritiyolar aşklarım
Ayy yerim ben onları 2 tane meleginle mutlu mesut yaşayın canım. Zor oluyordur iki bebise bakmak. Rabbim yardımcınız olsun. :)

ikizlerim çok iyiler şükürler olsun bende iyi sayılırım canım ilk zamanlar baya zor seyler yasadım gögsmde abse oldu operasyon gecırdim hastanede yattım 3 gun bebeklerimden ayrı kaldım çok zordu simdide göğsumde yara var ve gecmiyor
Çok geçmiş olsun canım niye oluştu ki acaba o süreçte bebişlere kim baktı.

Kızlar benimde bebişimin kilosu çok iyi artıyor sütüm yarıyor ama ben iyi değilim kabızlık sorunum var bebeğimde yok çok şükür kendim yasadığım için bebişlerinizi daha iyi anlıyorum çok zor bişey afedersinizz ama benim popom artık kanıyor ıkınmaktan zorlanmak üstüne oturamıyorum Allahım geçer dert versin herkeze

Kızlar benimde bebişimin kilosu çok iyi artıyor sütüm yarıyor ama ben iyi değilim kabızlık sorunum var bebeğimde yok çok şükür kendim yasadığım için bebişlerinizi daha iyi anlıyorum çok zor bişey afedersinizz ama benim popom artık kanıyor ıkınmaktan zorlanmak üstüne oturamıyorum Allahım geçer dert versin herkeze
Kanaması iyi değil canım bir doktora görün bence

Canım benimde kabuzlık sorunum başladı... Vücudumuz süt üretiyor ve buda sudan oluşuyor... Galiba çok çok daha fazla su tüketmeliyiz

Canım benimde kabuzlık sorunum başladı... Vücudumuz süt üretiyor ve buda sudan oluşuyor... Galiba çok çok daha fazla su tüketmeliyiz

tabi oda var ama benim hamilelik dede vardı bu sorunum bağırsaklarım düzensiz çalıştığından oluyormuş ilaç kullanıyorum Bi tane o iyi geldi işte

tabi oda var ama benim hamilelik dede vardı bu sorunum bağırsaklarım düzensiz çalıştığından oluyormuş ilaç kullanıyorum Bi tane o iyi geldi işte
Geçmiş olsun canım dikkat et

Ufff bende çok sıkıntılıyım bu bağırsaktan... Bu yüzden 2 sene önce popomdan ameliyat oldum.. Boolll boll su içelim

SERENAD_1 SERENAD_1 canım sen Zinco gaz damlasini nasıl kullanıyorsun. Tarif eder misin ?
Bana doktor günde 3 kez 4 damla demişti. O şekilde kullandım. Çay kaşığı ile veriyordum. 1 buçuk aylık olduktan sonra günde 1 kez verdim 3 damla. 10 günden beride vermiyorum artık. Çok şükür bizim sorunumuz yok. Size doktormu verdi. Nasıl oğluşun?

Back