2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Doktor tavsiye etti canım bunu bulursan daha,iyi olur ama diğerleri de olur dedi. Günde 4 kere 10 ar dakika, kullan dedi.
Benim oğlum da sık sık hapşuruyor. Ara ara da öksürüyor. Boğazını, burnunu ve ciğerlerini temizliyor herhalde. Banada hastanede söylemişlerdi. Sizde burun akıntısı veya başka belirti varmıydı grip için?

Benim oğlum da sık sık hapşuruyor. Ara ara da öksürüyor. Boğazını, burnunu ve ciğerlerini temizliyor herhalde. Banada hastanede söylemişlerdi. Sizde burun akıntısı veya başka belirti varmıydı grip için?
Burun akıntısı kendiliğinden olmuyor. Tonimer adında tüp var. Icinde deniz suyu var. Onun ucunu kırıp bebeğin kafası yan gelecek şekilde yatiriyorum. Yarı yarıya iki burun deliğine sıkıyorum. Hemen koluma ters çevirip sırtına avuç içim degmeyecek şekilde vuruyorum. Burnunda olan akıntısı temizliyorum. Bunu hastanede öğrettiler. Hasta olsun yada olmasın. Bunu kullanacaksınız dediler. Bir zararı yok aksine bebeğin rahat nefes alıp vermesi için gerekli. Akıntı varsa hapsurunca burnundan belli oluyor canım

Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

bende normal istiyordum hatta bebeğim donmuştu bile ama doktorum istemedi sezeryan oldum

Saydıkkarının aynısını bizde yasıyoruz 23 günlük olduk 23 gündür böyle:) hastanede bizede aynısını söylediker

oh maşallah :) ben ayakda uyuyorum resmen
Ilk zamanlar benimde öyleydi son zamanlarda düzenli uyutuyorum. Her gece 23.30 da Odamıza gidiyoruz emziriyorum uyuyor besigine koyuyorum saat 7 ye doğru uyanıyor:nazar::110:
Bugun 20. Gunumuz kaka yapamiyoruz
Kız sen ne ettin fadimee:KK48: şaka bi yana canım 20 gün çok yaaa ben 7 gün çok diyordum sen 20 gün diyorsun. Hemen bir doktora gidin. Ilac verir benimkine şurup verdi. Ilk fitil verdi onu kullandım kaka sını yaptı. Ahh yavrum nasıl dayanıyor o kadar gün ..ağrısı olur doktora gidin

Ilk zamanlar benimde öyleydi son zamanlarda düzenli uyutuyorum. Her gece 23.30 da Odamıza gidiyoruz emziriyorum uyuyor besigine koyuyorum saat 7 ye doğru uyanıyor:nazar::110:

Kız sen ne ettin fadimee:KK48: şaka bi yana canım 20 gün çok yaaa ben 7 gün çok diyordum sen 20 gün diyorsun. Hemen bir doktora gidin. Ilac verir benimkine şurup verdi. Ilk fitil verdi onu kullandım kaka sını yaptı. Ahh yavrum nasıl dayanıyor o kadar gün ..ağrısı olur doktora gidin

o kadar uyuması için henüz çok küçük bence bana doktor en fazla 4 saat demişti açlıktan şeker dusebiliyormus

Kızlar benim oglum uyku düzeni gece 12 de bir yatıyor sabah 7 de kalkıyor. Sizde durumlar nasıl bu normal mi. ? Perşembe doktora soracağımo_O
Merhaba cantanem nasılsın Bahadır buraya giremiyodum benim kızla ilgilenmekten gece 12 de Yatıp sabah 7. De kalkması normal değil şöyle ki acıkıp uyanması Lazım 7 saat acıkmamasıda mümkün değil seninki ne zaman doğmuştu

Merhaba cantanem nasılsın Bahadır buraya giremiyodum benim kızla ilgilenmekten gece 12 de Yatıp sabah 7. De kalkması normal değil şöyle ki acıkıp uyanması Lazım 7 saat acıkmamasıda mümkün değil seninki ne zaman doğmuştu
Merhaba canım iyiyim şükür oglum biraz rahatsız, sen nasılsın ? 3 haziranda doğdu canım

Merhaba canım iyiyim şükür oglum biraz rahatsız, sen nasılsın ? 3 haziranda doğdu canım
Aramızda 8 gün var yani iki aylık oldu seninki normalde bu ayda uykuları uzuyormuş 5-6 saate kadar benimki en fazla 5 saat uyuyo ama kalktığında çok acıkmış oluyo :KK68: tabi doktora sormakla fayda var ama yinele en geç 4 saatte bir doyurmak gerekiyor

X