2015'in güzel gelinleri, BALAYI tercihiniz neresi?

Canım balayı yeri bakmak düğün salonu bakmaktan daha zor bizim 5-9 agustos arası Lounge Beach Harmony Otel, harmony kısmı yeni açılmış odadan direk havuza iniliyor. gidip memnun kalacağımızı umuyorum fiyatıda 2,200 Tl :)

Biz karlik evine gidiyoruz canim İNŞALLAH harika bi yer resimlerine bak istersen

Canimmm bizde karlik evine 3 ağustosta İNŞALLAH gidicez nasil bi yer resimdeki gibimimutluluklar dilerim canim

Biz cook memnun kaldik bizce tam balayi oteli cunku biz balayimizda dinlenmek istedik, dinginlik, huzur istedik.. orasi da tam oyle.. sabah kahvalti saati yoktu istedigimiz zaman uyanip acik havada bahcede kahvalti yaptik cok guzeldi :)
Aksam yemekleri de cok lezzetliydi ucretli oluyor (35tl ama yazin fiyat artabilir) ama disardan yiyeceginize kesinlikle karlikevinde yenenizi tavsiye ederim

Otantik yerleri seviyorsaniz orasi cok guzel bir yer :)
Oda numaraniz kac? Biz 203te kaldik

Bir de gece eglenmek icin urgupte Asımın Yeri'ne gittik güzeldi giris ucreti olan bir yer (60tl)

cok guzel memnun kladıgına cok mutlu oldum darısı bana INSALLAH benım oda numaram 201 nolu yuvarlak yataklı olan var ya ttalım aksam yemeklerı 35 tlmı pekı lezzetlımı kuzum baska yerde aksam yemegı yednz mı pekı bıde 12de klaktık dıyelım kahvaltı yıyeblıyormuyuz ılla erkenden kalkmak gerek yok olemı canım?temız mı odalarda resımdekı gıbımı heyecanlym ksbkma cok soru sordum

201 numarali odayi gormustum ben cok guzel :)
Biz gittigimizde aksam yemegi kisi basi 35 liraydi yazin fiyat degisik olabilir biz mayista gitmis olduk siz tam sezonda gidiyosunuz fiyat artar belki belki de artmaz
Yemekleri cooook lezzetliydi :)
Evet kahvalti saati yoktu aksam 4e 5 e kadar kahvalti yapabilirsiniz dediler bize umarim siz gittiginizde de oyle olur cunku istedigin saatte kalkmak ve kahvalti alabilmek super :)

Aksam yemegi de 6 da basliyordu kaca kadar devam ediyor bilmiyorum ama sanirim 10a kadar devam ediyordu :)

Ramada Resort Kuşadası
1700 Tl otel yeni olduğu icin fiyatlar cok cok uygun, sans eseri bulduk. Eger hala balayi icin yer düşünenler varsa bence burasi uygun bayanlar :)
Burasi olmasa Bodrum Voyage düşünüyorduk, orası da çok güzeldir.
Eylül'ün ikinci haftasi, bir hafta kalacağız.

INŞALLAH bizde memnun kalırız canim benim cok sagol eksik olma heyecanima heyecan kattin odayi gormene sevndm guzelmisde goren birinden bunları duymak beni mutlu etti en guzelide kahvalti saati durumu kesinlikle aksam yyemeklerni bizde orda yeriz bosuna ugrasmayiz 35 olmasada en fazla 50 olur deger MUTLULUKLAR DILERIM CANIM BENIM

Tesekkur ederim canim bende mutluluklar dilerim insaAllah super bir tatil gecirirsiniz :)

Sonunda balayımız belli oldu kızlar
Maldivler Niyama Per Aquum oteli. 25-31 Ekim arası.
Biraz imkanlarımızı zorladık ama 6 yıldır hayalimiz olan yere gideceğiz inşallah her şey çok güzel geçer.

Merhaba, hayirli olsun oncelikle. Bir kac sorum olacakti cevaplarsan

Oncelikle hangi acentayla gorustunuz ?
Gittiginiz ada baskent male'ye yakin mi?
Lagün bulunan bi ada mi tercih ettiniz? Bir yazida okumustum lagun olmayan adalarda kopek baligi veya buyuk dalgalar olabiliyormus, okyanus birden derinlesebiliyormus. O nedenle sordum.

Maliyet olarak ne kadara gelmis oldu ve hersey dahil mi?

Cok sordum galiba

ayy ne güzel... ne kadara mal oldu toplam
canım aşağıya yazdım.
Acenta ismi burdan vermeyeyim, reklama girer vs. O yüzden özelden yazacağım size.
gittiğimiz ada male'ye deniz uçağıyla 40 dakika mesafede. Özellikle deniz uçağı uzaklığında olsun istedik çünkü motorla ulaşılacak kadar yakın adalara havaalanı yakın olduğu için çok gürültü geliyormuş.
Lagün bulunan adayı seçtik evet, ama bunu özellikle seçmemiştik aslında. Dediğinizi bilmiyordum, iyiki lagün olandaymışız o zaman:)
Maliyet 20bin civarı diyebilirim. Ama biz kampanya zamanı aldık, aldığımız hafta bu otelde kampanya vardı. Şu an ne durumdadır bilemiyorum. Biz hersey dahil almadık. Çünkü her sey dahille tam pansiyon arasındaki tek fark içecekler. Ve ciddi ücret farkı vardı. Biz de alkol tüketmediğimiz için her sey dahil'i gereksiz bulduk. Çünkü içeceğin getirdiği fiyat farkının asıl sebebi alkollü içeceklerdi.
Bu şekilde.. Sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin çünkü ben de o kadar çok kişiyle konustum, fikir alışverişinde bulundum ki, seni çok iyi anlayabiliyorum.

tamam canim acenta ismini bekliyorum o zaman ozelden

Bizde alkol tuketmiyoruz, o zaman hersey dahile hic bulasmayabiliriz.

iyi günler hanımlar aranıza yeni katıldım evlilik hazırlığındayım nasip olursa aralıkda düğünüm var simdiden balayı için bi kaç yer baktım ama o ayda havalar nasıl olur diye düşünmekden tam kesin bi yerde karar kılamıyorum içinizden bana yardımcı olacak fikir verecek birileri çıkarsa çok sevinirim.balayı olarak antalya ve çevre illerini düşündüm ama dediğim gibi aralık ayı diye terettüt ediyorum siz nereleri önerirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…