- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Telefondan falanmı ulaşılsa acabatoredo 'nun çekiliş yapıldığından bile haberi yok sanırım... en son 9 kasımda girmiş siteye...
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefondan falanmı ulaşılsa acabatoredo 'nun çekiliş yapıldığından bile haberi yok sanırım... en son 9 kasımda girmiş siteye...
Kurbanimi bende biliyorum canim katil onemli olanben kimseden şüphelenmiyorumm
senin kurbaının kim olduğunu biliyorum bu aradaaa![]()
Telefondan falanmı ulaşılsa acaba![]()
Aynen katili ve kurbani icin baya skntili bisey bu yalnizTelefondan falanmı ulaşılsa acaba![]()
Kurbanimi bende biliyorum canim katil onemli olan
Ya cidden karşılıklı bişeyler yapıyoruz burda niye böyle yapılıyorkiedit: şimdi tekrar baktım profiline. bugün girmiş, başka topiklere yazmış, buraya ise uğramamış... bu arkadaşı da çıkarsın madem ümran çekilişten yaa... bu ne böyleeee![]()
Aynen katili ve kurbani icin baya skntili bisey bu yalniz
Ay banlanmışmıhadi yaaaa...
ban yemiştir bişeyden, gelir o 1-2 güne...![]()
Soyle canim o biliyo buyuk ihtimal tahmin etti beni zatenya ben senin kurbanına gidip katilinin sen olduğunu söylerseeeeemmmm![]()
![]()
Evet ettimSoyle canim o biliyo buyuk ihtimal tahmin etti beni zaten
Soyle canim o biliyo buyuk ihtimal tahmin etti beni zaten
Evet ettim![]()
aaaaaa, hakkatten bulmuş seniiii![]()
aaaaaa, hakkatten bulmuş seniiii![]()
Daha önce çekilişde ben almıştım arkadaşa hep böle yapıyor nedense anlamadım gittiedit: şimdi tekrar baktım profiline. bugün girmiş, başka topiklere yazmış, buraya ise uğramamış... bu arkadaşı da çıkarsın madem ümran çekilişten yaa... bu ne böyleeee![]()
Daha önce çekilişde ben almıştım arkadaşa hep böle yapıyor nedense anlamadım gitti
İyi geceler hoşgeldinn :=) Nasılsın :)Iyi geceler hanimlarrr sohbetiniz bol olsunnn....
![]()
iyi geceler cnm çıkıyorsun sanırım sende :)iyi geceler kızlaaar![]()