2015 yılbaşı çekilişi

gunayyyydddiiiin :)))))))))) noruyonuuuz bacilaar :)))) katilimi bulamiyorum daha dogrusu surekli burda olamadigindan kaciriyorum benede bi ulasiver katilcim yaaa lutfen bak hem benim cok ozel nedenlerim var burda olamayisimin :(

:KK37::KK37::KK37:

bunu kendime aldım, çeyize.

kurbanıma da alsam mı ki acaba bundannn :KK5:

kurbanımmm, alayım mı sana da :KK6:
al al al al al katilciğimmmmm

benim tüm hevesim kaçtı...

zaten kurbanım da yok ortalıkta... :KK43:
kuzum üzlme sen geldim bak dün yoktum haklısın ama dişçi ye gittim kendim için aman allahım gitmez olaydım :) :) 20lik 2 dişim çıkmış hatta çekilme zamanı bile gelmiş ben farketmeden :KK48: sonra 2 tane kanal tedavisi 2 tanede dolgu diyince anam öleyim dedim bu nedir nolmuş dişlerime diye düşünmeden geçemedim ama küçük bir not doğumdan sonra dişlerinize çok dikkat edin kızlarrr özellikle kırılma oldumu dişinizde hemen doktora gidin bakın ben umursamadım hem apse yapmış hem kanal tedavisi olacak offf offff
@toredo 'nun çekiliş yapıldığından bile haberi yok sanırım... en son 9 kasımda girmiş siteye...

edit: şimdi tekrar baktım profiline. bugün girmiş, başka topiklere yazmış, buraya ise uğramamış... bu arkadaşı da çıkarsın madem ümran çekilişten yaa... bu ne böyleeee :KK11:
canım dün yazmış bana sağlık sorunu varmış onu atlatınca gelecekmiş yeni okuudm dün göremedim ama uyarı yaptım bugünde telefon görüşmesi yaparım kendisiyle

Back