- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
amin canım çok sağol çok şükür iyiyiz ya geldik yine işe çalışmay abakalımteşekkür ederim iyim sen nasılsın :) geçmiş olsun rabbil acil şifalar versin bu arada :)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım çok sağol çok şükür iyiyiz ya geldik yine işe çalışmay abakalımteşekkür ederim iyim sen nasılsın :) geçmiş olsun rabbil acil şifalar versin bu arada :)
günaydın canımmm
hepimiz öyleyiz canım ama napalım ekmek kapısı![]()
amin canım inşallah çok şükür rabbimecanım :)) çok şükür ki işimiz var :))
maaşımız var ..
Rabb im en helalinden nasip etsin inşallah
canım dün akşam misafr vardı çok yoruldum işten geldim yemeğe başladıım ;yemek yap sofra kur bulaşık yıka çay kuruyemiş ttalı yap derken misafirler gitti ben yorgunluğuml çay bardakları nı bile dizemedim makineyeSahihuban tatlım hayırdır b,ir sıkıntı mı var kaçırdığım
günaydıınnnn :))günaydın kızlaaarrr :)
günaydın kızlaaarrr :)
maşallah kızlar baya sayfa birikmiş yawfffff maşallah maşallah
günaydın herkese :)
amannnnn allah yardımcın olsun inşallah ne üzel gelin mevlüdün oluyor benim olmadı ki çok istiyordum ama kaynanam sağolsun bi yerlerini kaldırmayınca ben kendim ce bişeyler yapıp atlatmıştımcanım dün akşam misafr vardı çok yoruldum işten geldim yemeğe başladıım ;yemek yap sofra kur bulaşık yıka çay kuruyemiş ttalı yap derken misafirler gitti ben yorgunluğuml çay bardakları nı bile dizemedim makineye
biraz nette takılıyordum uyuya kalmışım..boyynum tutulmuş üşümüüşüm...sabah namaza da kalakmadım..boyun ve baş ağrısı ile uyandım maalesef(
bundan yani...bir de yarın kayınvalidemler gelecek başka şehirden ; bikaç günlüğüne ..eşimde cuma gelecek ;
evi temizlicem yemek vs...cumartereside gelin mevlidim var misafrler gelcek pasta börek vs..
baya bi yoğun olcak ..stres oldum ya![]()
ses vereyim bariGünaydın kızlar günaydın sevgili katilim nerelerdesin ya bi ses var artık ama iki sohbet edelimde çekilişin bi anlamı olsun![]()
teş.ler canım senide sohbetimize beklerizneler yapıyorsunuz hatunlar sohbetiniz bol olsunnn
benim katilime ulaştı mı numaram neden yazmadı ki hiçteş.ler canım senide sohbetimize bekleriz![]()
![]()
![]()
teş.ler canım senide sohbetimize bekleriz![]()
![]()
![]()
Canım yoksa senmisin benim katilim :)ses vereyim bari![]()
![]()
günaydın canım
gunaydın eskı katilim nasılsınGünaydın kızlar günaydın sevgili katilim nerelerdesin ya bi ses var artık ama iki sohbet edelimde çekilişin bi anlamı olsun![]()