2015 yılbaşı çekilişi

Sahihuban Sahihuban tatlım hayırdır b,ir sıkıntı mı var kaçırdığım
canım dün akşam misafr vardı çok yoruldum işten geldim yemeğe başladıım ;yemek yap sofra kur bulaşık yıka çay kuruyemiş ttalı yap derken misafirler gitti ben yorgunluğuml çay bardakları nı bile dizemedim makineye :(
biraz nette takılıyordum uyuya kalmışım..boyynum tutulmuş üşümüüşüm...sabah namaza da kalakmadım..boyun ve baş ağrısı ile uyandım maalesef :((
bundan yani...bir de yarın kayınvalidemler gelecek başka şehirden ; bikaç günlüğüne ..eşimde cuma gelecek ;
evi temizlicem yemek vs...cumartereside gelin mevlidim var misafrler gelcek pasta börek vs..
baya bi yoğun olcak ..stres oldum ya :(

canım dün akşam misafr vardı çok yoruldum işten geldim yemeğe başladıım ;yemek yap sofra kur bulaşık yıka çay kuruyemiş ttalı yap derken misafirler gitti ben yorgunluğuml çay bardakları nı bile dizemedim makineye :KK43:
biraz nette takılıyordum uyuya kalmışım..boyynum tutulmuş üşümüüşüm...sabah namaza da kalakmadım..boyun ve baş ağrısı ile uyandım maalesef :KK43:(
bundan yani...bir de yarın kayınvalidemler gelecek başka şehirden ; bikaç günlüğüne ..eşimde cuma gelecek ;
evi temizlicem yemek vs...cumartereside gelin mevlidim var misafrler gelcek pasta börek vs..
baya bi yoğun olcak ..stres oldum ya :KK43:
amannnnn allah yardımcın olsun inşallah ne üzel gelin mevlüdün oluyor benim olmadı ki çok istiyordum ama kaynanam sağolsun bi yerlerini kaldırmayınca ben kendim ce bişeyler yapıp atlatmıştım

kurbancığım nerelerdesin sen ya neden girmiyorsun beni merak etmiyorsun yaaaaaa

A askyokolmak canım nerelerdesin doğum mu yaptın yoksa allah korusun inşallah bi sıkıntı yoktur ses seda çıkmayınca senden merak ettim

neler yapıyorsunuz hatunlar sohbetiniz bol olsunnn

Back