- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Tahmin var ama hala benle iletisime gecmedi canim ya sormaIyiyiz tatlim sen nasilsin.???? Heycana devamm... katilin icin tahminler var mi.???
+1 katil adayım daha oldusenin bebişko var elee benii benim kurbanım evli ama bebişkosuu yokkk
blackanqel90 kuzum nerelerdesin sevgili katilim geçmiş olsun
geçmiş olsun canım dikkat edin şu sıralar salgın var vallahi
Canım çok sagol ben baya atlattım aslında :) Geceleri geç yattıgım için gündüz uyanmam geç olabiliyorEh çoluk çocuk olmayınca,hazır 1 ay daha çalışmayacakken yatıp keyif yapıyorum bol bol
A altinkaya35 canım yazdım sana ama okumadın görmedin sanırım geçmiş olsun eşin nasıl oldu şimdi iyi mi bari allah şifalar versin canım
aynne canım benimde ah istanbul istanbul olalıııııııı ah ah
bebeğim üzülme sen hallederiz
katilinde aktif canım buralarda her daim
EvlimiArkadaşlar Günaydın
Oncelikleeee smdiye kadr verdgm tum ipuclarini unutun
Sasirtmacalar oldu
Simdi aslina geçiyorum. ..
Kurbanim evliiii
Yavrucum kim alcak sana varmı tahmininkurbaaaaaaaaaaaaaann nerdesin kız
kurbaaaaaaaaaaaaaann nerdesin kız
Burdayımm katılcımkurbaaaaaaaaaaaaaann nerdesin kız
Eski katilimm hoşgeldinselam hatunlar nasılsınız iş yogunlugundan ancak fırsat bulup giriyorum eski katilimMissGamzeli de yazdı nerelerdesin diye canım hafta sonu giremiyorum bu aralarda işler yogun ondan giremedim.
Eee kimler neler yaptı sohbetleri biraz kaçırdım
Benim katilim nerelerde acabaaa :)
Birde benim kuırbanım var dı dimi seni ihmal ettiğimi düşünme canısı :) haydi bende artık bi ip ucu vereyim benim kurbanım da bekar :)
selam hatunlar nasılsınız iş yogunlugundan ancak fırsat bulup giriyorum eski katilimMissGamzeli de yazdı nerelerdesin diye canım hafta sonu giremiyorum bu aralarda işler yogun ondan giremedim.
Eee kimler neler yaptı sohbetleri biraz kaçırdım
Benim katilim nerelerde acabaaa :)
Birde benim kuırbanım var dı dimi seni ihmal ettiğimi düşünme canısı :) haydi bende artık bi ip ucu vereyim benim kurbanım da bekar :)
bilmem belki olabilirsin :)hoşgeldinnnnn
ben olabilirim belkiiii senin kurbanınnn
Burdayımm katılcımforumlara bakıyorum gözum burda
Eski katilimm hoşgeldinBu sefer sana çıkmamışım bekar demişsin
Begenicegine eminim.Zevkli bir katilsin kurbanın şanslı :)evet eski kurban busefer sen çıkmadın inşallah şimdiki kurbanımda aldıklarımı begenir :)
evet eski kurban busefer sen çıkmadın inşallah şimdiki kurbanımda aldıklarımı begenir :)
hadi bakalım bi bakmışsın sensin kurbanım :)beğenirim beğenirimmmm
teşekkür ederim bebegim inşallah senin gibi oda begenir :)Begenicegine eminim.Zevkli bir katilsin kurbanın şanslı :)
hadi bakalım bi bakmışsın sensin kurbanım :)
ivettt canımsss sende ele beniiiiYaaa küçük mü dedin kaçırmışım o ayrıntıyı :))
Tahmin var ama hala benle iletisime gecmedi canim ya sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?