geçmiş olsun canım dikkat edin şu sıralar salgın var vallahiGünaydınlar dündeen beri giremedim çok pis grip oldum ne çok konulmuş az okudum bulamadım katilimi
yoksa benim katilim sen misin.
Günaydınlar dündeen beri giremedim çok pis grip oldum ne çok konulmuş az okudum bulamadım katilimi
sağol canım evet salgın var çok kötüblackanqel90 kuzum nerelerdesin sevgili katilim geçmiş olsun
geçmiş olsun canım dikkat edin şu sıralar salgın var vallahi
A altinkaya35 canım yazdım sana ama okumadın görmedin sanırım geçmiş olsun eşin nasıl oldu şimdi iyi mi bari allah şifalar versin canım
Günaydın güzel bayanlar hepiniz için güzel bir gün olsun inşallah
sabah bi iğne yedim totodan işe geldim pazartesi olunca mecbur hafta arası olsa gelmezdimmmSimdi nasilsin tatlim.???
bol bo lc vitamini al canım çabk tparlarsın inşallah ipucu alalım ayrıcasağol canım evet salgın var çok kötü
A altinkaya35 canım bende şimdi okudum geçmiştee çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
aaaaaaaaa senden şüpheleniodum ben ama istanbul'da yaşamıyorummm eliyimm mikiii seniiiiii
Günaydınlar dündeen beri giremedim çok pis grip oldum ne çok konulmuş az okudum bulamadım katilimi
senin bebişko var elee benii benim kurbanım evli ama bebişkosuu yokkkbol bo lc vitamini al canım çabk tparlarsın inşallah ipucu alalım ayrıca
sağolasın kuzummm sen nasılsıngeçmiş olsun canımm
pekisenin bebişko var elee benii benim kurbanım evli ama bebişkosuu yokkk
sabah bi iğne yedim totodan işe geldim pazartesi olunca mecbur hafta arası olsa gelmezdimmm
sen nasılsın canım ?
Allahtan yoğun değilimmm iş olsa daha kötüAyyyy insallah gunun hizlica gecer. Cok kotu olursan hafta ici gitmiyverirsin..
Allahtan yoğun değilimmm iş olsa daha kötü
katilini buldun mu
Gunaydin hanimlar ya bende dun ugrayamadim foruma kusura bakmayin nasilsiniz nasi gidio heycan devam miii
blackanqel90 kuzum nerelerdesin sevgili katilim geçmiş olsun
geçmiş olsun canım dikkat edin şu sıralar salgın var vallahi
A altinkaya35 canım yazdım sana ama okumadın görmedin sanırım geçmiş olsun eşin nasıl oldu şimdi iyi mi bari allah şifalar versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?