2015 yılbaşı çekilişi

Ay çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileişir eşin

Bende bari ipucu vereyim. Benim kurbancığımda benden uzaklardaa. Cok cici bir kız. Heycanlı :)
Sen nerde oturuyordunki

ama ben seni elemiştim ne güzel şimdi bir katil adayı daha eklendi Başka ne özelliği vardı senınkının
Günaydınnnn kızlaaarrr, katiller, kurbanlarrr

Tünaydınn :)
günaydın kızlaaaar :) hepimiz hastalıktan kırılıyoruz bu havalar bizi mahfetti
hala katilimi bulamadım vur kaç yapıyor galiiibaaaa
Aynen canım bende geec üşüttüm galiba şuan feciyim ateşim var başım dönuyor

ipucu 3 ;
ve de kendisi bekar :)))
Senide eliyorum

sana özelden bulman konusunda çok özel bi ipucu vercem cnm ama aramızda ok
Bende isterim o ipucunu özelden kimseye demem söz
sevgili katilim merak ettiğin şeyler varsa çaktırmadan sor
Çaktırmadan soruyorum dar giyimmi seversin salaş giyimmi ?

Bu arada kızlar bişey sorucam zorunlu hediye iç çamaşırı ama ben dahil kimse iç bedeni ile ilgili bilgi yazmamış nerdeyse nasıl yapıcaz onu,gecelik tarzı bişiylermi alsak acaba ?

ipucu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim kurbanım zayıf bir kk hatunu

ahhh kuzum sen iste yeter

ümrancım yaaaa bu çekilişi tınlamayan arkadaşlar ne olacaaak

@jilyzone arkadaşımız en son bugün 13.30da siteye girmiş, dün akşam başka topiklere cevaplar yazmış.. ben de kendisine (affına sığınarak) bi özel mesaj gönderdim dün sitede online görünce. ama geri dönüş cevap bile vermedi...

toredo arkadaşımız 1 haftadır siteye uğramamış, belki de çekiliş olayını çoktaaaaaaaaan unuttu gitti...

bu iki arkadaşın kurbanlarına haksızlık değil mi ama

Cok dogruuu

Evett katılyıorum benım katilimde burlarda olmayan biri kesin hiç yazmıyor whatpsapptan Unutulcak insanmıyım ben yaa

Selam kızlar...

Katilimden ses Seda yok.
Kurbanımla îyiyiz çok şükür.

kurbanınla yazışıyor musun seeen ne güzel katiller var yaaaa

benim katilim bana hiç ses etmediiii

Evett katılyıorum benım katilimde burlarda olmayan biri kesin hiç yazmıyor whatpsapptan Unutulcak insanmıyım ben yaa

valla ben az önce ümrana şöle bi öneride bulundummm.

"bu iki arkadaşı direk çıkaralım çekilişten. onların kurbanlarını katillerine yolla

yaniiii şu an jillyzone'un kurbanı diyelim ki x kişisi. y kişisi de jillyzone'un katili olsun. jillyzone'u devreden çıkaralım, y kişisi direk x kişisinin katili olsun gibi yapabiliriz.

bu durumda sadec jillyzone ve toredo'nun katillerine kurbanlarının değiştiği bilgisini vermen yeterli olur, ve kimseye haksızlık da olmazzz "

Evet Ümran kurbanımı bildirince hemen yazdım whatsapptan. Ama katilim ses etmiyor.

Belkî bahsettiğin iki kişiden biridir ya da whatsapptan hoşlanmıyor

Evet olabilir aslında en son çekiliştede sıkıntı olmuştu çokmu çoookk geç göndermişti birisi.Çok girmeyen birisiydi sanırsam oda

Ben kurbanıma internetden birşeyler bakmaya başladım şimdi seçip ayın 5 inde sipariş verme planındayım :) Almaya kesin karar verdıgım şeyleri burda paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…