sana özelden bulman konusunda çok özel bi ipucu vercem cnm ama aramızda okTel no dan bende aratıyım dedimm katilimiii ama bulamadımmmm
beeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnipucu 3 ;
ve de kendisi bekar :)))
yazdımmmm canımmsana özelden bulman konusunda çok özel bi ipucu vercem cnm ama aramızda ok
Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
Sen nerde oturuyordunkiBende bari ipucu vereyim. Benim kurbancığımda benden uzaklardaa. Cok cici bir kız. Heycanlı :)
ama ben seni elemiştim ne güzel şimdi bir katil adayı daha eklendiyaa evet ig de Bolu gördüm sorucaktım dün unuttumm ne güzel ya hemşoo buldumm
gelip gidiyomusun peki Bolu'ya ?
Yaa ben ilk kurbanımın tanıtımına baktım yaşı benden küçük ilk bekar yazdım sonra bida baktım ki evliymiş meğersemm ilk başında dikkat etmemişimm
** benden küçük
*** evli
** bekarlarr elesinn beniii
Günaydınnnn kızlaaarrr, katiller, kurbanlarrr
Aynen canım bende geec üşüttüm galiba şuan feciyim ateşim var başım dönuyorgünaydın kızlaaaar :) hepimiz hastalıktan kırılıyoruz bu havalar bizi mahfetti
hala katilimi bulamadım vur kaç yapıyor galiiibaaaa
Senide eliyorumipucu 3 ;
Bende isterim o ipucunu özelden kimseye demem sözsana özelden bulman konusunda çok özel bi ipucu vercem cnm ama aramızda ok
Çaktırmadan soruyorum dar giyimmi seversin salaş giyimmi ?sevgili katilim merak ettiğin şeyler varsa çaktırmadan sor
bekar mı? :)ipucu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim kurbanım zayıf bir kk hatunu
olabılırde olmayabılırde bılemicembekar mı? :)
ahhh kuzum sen iste yeter
ipucu 3 ;
ipucu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benmiyim dogru söyle kimsye söylemem aramızdaipucu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahhh kuzum sen iste yeter
Cok dogruuuümrancım yaaaa bu çekilişi tınlamayan arkadaşlar ne olacaaak
@jilyzone arkadaşımız en son bugün 13.30da siteye girmiş, dün akşam başka topiklere cevaplar yazmış.. ben de kendisine (affına sığınarak) bi özel mesaj gönderdim dün sitede online görünce. ama geri dönüş cevap bile vermedi...
toredo arkadaşımız 1 haftadır siteye uğramamış, belki de çekiliş olayını çoktaaaaaaaaan unuttu gitti...
bu iki arkadaşın kurbanlarına haksızlık değil mi ama
Evett katılyıorum benım katilimde burlarda olmayan biri kesin hiç yazmıyor whatpsapptanümrancım yaaaa bu çekilişi tınlamayan arkadaşlar ne olacaaak
@jilyzone arkadaşımız en son bugün 13.30da siteye girmiş, dün akşam başka topiklere cevaplar yazmış.. ben de kendisine (affına sığınarak) bi özel mesaj gönderdim dün sitede online görünce. ama geri dönüş cevap bile vermedi...
toredo arkadaşımız 1 haftadır siteye uğramamış, belki de çekiliş olayını çoktaaaaaaaaan unuttu gitti...
bu iki arkadaşın kurbanlarına haksızlık değil mi ama
Selam kızlar...
Katilimden ses Seda yok.
Kurbanımla îyiyiz çok şükür.
Evett katılyıorum benım katilimde burlarda olmayan biri kesin hiç yazmıyor whatpsapptanUnutulcak insanmıyım ben yaa
Evet Ümran kurbanımı bildirince hemen yazdım whatsapptan. Ama katilim ses etmiyor.kurbanınla yazışıyor musun seeenne güzel katiller var yaaaa
benim katilim bana hiç ses etmediiii
valla ben az önce ümrana şöle bi öneride bulundummm.
"bu iki arkadaşı direk çıkaralım çekilişten. onların kurbanlarını katillerine yolla
yaniiii şu an jillyzone'un kurbanı diyelim ki x kişisi. y kişisi de jillyzone'un katili olsun. jillyzone'u devreden çıkaralım, y kişisi direk x kişisinin katili olsun gibi yapabiliriz.
bu durumda sadec jillyzone ve toredo'nun katillerine kurbanlarının değiştiği bilgisini vermen yeterli olur, ve kimseye haksızlık da olmazzz "
Benimkide yazmiyo whatsapptan ama birinden suphelenmekteyim hali hazirdaaaEvett katılyıorum benım katilimde burlarda olmayan biri kesin hiç yazmıyor whatpsapptanUnutulcak insanmıyım ben yaa
Evet olabilir aslında en son çekiliştede sıkıntı olmuştu çokmu çoookk geç göndermişti birisi.Çok girmeyen birisiydi sanırsam odakurbanınla yazışıyor musun seeenne güzel katiller var yaaaa
benim katilim bana hiç ses etmediiii
valla ben az önce ümrana şöle bi öneride bulundummm.
"bu iki arkadaşı direk çıkaralım çekilişten. onların kurbanlarını katillerine yolla
yaniiii şu an jillyzone'un kurbanı diyelim ki x kişisi. y kişisi de jillyzone'un katili olsun. jillyzone'u devreden çıkaralım, y kişisi direk x kişisinin katili olsun gibi yapabiliriz.
bu durumda sadec jillyzone ve toredo'nun katillerine kurbanlarının değiştiği bilgisini vermen yeterli olur, ve kimseye haksızlık da olmazzz "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?