2015 yılbaşı çekilişi

Bende bari ipucu vereyim. Benim kurbancığımda benden uzaklardaa. Cok cici bir kız. Heycanlı :)

ayyyyyyyy gene ben olabilir miyim acabaaaa :KK51:

Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..

çok geçmiş olsunnnn :KK57:

Yaa ben ilk kurbanımın tanıtımına baktım yaşı benden küçük ilk bekar yazdım sonra bida baktım ki evliymiş meğersemm ilk başında dikkat etmemişimm
** benden küçük
*** evli
** bekarlarr elesinn beniii :KK69::KK71::KK71::KK71::KK71:

eledim gitti o zamaaaaan :KK75:

Günaydınnnn kızlaaarrr, katiller, kurbanlarrr En Büyük KK:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günaydınnnnn yarenimm :KK31:

15 aralık yazıyo 1. sayfada kızlarrrr
önce gönderedebilirizz heralde dimi ?

bbenim bildiğim aynı zamanlarda gönderiyoruz canım ki heyecanı olsunnn :cool:

Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..

Sizede cok gecmis olsun canım. Allah korumus baska yere bicak gelebilirdi. Rabbim sifa versin

günaydın canım geçmiş olsun nasılsın
biraz daha iyiyim canım sagol

Kızlar tanıtımlarınızı okudumda cogusu kendi ozelliklerinden bahsetmis sevdigi begendigi seylerden pek bahsetmemis bence az tanitim yapanlar bisiler daha eklesinler benim kurbanda dahil bunaa :))katillere yardimci olalim biraaz

Kızlar tanıtımlarınızı okudumda cogusu kendi ozelliklerinden bahsetmis sevdigi begendigi seylerden pek bahsetmemis bence az tanitim yapanlar bisiler daha eklesinler ben kurbanda dahil bunaa :))katillere yardimci olalim biraaz

halbuki bak ben ne güzel anlatmışımmmm di miii :KK49:

benim kurbanım da biraz daha bilgi verse keşke hoşlandığı/hoşlanmadığı şeyler hakkındaaa :KK51:

sevgili arkadaşlar pek aktif olamayanlardanım ben :(
biliyorsunuz ki iş yerinde yorum yazamıyorum pek giremiyorum :((

öncelikle ben de tüm yazılanları okudum ve çoğu kişiyi eledim :)))

Back