2015 yılbaşı çekilişi

Evet Ümran kurbanımı bildirince hemen yazdım whatsapptan. Ama katilim ses etmiyor.

Belkî bahsettiğin iki kişiden biridir ya da whatsapptan hoşlanmıyor

o zaman seni de eledim beeeen :(

benim katilim bana hiçbişi yazmadı çünküüüü :(

Ben kurbanıma internetden birşeyler bakmaya başladım şimdi seçip ayın 5 inde sipariş verme planındayım :) Almaya kesin karar verdıgım şeyleri burda paylaşırım :)

ben bu sefer kafamda bişiler oluşturamadım yaaaa :KK35:

kurbanım pek fazla detay vermemiş çünküüüü :mad:

he heeee :KK53:

senin katilin ben değilim ama, olsun sen yine de bilgi ver, katilinin işini kolaylaştıralımm :KK49:

takiptesinnnn :KK55:

senei de eledim o zamansaaa :KK47:
ben orda öyle adet yerini bulsun diye yazdım ama biblo dan gerçekten istemem ben severim ama eşimden kaynaklı eve alamıyorum :( kitap okuyamıyorum artıkk kızım bana yetiyo hehehehe onun dışında herşeyi severim herşeyi ama
Benimkindede çok yok aslında detay artık beğeniceğini düşündüklerimi seçicem.
seç katilim ben herşeyi severim çocuk gibi mutlu olurum sen ne alırsan al çikiletamı unutma yeter hehehehehehe

ben orda öyle adet yerini bulsun diye yazdım ama biblo dan gerçekten istemem ben severim ama eşimden kaynaklı eve alamıyorum :KK43: kitap okuyamıyorum artıkk kızım bana yetiyo hehehehe onun dışında herşeyi severim herşeyi ama
seç katilim ben herşeyi severim çocuk gibi mutlu olurum sen ne alırsan al çikiletamı unutma yeter hehehehehehe

o zaman senin katiline söliyim deee sana biblo ve kitap alsınnnn :KK53:

arkadaşlar jilyzone çıktı katili bişey almasın ben yeni bi arkadaşı ayarlicam olmazsa ben alırım ona

Back