2015 yılbaşı çekilişi

Haahhaaa sevgili katilim çok cici çok tatlı bir kız. şimdi onu bulma çabasındayım. vatsapta yazıştık birazcık. şuan 5 kişi arasında kaldım :D bakalım hangisi :rolleyes:

panteraaaaaa ben de Boluluyum kuzummmmm :)

yaa evet ig de Bolu gördüm sorucaktım dün unuttumm ne güzel ya hemşoo buldumm:KK19:
gelip gidiyomusun peki Bolu'ya ?
:KK51:
kızlar ipuclarınızda bekar yası kucuk vs dıye yazın ben mesela bır yerde bekar yazılmıs dıger yerde yokk evlı denılmıs anlam veremedım pek pantera14 pantera14 katilim misin doğru söyle kendimi çıldırdım :D

Yaa ben ilk kurbanımın tanıtımına baktım yaşı benden küçük ilk bekar yazdım sonra bida baktım ki evliymiş meğersemm ilk başında dikkat etmemişimm
** benden küçük
*** evli
** bekarlarr elesinn beniii :KK69::KK71::KK71::KK71::KK71:

yaa evet ig de Bolu gördüm sorucaktım dün unuttumm ne güzel ya hemşoo buldumm:KK19:
gelip gidiyomusun peki Bolu'ya ?
:KK51:

Yaa ben ilk kurbanımın tanıtımına baktım yaşı benden küçük ilk bekar yazdım sonra bida baktım ki evliymiş meğersemm ilk başında dikkat etmemişimm
** benden küçük
*** evli
** bekarlarr elesinn beniii :KK69::KK71::KK71::KK71::KK71:

günaydınn hemşo :) anne baba hep bolulu. akrabalarımız orda hep :D dörtdivanlıyım ben. sen neresindensin?

Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..

çooook geçmiş olsun kuzumm. tez zamanda iyileşsin inşallah

Back