- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Bende bari ipucu vereyim. Benim kurbancığımda benden uzaklardaa. Cok cici bir kız. Heycanlı :)
Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
Yaa ben ilk kurbanımın tanıtımına baktım yaşı benden küçük ilk bekar yazdım sonra bida baktım ki evliymiş meğersemm ilk başında dikkat etmemişimm
** benden küçük
*** evli
** bekarlarr elesinn beniii
Günaydınnnn kızlaaarrr, katiller, kurbanlarrr
15 aralık yazıyo 1. sayfada kızlarrrr
önce gönderedebilirizz heralde dimi ?
ayyyyyyyy gene ben olabilir miyim acabaaaa
çok geçmiş olsunnnn
eledim gitti o zamaaaaan
günaydınnnnn yarenimm
bbenim bildiğim aynı zamanlarda gönderiyoruz canım ki heyecanı olsunnn
nasılsın bakalm tatlım?? :)
iyiyimmm canımm, sen nasılsınnnn
sagol canım benimGunaydin tatlim gecmis olsunnn.. insallah kisa zamanda duzelirsin ya..
Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
biraz daha iyiyim canım sagolgünaydın canım geçmiş olsun nasılsın
Bilmem olabilirmisinki?ayyyyyyyy gene ben olabilir miyim acabaaaa
çok geçmiş olsunnnn
eledim gitti o zamaaaaan
günaydınnnnn yarenimm
bbenim bildiğim aynı zamanlarda gönderiyoruz canım ki heyecanı olsunnn
Bence kesin benimm senden uzak ve cok heycanliyim aynen benBilmem olabilirmisinki?
sende olabilirsin canım neden olmasınBence kesin benimm senden uzak ve cok heycanliyim aynen ben
Kızlar tanıtımlarınızı okudumda cogusu kendi ozelliklerinden bahsetmis sevdigi begendigi seylerden pek bahsetmemis bence az tanitim yapanlar bisiler daha eklesinler ben kurbanda dahil bunaa :))katillere yardimci olalim biraaz
ahhh kuzum sen iste yeterbenim kurbanım da biraz daha bilgi verse keşke hoşlandığı/hoşlanmadığı şeyler hakkındaaa
Cok merak ettim şimdi ne ki acabaipucu 2 ; *kurbanımla çok benzeyen bir özelliğimiz var ; zevklerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?