Ayy benim heralde yaaa Cokheycanliyim cunkuuuBende bari ipucu vereyim. Benim kurbancığımda benden uzaklardaa. Cok cici bir kız. Heycanlı :)
Haahhaaa sevgili katilim çok cici çok tatlı bir kız. şimdi onu bulma çabasındayım. vatsapta yazıştık birazcık. şuan 5 kişi arasında kaldımbakalım hangisi
panteraaaaaa ben de Boluluyum kuzummmmm :)
kızlar ipuclarınızda bekar yası kucuk vs dıye yazın ben mesela bır yerde bekar yazılmıs dıger yerde yokk evlı denılmıs anlam veremedım pekpantera14 katilim misin doğru söyle kendimi çıldırdım
yaa evet ig de Bolu gördüm sorucaktım dün unuttumm ne güzel ya hemşoo buldumm
gelip gidiyomusun peki Bolu'ya ?
Yaa ben ilk kurbanımın tanıtımına baktım yaşı benden küçük ilk bekar yazdım sonra bida baktım ki evliymiş meğersemm ilk başında dikkat etmemişimm
** benden küçük
*** evli
** bekarlarr elesinn beniii
Günaydın güzeller nasılsınız . Kızlar cok hasta oldum aksama ugrıycaktim ama ugrayamadım hem hastayım hem dun cok calistim ve cok yorulmustumm
Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
ayyy ne güzelll benim baba sebenden pek bilmem etmem merkezdeyim canım bengünaydınn hemşo :) anne baba hep bolulu. akrabalarımız orda hepdörtdivanlıyım ben. sen neresindensin?
ayyy ne güzelll benim baba sebenden pek bilmem etmem merkezdeyim canım ben
Gunaydin tatlim gecmis olsunnn.. insallah kisa zamanda duzelirsin ya..
nasılsın fıstık??
Sagol iyiyim sen nasilsinnn.?????ilac flan aldn mi..???
ne ilacı kuzum? iyiyim ki ben :)
Yanlis oldu monarkkk.cim bozuntuya vermeeeay canim iyi ol sen iyiiii
15 aralikmis canim en son sanirimteşekkür ederimmmm. hepimiz iyi olalım :))))asivemai kargolar ne zaman gönderilecek?
heee duymuştum sebeniama inanır mısın merkeze bile bir iki kez gittim. hiç bilmem gezmedim boluyu sadece köye gidip geliriz o kadar.
15 aralık yazıyo 1. sayfada kızlarrrr15 aralikmis canim en son sanirim
Hadi ya bende ilçeleri flan hiç bilmeem şimdi nerde yaşıyosun ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?