- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Belkide birbirimizin katili kurbanıyızdır kim bilirYaaa benim katil kimdir ki yaa ses seda yok
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide birbirimizin katili kurbanıyızdır kim bilirYaaa benim katil kimdir ki yaa ses seda yok
bayilirim kahve Ye türk kahvesi olsun nescafe hiç farketmez kiz uyuyorken kocisle içelim bariKızlar sizle burda konusurken pc basında dalmışım resmen kendime kahve yaptım açılayım biraz diye bogazımdan geçmedi buyrun sizede getırdımEki Görüntüle 1303476
Kahvem geldi dayanamadım sizede ikram edim dedimBen senın yerınede içerim kuzum merak etme
![]()
bayilirim kahve Ye türk kahvesi olsun nescafe hiç farketmez kiz uyuyorken kocisle içelim bari
Bende duramam hiç içmeden afiyet olsun uykumu açtı valla iyi olduImmmmm oldu o zamannnn...
En azindan bi 2si1 arada iceyimmm...![]()
bayilirim kahve Ye türk kahvesi olsun nescafe hiç farketmez kiz uyuyorken kocisle içelim bari
Afiyet olsun katilcikBende duramam hiç içmeden afiyet olsun uykumu açtı valla iyi oldu![]()
Bende duramam hiç içmeden afiyet olsun uykumu açtı valla iyi oldu![]()
Sizede afiyet olsun kurbancıgım :)Afiyet olsun katilcik
Günü vakti geldi mı canım oda olur rabbim hayırlı eş nasip etsin inşallahAcaba biz ne zaman kocis flan olcakta icicez o kahveyi birlikte abla yaa...
tüm geçmişi okduum, bikaç elediğim birileri var ama hala şüpheli listem çok geniş
katilim keşke bana ipucu verse whatsap tan ama yok vermiyor![]()
sanada afıyet olsun canım :)Hemen yaptim geldimmm... ohh mis gbi damla sakizli kokuyorrr....![]()
Yaaa sen cok fenasin herkese ayni seyi yaziosn bakBelkide birbirimizin katili kurbanıyızdır kim bilir![]()
tüm geçmişi okduum, bikaç elediğim birileri var ama hala şüpheli listem çok geniş
Oy nazım Kiyamam sana bende bulamiyorumtüm geçmişi okduum, bikaç elediğim birileri var ama hala şüpheli listem çok geniş
Bu seferkı katıller hiç ıpucu vermıyor
sanada afıyet olsun canım :)
Teşekkür ederim canımSizede afiyet olsun kurbancıgım :)
evet yaa, ketum çıktılar çokBu seferkı katıller hiç ıpucu vermıyor![]()
katilim bana ulaştı ki, whatsap tan konuştuk ama hiç ipucu vermediInsallahh katilin sanada ulasirrr![]()
umranım yaa sen biliyorsun benim katili, bari sen ipucu verOy nazım Kiyamam sana bende bulamiyorum
Günü vakti geldi mı canım oda olur rabbim hayırlı eş nasip etsin inşallah
Yaaa sen cok fenasin herkese ayni seyi yaziosn bak