evet yaa, ketum çıktılar çok
katilim bana ulaştı ki, whatsap tan konuştuk ama hiç ipucu vermedi
umranım yaa sen biliyorsun benim katili, bari sen ipucu ver
Nazım nasıl vereyim olmaz ki olamaz kievet yaa, ketum çıktılar çok
katilim bana ulaştı ki, whatsap tan konuştuk ama hiç ipucu vermedi
umranım yaa sen biliyorsun benim katili, bari sen ipucu ver
inşallahAnladim tatlim elbet ipucu verir yaaa...
sen de amma kuralcı çıktın umranım yaaNazım nasıl vereyim olmaz ki olamaz ki
Benimki yarinda cikmazsa kesin aktif uyelerden degil
Evet ummancim insallah oyle olir yaa ses cikmiyo maalesefAktif degilsede azicik aktif oluveralsin ya... calisiyosda yarin hafta sonu kesin ugrar..
yazıyorum :) ama kimseye soylemek yok :)Ailevi sebepten
kimmis katilin ozelden bi yaz bakayım
yazıyorum :) ama kimseye soylemek yok :)
Günaydın güzeller nasılsınız . Kızlar cok hasta oldum aksama ugrıycaktim ama ugrayamadım hem hastayım hem dun cok calistim ve cok yorulmustumm
Günaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
Selam kızlar. Çok ugrayamiyorum buralara, takipteyim sadece. Yogunum. Çalışıyorum, patronuna raporlar yetistiriyorum. Eve geliyorum yemek, çocuk derken kendime ayıracak vaktim kalmıyor. Birde koca var tabi. KV, KB, görümce derken Kağa kalmiyor.
Yarin oğlumun doğum günü. Bu saate kadar hazırlık yaptik. Bir yandanda çok hastayım, kıvranıp duruyorum.
İsler düzene girsin gelirim buralara sohbete katilirim.
Saglicakla kalın. :)
günaydın canım geçmiş olsun nasılsınGünaydın güzeller nasılsınız . Kızlar cok hasta oldum aksama ugrıycaktim ama ugrayamadım hem hastayım hem dun cok calistim ve cok yorulmustumm
çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifa versinGünaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
Ay canum gecmisler olsun ya insallah kisa surede iyilesir esinGünaydın kızlar dün sohbetlere iyi başlamıştım ancak bi kaç gün sohbetlere katılamayabilirim çünkü dün eşim 2 sarhoş Tarafından bacağından Bıçaklandı kötü bir gece geçirdim çok şükür şuan daha iyi ama buralarda olamayabilirim malum ilgilenmem gereken bi kocam var ama yinede fırsat buldukça yaZıcam hepiniz Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?