2015 yılbaşı çekilişi

Anladimmmm o zaman senden tekrar kurbaninin ozelliklerini alabilirzzz :KK55:
Yaşı benden buyuk nickinde a harfi var :D başka ıpucu yok daha 1 ay var şimdiden kendimi belli etmeyeyim ben en iyisi :D
kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...:KK45:
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim
Hoşgeldinn :) Senın ıpucların neydi acep :KK76:

hala katilim hakkında bir sonuca varamadım. kurbanımla muhabbeti kurduk bile :)
katilim her kimsen yaz bana msj olarak telefondn.
Büyük ipuçları bunlar :D kurbanı içimizden biri ama ben degılım

Kurbanıma çok gizlice yaklaşacagım bu sefer,hiç anlamayacak hatta emin olucak ben olmadıgımdan :KK49:

önceki çekilişte tahmin etmiş miydi kurbanın senii :confused:

kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...:KK45:
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim

ipucu veeeeeeeeeeer En Büyük KK

önceki çekilişte tahmin etmiş miydi kurbanın senii :confused:

ipucu veeeeeeeeeeer En Büyük KK
Hayır tuana90 dı sadece bir kez senmisin yoksa demişti o kadarcık :D
Aynen yarin.burasi fena olur... ya bu uygulama neden kaldirildi. Androidde dha iyi oluyrdu telden siteye.girmekte zor .(

Evet canım onu bende sevmıyorum önceden ne guzel telden ayakları uzatıp gırıyordum şimdi masaustu pc basına mahkum kaldım belim agrıyo valla KK için :D

Hayır tuana90 dı sadece bir kez senmisin yoksa demişti o kadarcık :D

Evet canım onu bende sevmıyorum önceden ne guzel telden ayakları uzatıp gırıyordum şimdi masaustu pc basına mahkum kaldım belim agrıyo valla KK için :D

Bende masaustu flnda yok telden devam mecburrr pf.. neyse moral bozmak yokkk nede olsa katilimden msj aldimmm :KK19:

ben katilimi anında buldum of yaaaa hiç heyecanlı değil ki buuuuuuu

Back