2015 yılbaşı çekilişi

Sende 2. adayımsın zaten Çocugu yok demiştin en bastan kaçırmam hiç bir ıpucunu :D

9 kişiyi eledim,2 katil adayı gördugum kişi var biri sen dıgerı umman123 diğerleride pek girmedi sanırsam yada ıpucu vermedı hiç bilgi kaydetmemişim onlarla ılgılı

:D:D:D

Yazms olabilirimde olmayabilirmdeeee :KK69:
Senin kurbanin ozellikleri neydiiiii :KK25:

evliiii :KK59:

Benim ipucum yaşı benden büyük 2. ipucum ise nickinde A harfi var :KK55:

2 özellik de bana uyuyorrr :cool:

Ben metin belgesi açtım herkesın adını yazdım verdıklerı ıpuclarınıda yazdım eliyorum ordan delimiyim neyim bilmiyorumki :rolleyes:

ben de aynısını yapıyorummmmm :rolleyes:

Kurbanıma çok gizlice yaklaşacagım bu sefer,hiç anlamayacak hatta emin olucak ben olmadıgımdan :KK49:

En azindan biz ipucu yaziyoruz canim ya bazilari hicbisey yazmiyo hic aktif olmuyolar forumda
Aktiflik önemli canım sonuc olarak amac hedıye degıl kaynasmak eglenmek:) Hafta içi oldugu içindir belkı cogu kişi cumarteside calısıyor yarın akşam hareketlilik beklıyorum ben

kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...:KK45:
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim

Aktiflik önemli canım sonuc olarak amac hedıye degıl kaynasmak eglenmek:) Hafta içi oldugu içindir belkı cogu kişi cumarteside calısıyor yarın akşam hareketlilik beklıyorum ben

Aynen yarin.burasi fena olur... ya bu uygulama neden kaldirildi. Androidde dha iyi oluyrdu telden siteye.girmekte zor .(

kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...:KK45:
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim

Iyiyiz.tatlim sen nasilsin..? Katil kurban pesindeyiz... :KK55:

Back