Benimkinde de a harfi var kurbanimda yaniBenim ipucum yaşı benden büyük 2. ipucum ise nickinde A harfi var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinde de a harfi var kurbanimda yaniBenim ipucum yaşı benden büyük 2. ipucum ise nickinde A harfi var![]()
Ben bulmaya çalışırken çok hosuma gıdıyor böyle bişeyler arastırayım bakayım çok seviyorum.Ahahaha yok artik.kuzu heycan yap biraz o kadarda tahmin etmene gerek yok
Heee cevap verme sen zaten
Hafî bakalım inşallah güzel bir çekiliş olur senin için canımHayir hayir canim ilk defa katiliyorum
Sende 2. adayımsın zaten Çocugu yok demiştin en bastan kaçırmam hiç bir ıpucunu
9 kişiyi eledim,2 katil adayı gördugum kişi var biri sen dıgerı umman123 diğerleride pek girmedi sanırsam yada ıpucu vermedı hiç bilgi kaydetmemişim onlarla ılgılı
Yazms olabilirimde olmayabilirmdeeee
Senin kurbanin ozellikleri neydiiiii![]()
Benim ipucum yaşı benden büyük 2. ipucum ise nickinde A harfi var![]()
Ben metin belgesi açtım herkesın adını yazdım verdıklerı ıpuclarınıda yazdım eliyorum ordan delimiyim neyim bilmiyorumki![]()
Tesekkur ederim canim olucagina eminim.yeni insanlar tanimaya bayiliyorum hemde forumdan.yeni yeni arkadaslae ediniyorumHafî bakalım inşallah güzel bir çekiliş olur senin için canım
Kurbanıma çok gizlice yaklaşacagım bu sefer,hiç anlamayacak hatta emin olucak ben olmadıgımdan![]()
En azindan biz ipucu yaziyoruz canim ya bazilari hicbisey yazmiyo hic aktif olmuyolar forumdaAh ah... ama herkesde a var .d .d fenasiniz hanimlar..
En azindan biz ipucu yaziyoruz canim ya bazilari hicbisey yazmiyo hic aktif olmuyolar forumda
Ah ah... ama herkesde a var .d .d fenasiniz hanimlar..
Evet çogu kişide a harfı var kurbanımdada var ama işteYalan yanlis.bilgiler olmcak.ama dmiii .d
Aktiflik önemli canım sonuc olarak amac hedıye degıl kaynasmak eglenmek:) Hafta içi oldugu içindir belkı cogu kişi cumarteside calısıyor yarın akşam hareketlilik beklıyorum benEn azindan biz ipucu yaziyoruz canim ya bazilari hicbisey yazmiyo hic aktif olmuyolar forumda
Evet çogu kişide a harfı var kurbanımdada var ama işte
Yalan ipucları vermem tabiki ama katili oldugumu ınkar edebilirim![]()
Aktiflik önemli canım sonuc olarak amac hedıye degıl kaynasmak eglenmek:) Hafta içi oldugu içindir belkı cogu kişi cumarteside calısıyor yarın akşam hareketlilik beklıyorum ben
nee biri tatlı mı dediiii :)Ayrica kurbanimin whatsap resmi cok tatli....
kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim
nee biri tatlı mı dediiii :)
benım resımdır o![]()