- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Hımbekarmışşşşş
dur inceleyim hemen sayın kurbancıgımSevgili katilim sana ipucu olsun birazcık bak instagram sayfamı veriyorum oradan da bak ben kimim neyim nelerden hoşlanırımeminesevgifdn
kurbaınımı kaydettim çok şeker bir hatun maşallah
aaaaa neden olmasın ha ha ha haŞimdi fazla vaktim yok, Pazartesi liste yapıcam eleme yoluyla bulucam inşallah. Ama siz yazmadan önce de sizden şüphelenmiştim. Haberiniz olsun
bende çooookkkk uzaklardayımm amabenim kurbanım ile aramızdaki mesafeeeee uhuuuuuuuu çook uzak
sen katilim olamazsın seni eledim heeeeenumarasını kaydettimm baktım whatsaptan ne tatlı hatunmuş ya benden küçük güzeller güzeli bi baağğyaaann
hayır canım whatsaptan gerçek ismini görebiliyo burdaki nick bilmediği için katilini bilemiyor geçen sene ben telefon görüşmesi yaptım ama ismimi bildirmedim heeeee sende öyle yapabilirsin ismini vermedenyaa söyleniyor mu?
takibe aldım kurbanda katilde olsakda olmasakdaSevgili katilim sana ipucu olsun birazcık bak instagram sayfamı veriyorum oradan da bak ben kimim neyim nelerden hoşlanırımeminesevgifdn
kurbaınımı kaydettim çok şeker bir hatun maşallah
kim çıktı kim kimi kimha bu arada hiiiç ummadığım biri cıktı tahmınımde yanıldım
bişi dicemmmm sen şimdi yaptın ya çekilşiii kendininkini biliosnn kimee çıktıgını dimiiiblackanqel90 canım azıcık bi ipucu alalım ya
yok canım değiştirdi eski katilim çünkü sağolsun benimde bu heyecanı yaşama fırsatı verdi banabişi dicemmmm sen şimdi yaptın ya çekilşiii kendininkini biliosnn kimee çıktıgını dimiii
nazzzz nerdesin bebem ya senkurbanımı öğrendim, katilim de benimle iletişime geçti benden iyisi yok bugun
cıks son 1 2 gun kala belki veririm ipucublackanqel90 canım azıcık bi ipucu alalım ya
bilmiyorum onu canım ama nedennnn yaaaaa olmaz öyle ama yardımcı olmuyosun ki bize haksızlıkcıks son 1 2 gun kala belki veririm ipucuBu arada ben ismim etiketlenince niye bildirim almıyorumki acaba
böyle daha heycanlı oluyorbilmiyorum onu canım ama nedennnn yaaaaa olmaz öyle ama yardımcı olmuyosun ki bize haksızlık
nazzzz nerdesin bebem ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?