- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
ooo direk eledimmm seniiibenim kurbanım evli ve çalışan heee heeee![]()
![]()
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo direk eledimmm seniiibenim kurbanım evli ve çalışan heee heeee![]()
![]()
![]()
Bekar diosaaannn eğerr peşindeyimmmmgünaydııın tekrardan :) eveeeeeeeeeeettttttttt sevgili kurbanıııım.....sade ve hoş bır bayan olduguna ınanıryoum ....İlk ipucu benden olsun BEKAAAARRmışşşşşşşşşşşşş
benim kurbanım evli ve çalışan heee heeee![]()
![]()
![]()
günaydııın tekrardan :) eveeeeeeeeeeettttttttt sevgili kurbanıııım.....sade ve hoş bır bayan olduguna ınanıryoum ....İlk ipucu benden olsun BEKAAAARRmışşşşşşşşşşşşş
:)))))seni eledim :))))
hıhhh bu sefer bilemeyeceksin beniiiiii![]()
günaydınnnnnn :)) kızlaaaar katilim bana yazdı ki :) acaba kim benim katilim :)
ya ben tam tersini söylemek isteyip belli etmemek için yan yatıyorsam![]()
heee heee
bu sefer ben değilimmmmya da acaba olabilir miyimm
hile yok amaaaa![]()
ne çabuk anacımmmmmgünaydınnnnnn :)) kızlaaaar katilim bana yazdı ki :) acaba kim benim katilim :)
canım senide eledim :)benimkidee bekar ve benden küçükk yaşı![]()
yok yok bu sefer sen degilsin :)
bu sefer ben değilimmmmya da acaba olabilir miyimm
hile yok amaaaa![]()
benim katilim çok hızlı çıktı hemen yazdı bana ama çok ketum :)ne çabuk anacımmmmm![]()
![]()
![]()
ozaman düşeriz peşineeeya ben tam tersini söylemek isteyip belli etmemek için yan yatıyorsam![]()
heee heee
benimkidee bekar ve benden küçükk yaşı![]()
günaydııın tekrardan :) eveeeeeeeeeeettttttttt sevgili kurbanıııım.....sade ve hoş bır bayan olduguna ınanıryoum ....İlk ipucu benden olsun BEKAAAARRmışşşşşşşşşşşşş
benim kurbanım evli ve çalışan heee heeee![]()
uwwwwwwbenim katilim çok hızlı çıktı hemen yazdı bana ama çok ketum :)
düş bakalımmmmmmozaman düşeriz peşineee![]()
ses ediyouz canımm bizi beğenmiyor musun :)Benim katilim kim yaaa, niye ses etmiyor
içime doğdu :)nerden biliyosun kiiii![]()