2015 yılbaşı çekilişi

Sevgili katilim sana ipucu olsun birazcık bak instagram sayfamı veriyorum oradan da bak ben kimim neyim nelerden hoşlanırım :D eminesevgifdn

kurbaınımı kaydettim çok şeker bir hatun maşallah :KK5:

Sevgili katilim sana ipucu olsun birazcık bak instagram sayfamı veriyorum oradan da bak ben kimim neyim nelerden hoşlanırım :D eminesevgifdn

kurbaınımı kaydettim çok şeker bir hatun maşallah :KK5:
dur inceleyim hemen sayın kurbancıgım :KK8:

Şimdi fazla vaktim yok, Pazartesi liste yapıcam eleme yoluyla bulucam inşallah. Ama siz yazmadan önce de sizden şüphelenmiştim. Haberiniz olsun
aaaaa neden olmasın ha ha ha ha
benim kurbanım ile aramızdaki mesafeeeee uhuuuuuuuu çook uzak :KK55::KK55::KK55:
bende çooookkkk uzaklardayımm ama
numarasını kaydettimm baktım whatsaptan ne tatlı hatunmuş ya benden küçük güzeller güzeli bi baağğyaaann :KK76::KK76::KK76::KK76::KK53:
sen katilim olamazsın seni eledim heeeee
yaa söyleniyor mu?o_O
hayır canım whatsaptan gerçek ismini görebiliyo burdaki nick bilmediği için katilini bilemiyor geçen sene ben telefon görüşmesi yaptım ama ismimi bildirmedim heeeee sende öyle yapabilirsin ismini vermeden

kurbanımı öğrendim, katilim de benimle iletişime geçti benden iyisi yok bugun :D:D:D

bilmiyorum onu canım ama nedennnn yaaaaa olmaz öyle ama yardımcı olmuyosun ki bize haksızlık
böyle daha heycanlı oluyor :D Evli olabilir bekar olabilir ıh bilmiyorum hiç:cool:
Neyse ben temızlıgıme devam edim böyle bırakıp bırakıp foruma bakarken bitiremicem yoksa :D

Back