Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım olmaz ama öyleböyle daha heycanlı oluyorEvli olabilir bekar olabilir ıh bilmiyorum hiç
Neyse ben temızlıgıme devam edim böyle bırakıp bırakıp foruma bakarken bitiremicem yoksa![]()
geç uyanmışım canım, sonra da bankada işlerim vardı ancak gelebildim. ama katilim hemencecik msj atmış bana çok sevindim![]()
oh oh şanslı insan seni bakalım katilim bana bişey yazmış mı heeeheeeebakayım benim kurbancık buralarda mı![]()
günaydııın tekrardan :) eveeeeeeeeeeettttttttt sevgili kurbanıııım.....sade ve hoş bır bayan olduguna ınanıryoum ....İlk ipucu benden olsun BEKAAAARRmışşşşşşşşşşşşş
Sevgili katilim sana ipucu olsun birazcık bak instagram sayfamı veriyorum oradan da bak ben kimim neyim nelerden hoşlanırımeminesevgifdn
kurbaınımı kaydettim çok şeker bir hatun maşallah![]()
oh oh şanslı insan seni bakalım katilim bana bişey yazmış mı heeeheeee
bütün hoş bayan diyenleri üzerime alınıyorum yalnız kızlar ona göreşüpheli listemdesiniz
![]()
takibe aldım kurbanda katilde olsakda olmasakda![]()
benide arasın katilim benide benideevet evet yazdı, konuştuk da biraz ama kendisiyle ilgili hiç ipucu vermiyor![]()
evli mutlu çocuklubenimmm kurbanımmmmmmmm acaba evli mi bekar mıııı![]()
evli ve mutlu o zamnyoook, çocuklu değilll![]()
hadi bakalım izlemeye devam
![]()
seni arayamaz ki, sen de herkesin numaraları var, hemen bulursunbenide arasın katilim benide benide
ben degilim yine dimibenimmm kurbanımmmmmmmm acaba evli mi bekar mıııı![]()
yok yok sen degilsin benim katil evli :)olmaz ki ama öyleeee
o kadar emin olmaaaa, telefon numarasına da güvenmeee
![]()
sen misin itiraf et
seni arayamaz ki, sen de herkesin numaraları var, hemen bulursun
ben degilim yine dimi![]()
değilim vallaaa. benim kurban ortalarda görünmüyor bayadır![]()
ah nazım ah neden çaktırıyosunsen misin itiraf et
seni arayamaz ki, sen de herkesin numaraları var, hemen bulursun
ben degilim yine dimi![]()
ah nazım ah neden çaktırıyosun
canın sağolsun nazımgeçen çekilişte benim kurbancim zeynepti ya ben bunun acısını çok çekmiştim o yüzden ağzımdan kaçıvermiş![]()