2015 yılbaşı çekilişi

sağol tatlım ıyı dıyelım ıyı olalım ,cok sukur .sen nasılsın nasıl gıdıyor hazırlıklar Düğün yakın zamanda mı?

Kızlar çekilişi yaptım isimler belli kesinlikle bir torpil şu bu olmadi olmayacakta kim kime çıktıysa artık ben biraz erken yaptım hazır suan cuma günü akşama değil de sabahtan öğrenirsiniz çünkü kızım sanırım diş cikarticak biraz sıkıntı çekiyoruz bilginiz olsun canlar öpüyorum hepinizi

yaaaaaa, belliyse yollasana o zaman şimdiiii, bekletme biziii

bi dee canım hiç geri dönüş yapmayan iki arkadaş vardı, onları da kattın mı çekilişeee

Sevgili çekiliş grubu arkadaşlarım nacizane çeyiz topiği açtım. Hem katilime kolaylık olur eksiklerim açısından hem de sizler de bakıp bi yorum yapıverin gari

aaa evet ögrenelim madem çekiliş oldu beklemeyelim artık

Sevgili çekiliş grubu arkadaşlarım nacizane çeyiz topiği açtım. Hem katilime kolaylık olur eksiklerim açısından hem de sizler de bakıp bi yorum yapıverin gari

Bakıyorum bende çok meraklıyım çeyiz alışveriş topıklerıne :)

Güzeller canım hepsihoş güzel gunlerde kullan :) Küçük aletleri şimdiden almaklada çok iyi yapıyorsun çünkü asıl onlar masraf yapıyor bir anda alındıgında .

Teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun inşallah. Esas ana eksiklerde ütü süpürge blender seti kaldı. Onları da daha sonra artık :) evet valla bir ton masraf ama severek kullanacağını bilmek çok güzel :)

Ne kadar alırsan al yerleştiğinde daha bir suru eksik çıkıyor benim 1 yıl oldu evleneli hala eksiğim var Mesela hala servis sehpası almadım aklımamı gelmiyor umursamıyormuyuz vakıtmı yok bilmiyorum

yaaaaaa, belliyse yollasana o zaman şimdiiii, bekletme biziii
aktif olan bilgilerini gönderen arkadaşlarla yaptım canım cumayi bekleyelim adrenalin olsun biraz :)

bi dee canım hiç geri dönüş yapmayan iki arkadaş vardı, onları da kattın mı çekilişeee

aaa evet ögrenelim madem çekiliş oldu beklemeyelim artık

Bakıyorum bende çok meraklıyım çeyiz alışveriş topıklerıne :)

heyecanla beklıyoruz kim kime çıktı acabaaa

Ne kadar alırsan al yerleştiğinde daha bir suru eksik çıkıyor benim 1 yıl oldu evleneli hala eksiğim var Mesela hala servis sehpası almadım aklımamı gelmiyor umursamıyormuyuz vakıtmı yok bilmiyorum

Evet eksik mutlaka çıkıyor diyor herkes :) inşallah alırsın en kısa zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…