- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
günaydınnn hatunlarrrr :)
Günaydınlarrrrrrrrrrr![]()
günaydın kızlarGünaydın kıslarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn hatunlarrrr :)
günaydın kızlarGünaydın kıslarrr
hayır canım şuan 20 kişiyiz zaten 15 kasımı bekliyoruzne zaman öğrencez kurbanları 22. kişimi bekliyoruz biz şimdi :))
evet canım ailevi sebepten dolayı çıkmak zorunda kaldı21 dik benimle çıktımı 1 kişi![]()
anladım canım hayırlısı olsunnnevet canım ailevi sebepten dolayı çıkmak zorunda kaldı
inşallah canım bakalım hafataya kadar gelen giden olmazsa çekilişimizi yapıcazanladım canım hayırlısı olsunnn![]()
bekliyoruz heycanlaa kurbanları öğrendikten sonra çok daha zevkli oluyoinşallah canım bakalım hafataya kadar gelen giden olmazsa çekilişimizi yapıcaz
kesinlikle canım şimdi pek kimse yok ama ben haftaya göreceğim onları sohbete katılmayanların kurbanlarını geç bildiricembekliyoruz heycanlaa kurbanları öğrendikten sonra çok daha zevkli oluyo![]()
gel gayri 15 kasımne zaman öğrencez kurbanları 22. kişimi bekliyoruz biz şimdi :))
teşekkür ederimmm iyiyimm canımm benimm sen nasılsınn :))günaydın kuzum
canım benimmmm nasılsınn
gel gayri 15 kasım![]()
naptın nasıl oldu öksürüğünburdayımmmmmm![]()
ben kullanmadım canım ama garnier kullananlar çok memnunSelam kizlarr.. umarim hepiniz iyisinizdirrr.. :)
Ya acaba bana önerebileceginiz bi yuz temizleme urunu var mi.??
ben kullanmadım canım ama garnier kullananlar çok memnun
bi dene bakalım canım belki iyi gelecekGarnierin urunlerini begeniyorum genelde ama hic kullanmadim .s
Insallah bakalim.. ya yuzume sivilce tedavisi icin ilac kullanacagmda o yuzden temizleyci arayisna girdin kendi kullandgmi degstrmemi istedide.bi dene bakalım canım belki iyi gelecek
anladım canım dediğim gibi bir dene bakalım inşallah iyi gelir canımInsallah bakalim.. ya yuzume sivilce tedavisi icin ilac kullanacagmda o yuzden temizleyci arayisna girdin kendi kullandgmi degstrmemi istedide.