Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar napıyosunuz? ben biraz yoğundum ara ara baktım buraya da. sizlerin günü nasıl? gerçi gün bitti sayılır![]()
Aynen bende oyle tatlim ya. .) Bende pazardan geldim alisvers yordu acikcasi..![]()
kuzummm nasılsın bakalım? görüşemedik hiç? :)
Oyle oldu biraz ya.. dun kurstu bugun pazardi iste misafrlerdi falan derken ugrayamadik pek. Sukur iyi diyelim iyi olsunsen nasilsin napyosun bakalm.??
amaannn benim çeyiz derdi yaaa. bitmiyor hiç. araştır araştır usandımAllahtan gelinlikte ne istediğim belli
![]()
Gelinlik tamamda dha ne olsun..
Gerisi her turlu gelir.. arastirmadan da olmuyor iste.. yerine gore tuh vah ediyor insan..![]()
ay sorma ben hem kararsız hem de pimpirikliyim böyle konularda. enine boyuna araştırırım huyum kurusun. bakmadığım site kalmıyor akşama kadarkalpli objelere bayılıyorum zaten.
gelinlikte de inşallah vazgeçmem istediğimden![]()
ay canım benim :) bu seferde sana ben çıakrmışımhatırlamam mı eski katilim yaa aşk olsun
çok memnun kaldım ki hepsinden hediyelerin![]()
Sanirim burada cogu kisi eski katiller ve kurbanlar... Ne guzel..
Insallah biz yenilerinde boyle guzel dostluklari olur..![]()
Kalpli objeler icin bisey diyemem ama anliyorum ki sende ben gibisin. Bu secim konulari cok sorun oluyor ya bende de alsam mi almasam mi dha hosunu bulabilir miyim baska fiyat olur mu ona uyar mi oyle olur mu of anam offff kendime bile agir geliyorum![]()
ay canım benim :) bu seferde sana ben çıakrmışımne gülerim haaa
olur olur merak etmeee![]()
hahhahh aynen kuzum![]()
indirim takibindeyimmm
![]()
bi an önce çekiliş olsun![]()
kim evliii![]()
Genel olarak baktigimizda evli sayisi daha cokta...
hımmm, ne güzeeel, darısı biz bekarların başına o zamaaaan![]()