2015 yılbaşı çekilişi

kızlar napıyosunuz? ben biraz yoğundum ara ara baktım buraya da. sizlerin günü nasıl? gerçi gün bitti sayılır

Oyle oldu biraz ya.. dun kurstu bugun pazardi iste misafrlerdi falan derken ugrayamadik pek. Sukur iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin napyosun bakalm.??

amaannn benim çeyiz derdi yaaa. bitmiyor hiç. araştır araştır usandım Allahtan gelinlikte ne istediğim belli

Gelinlik tamamda dha ne olsun..
Gerisi her turlu gelir.. arastirmadan da olmuyor iste.. yerine gore tuh vah ediyor insan..

ay sorma ben hem kararsız hem de pimpirikliyim böyle konularda. enine boyuna araştırırım huyum kurusun. bakmadığım site kalmıyor akşama kadar kalpli objelere bayılıyorum zaten.

gelinlikte de inşallah vazgeçmem istediğimden

Kalpli objeler icin bisey diyemem ama anliyorum ki sende ben gibisin. Bu secim konulari cok sorun oluyor ya bende de alsam mi almasam mi dha hosunu bulabilir miyim baska fiyat olur mu ona uyar mi oyle olur mu of anam offff kendime bile agir geliyorum

hahhahh aynen kuzum indirim takibindeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…