bizdede durum aynı canım bi koşuşturmaca gidiyoruzbende iyiyim canm sağolasın iş güç soğuk falan memleket :))
belli mi olur bakarsın diğer hafta pat diye bir mesaj gelmiş :d
Hayat koşturmaca zaten bazen bi pause tuşu olsada bassak diyoruz yani ...bizdede durum aynı canım bi koşuşturmaca gidiyoruz
daha adres bilgilerini göndermeyip kendini tanıtmayan arkadaşlarımız var canım onları beklemek zorundayızEee sahane olur valllaaa..
kesinlikle canımHayat koşturmaca zaten bazen bi pause tuşu olsada bassak diyoruz yani ...
daha adres bilgilerini göndermeyip kendini tanıtmayan arkadaşlarımız var canım onları beklemek zorundayız
Hayat koşturmaca zaten bazen bi pause tuşu olsada bassak diyoruz yani ...
günaydınlaaar, son iğnemi de oldum geldimmm
Gunaydinnn... tekrar gecmis olsunn... igenelerde bittiyse tamamdr
öksürük hala tam kesilmedi ama yaaaa
Ay en gicik durumda o zaten ya.. insallah hizlica gecer oda...
canım + koyduklarım adres bilgisini verenler cesmi_naz adres verdi bugün içerisinde tanıtımını da yapacak ama diğer arkadaşlar a ait hiç bir bilgi yok sefimlii şu sıralar çok youn olduğu için bi ara girip yazıcak ama cameliee yi bilmiyorum bir bilgi vermedi
günaydın canım hadi gözünaydıngünaydınlaaar, son iğnemi de oldum geldimmm
canım + koyduklarım adres bilgisini verenler cesmi_naz adres verdi bugün içerisinde tanıtımını da yapacak ama diğer arkadaşlar a ait hiç bir bilgi yok sefimlii şu sıralar çok youn olduğu için bi ara girip yazıcak ama cameliee yi bilmiyorum bir bilgi vermedi
günaydın canım hadi gözünaydın
tabiki de canım bu kadar insana ayıp olur sonuçta ama çekiliş zamanına kadar beklicem15 kasıma kadar bilgilerini yollamayıp, tanıtım yapmayanları direk sileceksin değil mi???
yani onlar gelene kadar beklemeyelim...
tabiki de canım bu kadar insana ayıp olur sonuçta ama çekiliş zamanına kadar beklicem
aynen canım ya bişey sorucam bakbaktım ama bulamadım yaza merhaba çekilişine sefimlii kime hediye aldı numaraası falaan varsa habe rverelim diyecvektim
tamamm, o zaman gelsin 15 Kasımmm
işlerini yoluna koy ve geeeel bebk :)) bekliyorum seniiii :)) buarada önceki hediyelerinden memnun kALDIN MI?
beni hatrlıyo musun arada :))
hakkat geel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?