2015 yılbaşı çekilişi

kızlar henuz tam konsantre olarak dalamadım topiğe, bikaç güne kadar işlerimi yoluna koyup bomba gibi gelecegim aranıza

ayy iyi iyi az kalmış bari çekilişten sonra daha eglenceli oluyor burlar
kızlar henuz tam konsantre olarak dalamadım topiğe, bikaç güne kadar işlerimi yoluna koyup bomba gibi gelecegim aranıza

Sendemi burdasın cnm çok sevindimm senle ilgili merak ettiklerim vardı ne oldu o iş

ayyy ne zaman çekiliş. kızlar nolur konuşmalara beni de alıntılayın. bakamıyorum çoğu zaman kaçırıyorum hep

Bende kaçırıyorum hep birde yeni foruma hala ayak uyduramadım mesela alışmak zor olucak benim için

Sendemi burdasın cnm çok sevindimm senle ilgili merak ettiklerim vardı ne oldu o iş

evet canım ben de burdayım da bilgisayarda çok vakit geçiremiyorum ondan tam katılamadım malesef muhabbete
o iş hala arkadaş olarak devam yaa, değişen hiç bişey yok

evet canım ben de burdayım da bilgisayarda çok vakit geçiremiyorum ondan tam katılamadım malesef muhabbete
o iş hala arkadaş olarak devam yaa, değişen hiç bişey yok
bende pek giremiyorum bugun denk geldi.Aaay inanmıyorum teee kaç zaman oldu hayırlısı olsun hakkında

günaydın kızlar :) Ümrancım sımdı 15 kasım katıller kurbanlar bellı olacak ya ,gönderi ne zaman baslıycak hanı rahat rahat zamanımız olacak mı?
bıde zorunlu hedıye olarak bellı oldumu kı? cuzdan,parfüm ,kış geldıgı ıcın corap olabılır ????

canlar günaydın bugünün hepimiz için güzel bir gün olması dileğiylee
ayyy ne zaman çekiliş. kızlar nolur konuşmalara beni de alıntılayın. bakamıyorum çoğu zaman kaçırıyorum hep
canım missgamzelininde dediği gibi 15 kasımda çekiliş 15 aralık gibide gönderim zamanı
dört gözle bekliyoruz seni nazımmmmm
günaydınnnn canım 15 aralık gibi gönderim olacak anket açtım hilalim çoğunluk ne olursa o olacak sende bir oylama yap istersen ama sanırım zorunlu iç çamaşırı gibi görünüyo :) tabi çikilata ve mektupda tahil
anketin link i canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-anket.766094/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…