kızlar nasılsınız? ben bugün çeyizime markafoni indişriminden günlük kullanım için nevresim aldım çok mutluyumaradan çıkmış oldu onlar da darısı kendim için olanlara.... Allahhımmm kocaman amiinnnnnnn
kızlar nasılsınız? ben bugün çeyizime markafoni indişriminden günlük kullanım için nevresim aldım çok mutluyumaradan çıkmış oldu onlar da darısı kendim için olanlara.... Allahhımmm kocaman amiinnnnnnn
Bende aynen yogun calisiyorum eve geldimde ancak yazabildimçalılıyorum canım yogun birşekilde sen napıyorsun :)
Nasılsınız hatunlar bende heycanla cekilis günunü bekliyorum :))
Ama ben cıkmazsam katiline ayıp olur. Belki katilini benden cok sevceenkiiibu sefer de sen bana çık
Ama ben cıkmazsam katiline ayıp olur. Belki katilini benden cok sevceenkiii
Oda sana yine tali sürprizler yapsr güzel ciciler alırkiii :)bu sefer de sen bana çık
Heeee bak iste oda olur :))yooook, yani bu sefer sen benim kurbanım ol demek istedimm
#MissGamzeli #YEKTA61 Kızlar napıyosunuz geçen çekilişten beri
Napim ya güzelim calisiyorum iste is huc vakit buldukca giriyorum ceyiz topigi evlilik topigi gecen cekilis zamanlari asker topiklerind egeziyoduk heeeyy gidi heeeyy dimi #MissGamzeli#MissGamzeli #YEKTA61 Kızlar napıyosunuz geçen çekilişten beri
Sen napiyosun tatlım#MissGamzeli #YEKTA61 Kızlar napıyosunuz geçen çekilişten beri
Napim ya güzelim calisiyorum iste is huc vakit buldukca giriyorum ceyiz topigi evlilik topigi gecen cekilis zamanlari asker topiklerind egeziyoduk heeeyy gidi heeeyy dimi #MissGamzeli
Kızlar selamm nasılsınız günler sonunda akşam saati girebildim şükür foruma bikaçgundur gece yarısı gırebılıyordum.EE nasılsınız çekişil ne zaman
hayırlı gunlerde kullan canım.Bu arada ne kadara aldın
hayırlı olsunnnn, benim de bi sürü nevresimim oldu yaaa böyle limango markafoni falan derkeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?